To LED or to OLED?

A

AKARL

Guest
Ηχεια εχω ενα ζευγος dali zensor 1 συνδεδεμενα με εναν ενισχυτη δικαναλο αλλα εχω παρει καλα ακουστικα και σκοπευω να ακουω μεσω αυτων τον ηχο απο τις ταινιες.
Καλά, καλά ... κάτσε λίγο ακόμα σε αυτό το τρελοκομείο και σε βλέπω με κάνα ζεύγος ενεργών Άνταμ συνεπικουρούμενου από υποβαθύφωνη μονάδα, χωρισμένο και παντοφλιασμένο beyond all recognition.

Ακόμα προλαβαίνεις...

Last edited by a moderator:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Παράτα ρε στερκον τους τηλεορασάκηδες και έλα σε άλλα λημέρια ,να κράξουμε τον νταχάρη...:p

Που παίζετε μπάλα ρε παιδγιά; :superman::neo:
Αφού δεν κουνιέται φύλλο στα του ήχου... :cry::cry:

Μήπως να κλέψουμε τα "κλασσικά" του Κόγια και του Κωτσαυτιά,
και να τα ξαναποστάρουμε για καινούργια,
να ανάψουν λίγο τα αίματα;;; Ε; :sneaky::tongue:

:cool:

A

AKARL

Guest
Αφού δεν κουνιέται φύλλο στα του ήχου... :cry::cry:

Μήπως να κλέψουμε τα "κλασσικά" του Κόγια και του Κωτσαυτιά,
και να τα ξαναποστάρουμε για καινούργια,
να ανάψουν λίγο τα αίματα;;; Ε; :sneaky::tongue:

:cool:
Του Κόγια και τα δικά σου εννοείς, έτσι Mr. Costas; Πλέον έχω αποδείξεις! :spiteful:

Reaction score
375
Ακριβώς. Αν επέλεγα εγώ, θα πήγαινα στην Β7. Με 1350€ θα πανηγύριζα, αφού τον Σεπτέμβριο που την γλυκοκοιτούσα, η ίδια τηλεόραση είχε 2100€.
Τελικά ποια πήρες? Αυτό το 2100 που ανεφερες χθες ήταν ένας από τους λόγους που πήγα εν τελεί στην oled. Μου φάνηκε πολύ τίμια η προσφορά στα 1350 αν όντως όπως είπες πριν 3 μήνες έκανε 2100.

Reaction score
30.453
Που παίζετε μπάλα ρε παιδγιά; :superman::neo:
Προς το παρόν είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας...περιμένουμε να παραλάβει ο 666 τον νέο του έι-βι-αρ και ξεκινάμε φουλ επιθετικά με 4-3-3 που θα εναλλάσσεται με το 4-4-2 , αναλόγως του αντιπάλου!

Reaction score
375
:rofl:

Χαχαχαχα! :smile::D
Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν. Τα λέμε με την παραλαβή!:drinks:

HDR10, HLG and Dolby Vision support
Εκπληκτικό! Διάβασα όλη τη συζήτηση από την αρχή, κυρίως τις 2 πρώτες σελίδες μηνυμάτων... Αλλά έλεγα χθες τέτοια ώρα κι αλλά έκανα σήμερα εν τελεί.

• Like
Reactions: ryk

Reaction score
30.453
Εκπληκτικό! Διάβασα όλη τη συζήτηση από την αρχή, κυρίως τις 2 πρώτες σελίδες μηνυμάτων... Αλλά έλεγα χθες τέτοια ώρα κι αλλά έκανα σήμερα εν τελεί.
Αυτομπαναρισου ρε παλληκάρι μου να γλυτώσεις από δαύτους!:p

Reaction score
375
Όχι, αν εννοείς το κλασικό bluray. Πρέπει να έχεις UHD (4K) bluray player και 4Κ δισκάκι.
Ή υλικό 4Κ και 4Κ media player.

Καλές θεάσεις! :drinks:
Uhh player εχεί το xbox one x
Αυτομπαναρισου ρε παλληκάρι μου να γλυτώσεις από δαύτους!:p
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.. παραλίγο να με έπειθαν να αγοράσω 65´!

Πάλι καλά που είμαι κέρβερος και δύσκολα μετάπείθομαι....

