Μια απλή ερώτηση

Reaction score
10
Ευχαριστώ. :)
Έχω διαβάσει αυτές τις περιγραφές αλλά δεν μπορώ να εξάγω με βεβαιότητα συμπέρασμα για το τι κάνει η κάθε μια. Γι'αυτό και ρώτησα εδώ.
Ομοίως υπάρχει απορία και για τα Dynamic Volume και Reference Level Offset του Audyssey. Το πρώτο είναι Off ενώ το δεύτερο είναι τοποθετημένο στα 5db. δεν το χω πειράξει. Δηλαδή επι της ουσίας δεν ξέρω τι κάνουν και αν πρέπει ή όχι να τα έχω στο off- 0db.

Επίσης το ECO Mode τι κάνει(εκτός από "εξοικονόμηση" ενέργειας)? Γιατί όταν το ανοίγω ή κλείνω ακούγεται σαν κάποιο ρελέ να ανοιγογκλείνει μέσα.

Reaction score
15.467
Τη καλησπερα μου,
φιλος διαθετει το m2tech hiface two το οποιο δε παιζει στο συστημα του - μου τοφερε κι εμενα - ουτ' εδω παιζει.
Το musbaudio control panel -το προγραματακι που εχει για τα windows- το βλεπει κανονικα κι εκει η μονη διαφορα που βλεπω απο το δικο μου (εχω κι εγω το ιδιο) ειναι στο info το εξης
Revision v2.10 ενω στο "ελλατωματικο" ειναι v2.13
Καμμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει ?
Ευχαριστω.

Reaction score
15.467
Τη καλησπερα μου,
φιλος διαθετει το m2tech hiface two το οποιο δε παιζει στο συστημα του - μου τοφερε κι εμενα - ουτ' εδω παιζει.
Το musbaudio control panel -το προγραματακι που εχει για τα windows- το βλεπει κανονικα κι εκει η μονη διαφορα που βλεπω απο το δικο μου (εχω κι εγω το ιδιο) ειναι στο info το εξης
Revision v2.10 ενω στο "ελλατωματικο" ειναι v2.13
Καμμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει ?
Ευχαριστω.
απ ... ?

Reaction score
15.467
Καλησπερα συντροφοι,μια ερωτηση ακομα.
Φιλος διαθετει το YAMAHA P-115B Stage Piano Black ,για να συνδεθει με καποιο ενισχυτικο ή αυτοενισχυομενο ηχειο θα χρησιμοιποιησει αυτες τις εξοδους
160715_11_295114.jpg
? τι ειδους βυσματα ειναι δαυτα ?
(γιατι στο L αναγραφει L/L+R) ?
καμμια προταση για ΟΙκονομικο - αξιοπρεπες αυτοενισχυομενο ?

Ευχαριστω :drinks:

Reaction score
11.204
Μεγάλο Καρφί TS είναι, 6.35 mm (1⁄4 inch).

Δώσε 250 περίπου ευρώ και πάρε τα JBL LSR 305, είναι υπεραρκετά για αυτή τη χρήση και επιπλέον θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και ακρόαση μουσικής στο γραφείο του σπιτιού του. Ή καμιά ταινία στην TV στο σαλόνι.

Reaction score
2.428
Use only the [L/L+R] AUX OUT jack if you wish to output the digital piano’s sound in mono.
Τωρα οι συνδεσεις γινονται με jack το λεγομενο καρφι.
[DOUBLEPOST=1513520384][/DOUBLEPOST]
καμμια προταση για ΟΙκονομικο - αξιοπρεπες αυτοενισχυομενο ?
Θα πρεπει να ξερουμε για τι χρηση τα θελει,σπιτι,live,studio γενικοτερα σε τι χωρο θα τα χρησιμοποιησει.

Reaction score
15.467
Παιδια - θα μου πειτε με τι ασχολειται ο αθρωπος χρονιαρες μερες - ,
-μιλω για μπασα-
εδω
radio_spectrum_large.jpg

πρεπει να καθομαστε στη κορυφη του κυματος για να ακουμε τη συχνοτητα στη μεγιστη δυνατη της ενταση ?
αν ναι και ισχυει και τουτο
Wavelength01.gif

που πρεπει να 'μαστε για ν' ακουμε τα 60hz ας πουμε ... στο μπαλκονι ? στη κουζινα ?

