Auro 3D

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
ναι ..:D
[DOUBLEPOST=1512807411][/DOUBLEPOST]ενω εμεις που εχουμε 1080 και auro μπορουμε να την δουμε σωστα :fuckyou:
:fuckyou::fuckyou: xa xa! δεν ξερω αν βλεπετε σωστα αλλα σιγουρα δεν ακουτε σωστα...... για πες μας φροντιδα χωρου που εχετε κανει εσυ και ο σπαιλαμπ και μετα μιλαμε για παραπερα.....
το οτι εχεις ενα φορματ ηχου που δεν εχω εγω και το συτημα σου να παιζει σαν λατερνα ξεκουρδηστει, με ποιανουν τα γελοια οταν λετε τετοια αστεια....:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::lol::lol::lol::lol::fuckyou:
οταν βαζεις να ακουσεις η να δεις ταινια η γειτονες δεν σου λενε κατι γιατι νομιζουν οτι περναει το σκουπιδιαρικο και μαζευει τα σκουπιδια.........:fuckyou::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
και το οτι δεν εχεις ανεβασει το συστημα σου (λεμε τωρα....... "Συστημα") ειναι για να μην γινεις ρεζυλι και γελασει και ο καθε πικραμενος.

για συστήματα (formats) ήχου κάνει λόγο ο spylab, δεν σας κατηγορεί τα συστήματα :rolleyes:...το μόνο που δεν έχω καταλάβει για τα δικά σας είναι ποιο από τα δύο είναι υποδεέστερο του άλλου :whistling:
εχω αντιληψη μελινα και ξερω πολυ καλα τι ειπε..... αλλα δεν εχει τα @ρχιδι@ να το πει ευθεως και μιλαει με μισολογα.......
ειναι σαν μου λεει οτι επειδη εχει 21 ιντζον οθονη 4κ οτι παιζει καλυτερα η του αρεσει περισοτερο π.χ απο epson 9200 σε 120΄ ιντσες οθονη.......... γιατι η οθονη του εχει 4κ και ο επσον δεν εχει, κατι παρομοιο συγκρνινη, τοσο χαοτικη ειναι ηδιαφρα στο ακουσμα το συστημα του με το δικο μου.....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Ωραία! κάποτε επιλέγαμε τις ταινίες μας, με κριτήρια σεναρίου και υποκριτικής των ηθοποιών! τώρα βλέπω οτι η επιλογή γίνεται για τον ήχο και την εικόνα!!! μπράβο μας, μεγάλη αναβάθμιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.259
να το ανεφερες πιο πριν στο κεφαλα.....
Σε πρόσβαλε προσωπικά; Διάβασε τον κανονισμό μπας και καταλάβεις τι απαγορεύεται.
Τελευταία προειδοποίηση.

Reaction score
15.543
το story παει μαζι με την εικονα και τον ηχο.....;)

οταν εχεις και τα τρια αυτα λες ουαου...αλλιως λες ειχε ωραια εικονα και ηχο η ενα απο τα δυο αλλα μαπα σεναριο κ.λ.π.

ακομα δεν εχετε μαθει πως να αξιολογειτε μια ταινια γενικα :D

με τις υγειες σας :roflmao:

οσο για φροντιδα χωρου κ.λ.π. οτι θελει κανει ο καθενας και νομιζει οτι εχει κανει φροντιδα....:roflmao:
....ασε που η φροντιδα χωρου θελει και αναλογα ηχεια ....;)

καποιοι εχουν κανει φροντιδα και παιζουν με λαθος ηχεια....:gamer:
....και η καθε φροντιδα χωρου δινει διαφορετικο αποτελεσμα....
θελει μελετη δλδ δεν κανουμε οτι μας ερθει στο κεφαλι...;)

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
Kαι εδώ φτάνει η μαγική στιγμή που ανεβάζει μετρήσεις ο @daharis666 και το βουλώνετε ούλοι σας...!:D:D:D
να σου πω...
επειδή έχασα κάποια μηνύματα στο θρεντ
σκέτη μέτρηση αρκεί....?
ή πρέπει να την βγάλω να την μετρήσω και με χάρακα?:p:D

Reaction score
893
το story παει μαζι με την εικονα και τον ηχο.....;)

οταν εχεις και τα τρια αυτα λες ουαου...αλλιως λες ειχε ωραια εικονα και ηχο η ενα απο τα δυο αλλα μαπα σεναριο κ.λ.π.