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.044
Τελικά ποια πήρες? Αυτό το 2100 που ανεφερες χθες ήταν ένας από τους λόγους που πήγα εν τελεί στην oled. Μου φάνηκε πολύ τίμια η προσφορά στα 1350 αν όντως όπως είπες πριν 3 μήνες έκανε 2100.
Επιδιόρθωσα τελικά την plasma που μου είχε χαλάσει. Μάλλον όμως δεν θα αντισταθώ, και θα πάρω τώρα την ίδια με την προσφορά από το Πλαίσιο. :thumbsup:

Τι γίνεται εδώ βρε παιδιά, ακόμη δεν ήρθε η τηλεόραση και βγήκαν άλλες? https://www.pocket-lint.com/tv/news...hdr-google-assistant-dolby-atmos-and-voice-ai
Πάντα έτσι δεν γίνεται; Κάθε χρόνο βγαίνουν και θα βγαίνουν καινούρια μοντέλα, οπότε τότε (τώρα δηλαδή) είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσει κανείς φθηνότερα τις τηλεοράσεις της προηγούμενης χρονιάς.

Reaction score
375
Επιδιόρθωσα τελικά την plasma που μου είχε χαλάσει. Μάλλον όμως δεν θα αντισταθώ, και θα πάρω τώρα την ίδια με την προσφορά από το Πλαίσιο. :thumbsup:

Χαιρομαι, γιατι για να την εχεις βαλει κι εσυ τσο ματι αυτο παει να πει πως ειναι εξαιρετικη!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.044
Εξαιρετική τιμή! Όμως τα μοντέλα του '16 ήταν αρκετά υποδεέστερα του '17, με το web os 3.5 του 2017 να είναι αισθητά καλύτερο του web os 3 του 2016.

Εκτός αυτού είναι στο stockhouse του Πλαίσιου με 6 μήνες εγγύηση μόνο.

Reaction score
2.193
Τηλεόραση από το stock house του Πλαισίου δεν παίρνεις.
Συνήθως είναι επισκευασμένες και γρατζουνισμένες, άσε που τις έχουν και παίζουν συνέχεια.
Πιο πιθανό είναι να πιάσεις ξυστό το ένα εκατομμύριο από το να βγει καλή

Reaction score
375
SOS sos sos. Να διευκρινήσω πως στις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την προσφορά επιστροφής 20% με κάρτες eurobank από το πλαίσιο αναγράφεται σαφώς πως ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα προϊόντα ΣΤΟΚ!!, Προσοχή!!!!!!
[DOUBLEPOST=1515543960][/DOUBLEPOST]
Τα χρωματα ρυθμιζονται το μαυρο και η αντιθεση οχι .... Ti εννοεις οταν λες ζωντανα χρωματα ?
Το ποσα nits βγαζει η τηλεοραση δεν εχει σημασια στο sdr υλικο και στο τηλεοπτικο σημα καθως πανω απο 150 nits δεν θα ρυθμισεις . Στο HDR το κλιπαρισμα του λευκου εχει σημασια αλλα εξ ισου σημασια εχει και το επιπεδο του μαυρου μιλαμε για δυο στανταρτ στα 1000 nits Οι φετινες oled βγαζουν 750 nits τουλαχιστον αυτο μετρησα στην δικη μου

STANDARD 1: More than 1,000 nits peak brightness and less than 0.05nits black level. αυτο βγαζει 20000:1 και το επομενο 1.080.000:1

STANDARD 2: More than 540 nits brightness and less than 0.0005 nits black level.

Οριστε Samsung Q7F QLED δες και πες που νομιζεις οτι ειναι καλυτερη στο χρωματικο τριγωνο φτανει εκει που φτανει η oled 99 % DCI P3

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qled-q7f-q7

http://www.trustedreviews.com/opinion/hdr-tv-high-dynamic-television-explained-2927035
Να καταλάβαινα και τι λες... Πολύ θα το ήθελα για να πω πως τελικά άξιζε η αγορά μου... Άντε να δούμε ποτέ θα την παραλάβω για να σας πω εντυπώσεις!

minas

Πισιά
Reaction score
3.958
Εχω ακομη μια ερωτηση παιδια.

Κι εμενα μου αρεσουν οι φωτεινες εικονες.. Πολλες φορες εβαζα την τηλεοραση μου σε dynamic mode (με υψηλο κοντραστ και μεγαλα επιπεδα φωτεινοτητας). Παροτι με κουραζε λιγαγι η φωτεινοτητα, οταν το αλλαζα σε χαμηλο φωτισμο, δεν μου αρεσε καθολου.. Επειδη καποιος το ανεφερε, θελω να ρωτησω: Tοσο υποφωτισμενη ειναι η οθονη μιας oled?
Όχι, δεν είναι υποφωτισμένη.
Επιπλέον, το μάτι έχει μεγάλο δυναμικό εύρος και προσαρμόζεται εξαιρετικά στη φωτεινότητα αυτού που βλέπει. Στον περισσότερο κόσμο φαίνεται πιο "σωστό" το απόλυτο μαύρο κοντά σε μέτρια φωτισμένη εικόνα, παρά το γκρί-μαύρο με περισσότερο φωτισμένη εικόνα (αυτό που με μία λέξη λέμε αντίθεση).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao