I
iason
Guest
Τα ηχεία σου να ελένξεις σε άλλο σύστημα .... αυτό της γυναίκας σου πχ. Εά δεν το εχεις κάνει.
Να το δω κι αυτο...Τα ηχεία σου να ελένξεις σε άλλο σύστημα .... αυτό της γυναίκας σου πχ. Εά δεν το εχεις κάνει.
Η άποψη μου είναι ότι υπάρχει διαρροή από το σασί του CD player που δεν έχει γείωση.
Το ρεύμα μεταφέρεται μέσω του interconnect στον προ και τελικό.
Με κίνηση του χεριού απαλά πάνω στο CD player νιώθεις κάποιο στατικό ηλκετρισμό.?
Παίρνεις ένα οποιοδήποτε καλωδιάκι με γυμνά άκρα – την μία άκρη την βιδώνεις σε μία οποιαδήποτε βίδα στο σασί του CD και την άλλη άκρη στην γείωση του πολύμπριζου .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΡΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΪΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ – φωνάζεις ένα φίλο σου που ξέρει να στο κάνει.
Φίλε μου σε ευχαριστώ. Όμως δοκίμασα διαδοχικά με όλες τις πριζες (πλην προ κσι τελικου) εκτός του πολύπριζου και δεν λύθηκε. Άρα λογικά δεν προέρχεται από εκεί το πρόβλημα. Ακόμα και ένα ντιμερ για το φως που παίρνει από την ίδια γραμμή αφαίρεσα γιατί ακόμα κι αυτά βγάζουν θόρυβο.Θα πω κι εγώ το πρόβλημα μου (που λύθηκε) μήπως βοηθήσω.
Προ Rotel pra 1000 (παλιός) - τελικοι μονομπλοκ meridian 105s συνδεδεμένοι με rca με τον προ.
Βομβος βομβος ακόμα και οταν ηταν στο off ο προ αλλά σε συνδεση με τον τελικό που ηταν στο on.
Το πρόβλημα ήταν ενα εξωτερικό τροφοδοτικό 12 βολτ για ενα ντακ κινεζικο των 20 ευρώ. Το άλλαξα και ....... σιγην ιχθύoς.
Αυτά
Δύο λύσεις υπάρχουν! Αλλάζεις μηχάνημα με ρίσκο να έχεις το ίδιο πρόβλημα και με το νέο ασχέτως εταιρείας και β προσπαθείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα. Προσωπικά προτίμησα την δεύτερη λύση.Λοιπόν
Δοκίμασα και τα υπόλοιπα (αλλαγές RCA κλπ). Μόνο με τον προ και τον τελικό στο ρεύμα (τίποτα άλλο) και με RCA μόνο μεταξύ τους (τίποτα στον προ) ο θόρυβος είναι εκεί και βασιλεύει. Σε λίγη ώρα θα μου φέρουν τον ενεργό michi της Rotel (RHA-10) να τον δοκιμάσω. Απέλπιδα προσπάθεια. Αν και με αυτόν έχω το ίδιο πρόβλημα, θα εγγραφώ σε forum με μάγισσες, χαρτορίχτρες και καφετζούδες. Που θα πάει... σε κάποιο φλυτζάνι θα τη βρω τη λύση !!!
Λύση 1η (και βασική). Αν νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα στερεότυπα που καταδυναστεύουν την πλειονόητα των χαϊφιντελιστών περί καλωδίων γενικώς, άφησε τα RCA στην άκρη και σύνδεσε τον προ με τον τελικό μέσω των συνδέσεων balanced. Αφού τις έχεις, χρησιμοποίησέ τις.Λοιπόν
Δοκίμασα και τα υπόλοιπα (αλλαγές RCA κλπ). Μόνο με τον προ και τον τελικό στο ρεύμα (τίποτα άλλο) και με RCA μόνο μεταξύ τους (τίποτα στον προ) ο θόρυβος είναι εκεί και βασιλεύει. Σε λίγη ώρα θα μου φέρουν τον ενεργό michi της Rotel (RHA-10) να τον δοκιμάσω. Απέλπιδα προσπάθεια. Αν και με αυτόν έχω το ίδιο πρόβλημα, θα εγγραφώ σε forum με μάγισσες, χαρτορίχτρες και καφετζούδες. Που θα πάει... σε κάποιο φλυτζάνι θα τη βρω τη λύση !!!
κρανος-ασπιδα-και μη μασας απο αυτα...Η γυναίκα μου -φαντάσου- με κοροϊδεύει