ή στοχευμενα ,αναλογα τη συχνοτητα που μας ενδιαφερει (οκ, ενα μικρο συνολο συχνοτητων) χρησιμοποιουμε ενισχυση χαμηλων (μ' ενα σαμπ ή ενα κροσοβερ ... )

ευχαριστω εκ προκαταβολης κι ευχομαι ο καινουργιος χρονος να σας εφερει τη διανα κραλ στο σπιτι σας να τραγουδει ...

Reaction score
11.204
πρεπει να καθομαστε στη κορυφη του κυματος για να ακουμε τη συχνοτητα στη μεγιστη δυνατη της ενταση ?
Όχι, όπου και να κάτσεις ακούς, γιατί το κύμα δεν είναι στάσιμο, ταξιδεύει στο χώρο.

Reaction score
15.467
Ειπα κι εγω να τουμπαρω τα γουφερακια μου κατα το argiον ευαγγελιον.
Δυστυχως δε τα καταφερα.
Αυτοι οι μπαγλαμαδες οι γαλλοι τα 'χουν (τουλαχιστον τα κατω) και πατανε πανω στην εσωτερικη νευρωση του ηχειου ... οποτε φερνοντας το πανω-κατω θα βρισκε το καλωδιο...
σνιφ.
ακολουθει εχτενες φωτογραφικο ρεπορταζ
IMG_20180112_161558.jpg

IMG_20180112_161554.jpg

IMG_20180112_161605.jpg

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Γύρισέ τα 90 μοίρες και σε λίγα χρόνια τα γυρνάς απο την άλλη. :)

Reaction score
15.467
Γύρισέ τα 90 μοίρες και σε λίγα χρόνια τα γυρνάς απο την άλλη. :)
Να πω την αληθεια δε το σκεφτηκα - δεν ειμαι συνηθισμενος και σε τετοιου ειδους επεμβασεις - με προβληματιζει ομως η παρουσια της "κολλας" πανω στην οποια καθεται το μεγαφωνο,φανταζομαι πως λειτουργει σαν ψιλο-αμορτισερ (πως να το πω) και αν γυρισω το μεγαφωνο κατα 90 μοιρες θα καθεται πανω στη μιση (η αλλη μιση -περιπου- εμεινε πανω στο μαγνητη) και ισως πρεπει να τη συμπληρωσω (- αλλα τι ακριβως ειναι ?) για να μην αρχισω να εχω τριγμους-χτυπηματα ...

Reaction score
15.467
Καλησπερα αγαπητοι,
εχαλασανε τα μιντρεϊνζ φιλης-φιλου οπως φαινεται παρακατω
2018-01-11 21.54.14.jpg

2018-01-11 21.54.33.jpg

το μονο στοιχειο που εχουμε ειναι πως στη σιτα αναγραφεται το ονομα της Audio Spectrum (ειναι καποιο s 37 ?) .
Τα ηχεια συμφωνα με οσα μου εμεταφερθηκαν παιζουν χαμηλα - μολις ανεβαινει η ενταση αχιζουν τα οργανα ...
Το ζητουμενο ειναι η αντικατασταση των μεγαφωνων - οχι να επανελθει το ηχειο στην αρχικη του κατασταση - αλλα να "παιζει".
Ψαχνουμε λοιπον ποια μεγαφωνα θα τα αντικαταστησουν - κατα το δυνατον οικονομικα.

Ευχαριστω.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.623
Εξ όσων βλέπω, κρίνω ότι πολυμερίστηκε το υλικό κατασκευής του μεγαφώνου.

Σε παρόμοια δική μου περίπτωση, ο @Nick Arvanitakis έδωσε λύση, θα πρότεινα να μιλήσεις μαζί του.

Reaction score
15.467
Εξ όσων βλέπω, κρίνω ότι πολυμερίστηκε το υλικό κατασκευής του μεγαφώνου.

Σε παρόμοια δική μου περίπτωση, ο @Nick Arvanitakis έδωσε λύση, θα πρότεινα να μιλήσεις μαζί του.
Προσπαθω να βρω ποια μεγαφωνα χρησιμοποιηθηκαν στα συγκεκριμενα ηχεια (ειναι τα s37?) - αλλα δε με βοηθα και το ιντερνετ μου σημερα (εκαναν καποια αναβαθμιση τα 10 και καταλαβαινετε ...) , επαναλαμβανω το ζητημα δεν ειναι η ποιοτης (...) ,αρκει να βρεθουν μεγαφωνα με παρομοια ηλεκτρικα χαρακτηριστικα ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος