stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Πως φαίνεται ο επαγγελματίας.
xa xa! δεν ξερω αν βλεπετε σωστα αλλα σιγουρα δεν ακουτε σωστα...... για πες μας φροντιδα χωρου που εχετε κανει εσυ και ο σπαιλαμπ και μετα μιλαμε για παραπερα.....ναι ..
[DOUBLEPOST=1512807411][/DOUBLEPOST]ενω εμεις που εχουμε 1080 και auro μπορουμε να την δουμε σωστα
εχω αντιληψη μελινα και ξερω πολυ καλα τι ειπε..... αλλα δεν εχει τα @ρχιδι@ να το πει ευθεως και μιλαει με μισολογα.......για συστήματα (formats) ήχου κάνει λόγο ο spylab, δεν σας κατηγορεί τα συστήματα ...το μόνο που δεν έχω καταλάβει για τα δικά σας είναι ποιο από τα δύο είναι υποδεέστερο του άλλου
να το ανεφερες πιο πριν στο κεφαλα.....Τα προσωπικά οδηγούν σε αποκλεισμό απο το forum.
Σε πρόσβαλε προσωπικά; Διάβασε τον κανονισμό μπας και καταλάβεις τι απαγορεύεται.να το ανεφερες πιο πριν στο κεφαλα.....
ναι ..
[DOUBLEPOST=1512817108][/DOUBLEPOST]εεε ναι δεν ειπε.....? κανε οτι θες!!!!!!!!!!!!!
να σου πω...Kαι εδώ φτάνει η μαγική στιγμή που ανεβάζει μετρήσεις ο @daharis666 και το βουλώνετε ούλοι σας...!
Οποτε περιμένουμε τα δικά σου πεπραγμένα που θα αποδείξουν του λόγου σου το αληθές.το story παει μαζι με την εικονα και τον ηχο.....
οταν εχεις και τα τρια αυτα λες ουαου...αλλιως λες ειχε ωραια εικονα και ηχο η ενα απο τα δυο αλλα μαπα σεναριο κ.λ.π.
ακομα δεν εχετε μαθει πως να αξιολογειτε μια ταινια γενικα
με τις υγειες σας
οσο για φροντιδα χωρου κ.λ.π. οτι θελει κανει ο καθενας και νομιζει οτι εχει κανει φροντιδα....
....ασε που η φροντιδα χωρου θελει και αναλογα ηχεια ....
καποιοι εχουν κανει φροντιδα και παιζουν με λαθος ηχεια....
....και η καθε φροντιδα χωρου δινει διαφορετικο αποτελεσμα....
θελει μελετη δλδ δεν κανουμε οτι μας ερθει στο κεφαλι...
από την ώρα που δεν αναφέρει μονάδα μέτρησης...δεν παρεξηγώ
Ένα και ενα κάνουν δυο....... δεν θέλει τρελοί γνώση για να δεις το προφανές.... τόσα Βίντεο κυκλοφορούν που δείχνουν που μπαίνει το κάθε τι......οσο για φροντιδα χωρου κ.λ.π. οτι θελει κανει ο καθενας και νομιζει οτι εχει κανει φροντιδα....
....ασε που η φροντιδα χωρου θελει και αναλογα ηχεια ....
καποιοι εχουν κανει φροντιδα και παιζουν με λαθος ηχεια....
....και η καθε φροντιδα χωρου δινει διαφορετικο αποτελεσμα....
θελει μελετη δλδ
component μαζί με auro3d;ναι .....παντα φιλικα ειναι ολα αυτα......
απο component βλεπω ακομα ξερεις ....οποτε μην περιμενης κατι...
....και εγω σαν τους αλλους ειμαι...αλλα εγω εχω το γνωθι σαυτον που δεν εχουν αλλοι...
.....βεβαια αν το ψαξεις θα δεις οτι εχω απολυτο δικιο σε αυτα που γραφω ....