ακομα δεν εχετε μαθει πως να αξιολογειτε μια ταινια γενικα :D

με τις υγειες σας :roflmao:

οσο για φροντιδα χωρου κ.λ.π. οτι θελει κανει ο καθενας και νομιζει οτι εχει κανει φροντιδα....:roflmao:

θελει μελετη δλδ δεν κανουμε οτι μας ερθει στο κεφαλι...;)
Οποτε περιμένουμε τα δικά σου πεπραγμένα που θα αποδείξουν του λόγου σου το αληθές.
Βέβαια μπορεί να καταλήξει όπως παλιότερα που έκρινες-κατέκρινες βιντεπροβολεις και καλιμπρατορες για τις επιδοσεις και την δουλειά τους, ενω έβλεπες σπιτι σου απο component οταν ολοι είχαμε φτάσει στα 1080.
Παντα φιλικά χωρίς υψωμένο μεσοδάκτυλο.;)

Reaction score
15.543
ναι .....παντα φιλικα ειναι ολα αυτα......;)

απο component βλεπω ακομα ξερεις ....οποτε μην περιμενης κατι...:D
....και εγω σαν τους αλλους ειμαι...αλλα εγω εχω το γνωθι σαυτον που δεν εχουν αλλοι...;)

.....βεβαια αν το ψαξεις θα δεις οτι εχω απολυτο δικιο σε αυτα που γραφω ....

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122

θελει μελετη δλδ
Ένα και ενα κάνουν δυο....... δεν θέλει τρελοί γνώση για να δεις το προφανές.... τόσα Βίντεο κυκλοφορούν που δείχνουν που μπαίνει το κάθε τι......
[DOUBLEPOST=1512833802][/DOUBLEPOST]δες ενα βιντεο για να μαθενεις και εσυ..... 1 ωρα και 15 λεπτα αμα δεν θελεις να το δεις ολο

Last edited:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Θα ήθελα πολύ να δω ένα τέτοιο σαλόνι, σε οικογένεια, έτσι, γεμάτο πάνελ ρε παιδί μου, για να σε ρωτάει και ο καλεσμένος, ''τι είναι όλα αυτά ρε αδερφέ;'' Η γνώμη μου είναι, ότι αυτά που λέτε περί ''φροντισμένου χώρου'', γίνονται μόνον σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για Home Cinema! και αποκλείω να γίνονται, σε ένα απλό καθιστικό που χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια!!! οπότε η συζήτηση γίνεται για τους λίγους και εκλεκτούς, καταλαβαίνεται τι εννοώ! ;)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
ναι .....παντα φιλικα ειναι ολα αυτα......;)

απο component βλεπω ακομα ξερεις ....οποτε μην περιμενης κατι...:D
....και εγω σαν τους αλλους ειμαι...αλλα εγω εχω το γνωθι σαυτον που δεν εχουν αλλοι...;)

.....βεβαια αν το ψαξεις θα δεις οτι εχω απολυτο δικιο σε αυτα που γραφω ....
component μαζί με auro3d; :gotcha::D:dance:

Reaction score
15.543
βλεπουμε την ιδια αναλυση και χρωμα με διαφορετικο τροπο .....που βλεπεις το κακο ; ;)

.....στα συν ακουω uhd audio ενω εσυ εισαι ακομα στο hd audio :fuckyou:

:lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.483
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134