Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.739
Δύσκολος είναι αλλά όπως και να χει θα είναι έτη φωτός καλύτερος από οποιοδήποτε σαλόνι.
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Ειδικά εάν πας πιο πίσω στο thread και δεις φωτογραφίες του χώρου, θα καταλάβεις... Δεν άκουγα τα ηχεία μου. Άκουγα την κολώνα του σαλονιού, το τραπεζάκι μεταξύ του sweet spot και των ηχείων, την τηλεόραση, το κενό από τη μία πλευρά, το παράθυρο/κουρτίνα από την άλλη... Άσε, δράμα!Δύσκολος είναι αλλά όπως και να χει θα είναι έτη φωτός καλύτερος από οποιοδήποτε σαλόνι.
Εάν έλεγαν ότι ήταν "εύκολος" δεν θα συνεργαζόμουν μαζί τους. Ο προσδιορισμός "δύσκολος" έγκειται στο γεγονός ότι οι δύο από τις τρεις διαστάσεις του χώρου είναι πολύ παρόμοιες (διαφέρουν κατά λίγα εκατοστά) κάτι το οποίο εξ αρχής βάζει εμπόδια στην όποια προσπάθεια. Αυτά τα εμπόδια, μεταξύ άλλων, η εταιρία κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τα αποτελέσματα θα φανούν στην πράξη.Τι θα ελεγαν οτι ειναι ευκολος?
Αυτό περιμένω κι εγώ φίλε Βασίλη! Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην πιάνει τα standards του χώρου σου, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο από την παρούσα κατάσταση.μπράβο.... καιρός ήταν να ακούσεις σωστά τις μηχανές σου....
Αποθήκευση ρε φίλε, τι να κάνω.... Αφενός για να μην τραυματιστούν από ατυχήματα κατά τη διάρκεια των εργασιών κι αφετέρου για να μην σκονίζονται. Τα ακουστικά πού να τα βάλω ρε, στον culo μου;Αποθήκευση??? Πωωωω και τι θα κανεις μεχρι το καλοκαιρι?
Σου ΄χω ακουστικά αν θέλεις!
Η συσκευασία των μηχανημάτων έλαβε χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αποθήκευση έπεται.Αποθήκευση ρε φίλε, τι να κάνω.... Αφενός για να μην τραυματιστούν από ατυχήματα κατά τη διάρκεια των εργασιών κι αφετέρου για να μην σκονίζονται. [...]
Ε να βοηθήσουμε βρε αδερφέ!Πλέον, απομένουν δύο αρκετά δύσκολες εργασίες. Η συσκευασία των ηχείων - ακούει κανείς από τους βλαμμένους της Κύπρου; - και η τοποθέτηση σε κουτιά των δίσκων, έτσι ώστε να πάνε όλα "πακέτο" στην αποθήκη. Οσονούπω...
Ευχαριστώ πολύ! Θα σου τηλεφωνήσω για τα περαιτέρω.Ε να βοηθήσουμε βρε αδερφέ!
Χμ, κάπου τα ξέρω αυτά.3) Ένας από τους τελικούς ενισχυτές της Anthem
ununboxingΗ συσκευασία των μηχανημάτων έλαβε χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αποθήκευση έπεται.
1) Το phono stage της Musical Fidelity
View attachment 85365
2) To Lyngdorf
View attachment 85366
3) Ένας από τους τελικούς ενισχυτές της Anthem
View attachment 85367
4) Όλα μαζί (φωτογραφία από το Σάββατο), πλην του πικ απ, το οποίο συσκευάστηκε αργότερα (την Κυριακή).
View attachment 85368
Πλέον, απομένουν δύο αρκετά δύσκολες εργασίες. Η συσκευασία των ηχείων - ακούει κανείς από τους βλαμμένους της Κύπρου; - και η τοποθέτηση σε κουτιά των δίσκων, έτσι ώστε να πάνε όλα "πακέτο" στην αποθήκη. Οσονούπω...
Εάν το επίθετό σου είναι Κόλλιας, σίγουρα τα ξέρεις...!Χμ, κάπου τα ξέρω αυτά.
Δηλαδή;ununboxing
No worries mate, θα βοηθήσεις στο ξεπακετάρισμα!Δηλώνω δημόσια ότι είμαι ρίψασπις διότι ενώ είπα ότι θα βοηθούσα στη μεταφορά, προέκυψε αλλαγή στο πρόγραμμά μου και δεν έφερα τον κόσμο ανάποδα για να τα καταφέρω.
@wizzy σου χρωστάω χάρη!
Το αντίθετο του unboxingΔηλαδή;
Εάν το επίθετό σου είναι Κόλλιας, σίγουρα τα ξέρεις...!