- Reaction score
- 58.086
Το ακουγες το οργανο κανονικα η απλα ακουγες το χωρο τοσο χαμηλα ;
Εννοεί προφανώς μήπως συγχεόταν η αντίληψη του μπάσιου με ρυθμούς συντονισμού του χώρου στις κατώτατες οκτάβες...Δεν κατάλαβα τι ρωτας
Το ακουγες το οργανο κανονικα η απλα ακουγες το χωρο τοσο χαμηλα ;
Εννοεί προφανώς μήπως συγχεόταν η αντίληψη του μπάσιου με ρυθμούς συντονισμού του χώρου στις κατώτατες οκτάβες...Δεν κατάλαβα τι ρωτας
σε τοσο χαμηλες συχνοτητες πολλες φορες δεν ακουμε την πηγη αλλα το χωρο σαν βουητο και δεν ακουγεται καθαρα ο ηχος.... αυτο εννοω αν δλδ ακουγες καθαρα ηχο απο οργανοΔεν κατάλαβα τι ρωτας
Εννοεί προφανώς μήπως συγχεόταν η αντίληψη του μπάσιου με ρυθμούς συντονισμού του χώρου στις κατώτατες οκτάβες...
Εγώ εννοώ αυτό:σε τοσο χαμηλες συχνοτητες πολλες φορες δεν ακουμε την πηγη αλλα το χωρο σαν βουητο και δεν ακουγεται καθαρα ο ηχος.... αυτο εννοω αν δλδ ακουγες καθαρα ηχο απο οργανο
Εννοεί προφανώς μήπως συγχεόταν η αντίληψη του μπάσιου με ρυθμούς συντονισμού του χώρου στις κατώτατες οκτάβες...
χαχαχα ...σε τοσο χαμηλες συχνοτητες πολλες φορες δεν ακουμε την πηγη αλλα το χωρο σαν βουητο και δεν ακουγεται καθαρα ο ηχος.... αυτο εννοω αν δλδ ακουγες καθαρα ηχο απο οργανο
Οκ αυτο ακριβως εννοουσα ουτε εγω ηξερα πως να στο πω επιστημονικα... σημασια εχει οτι βγαλαμε ακρηΕγώ εννοώ αυτό:
Room lock occurs when a set of loudspeakers reproduces the deep-bass notes of a pipe organ powerfully enough that the sounds can be felt as pressure waves.
Δεν ξέρω απο τεχνική ορολογία για να το πω ελληνιστί και επιστημονικά.
Αυτο...Εννοεί προφανώς μήπως συγχεόταν η αντίληψη του μπάσιου με ρυθμούς συντονισμού του χώρου στις κατώτατες οκτάβες...
Βασικα μας μας εχουν σπασει τα νευρα , 79 σελιδες και ακομα να παμε σε παρουσιαση < το συστημα μου> και μια φωτο που εβαλε ηταν σκοτεινη,όπως την αναρώτηση εάν θα έπρεπε να χαρούμε, λυπηθούμε, θυμώσουμε,
Κάτσε να δεις πόσο σκοτεινή θα είναι η επόμενη, που θα έχουν γίνει τοίχοι και ταβάνια μαύρα αύριοΒασικα μας μας εχουν σπασει τα νευρα , 79 σελιδες και ακομα να παμε σε παρουσιαση < το συστημα μου> και μια φωτο που εβαλε ηταν σκοτεινη
Όλος ο τοίχος πίσω απο την οθόνη και το πρώτο κομμάτι του ταβανιού και του πλαϊνού τοίχου.Bat cave? Δώσε πίκρα.
Βαλε και κανα βιντεο με ηχο κτλ στο youtube και δωσε λινκ
δοκιμες καλωδίων κανεις η εχεις καταληξει??
Πληρωμένα review !!Ακουσα χθες λίγο και πραγματικά ανυπομονώ να παραλάβει ο dimi και το κεντρικό. Απο αυτό το λίγο και δεδομένων των συνθηκών, εντυπωσιαστηκα. Φοβερό και το footprint του ηχείου για αυτό τον ηχο. Κουκλιά πραγματικά.
Με ένα ουισκάκι και ένα κοντοσούβλι έγινε η δουλειάΠληρωμένα review !!
Αλκοόλ δεν πίνω αλλά με λίγο κεμπαπ σου γράφω καλύτερο review.Με ένα ουισκάκι και ένα κοντοσούβλι έγινε η δουλειά
Αυτά είναι ,οχι σαν κάτι άλλους μη λέμε ονόματα που την βγάζουν με πατατάκια και αναψυκτικό.Με ένα ουισκάκι και ένα κοντοσούβλι έγινε η δουλειά