Ηχεία μέχρι 15.000€

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.059
Διάβασες τα σεντόνια?

Εγώ πάλι, οχι.
Εγώ πάλι, ναι.

Κι ήταν τόση η ικανοποίηση που έλαβα, όση η απογοήτευση όταν είδα ότι τελείωνε το σεντόνι, ήθελα κι άλλο.

Στο δια ταύτα, ο Κόγιας τα λέει με 2 λέξεις, κι έχει δίκιο πάντα, το αρκουδάκι.

Αλλά έτσι χάνεται η μαγεία, το χρώμα το μαγόν καστανί, κι όλος ο χαβαλές.

Ζήτω τα σεντόνια! :drinks:

Ζήτω ο χαβαλές! :drinks:

Κάτω ο φασισμός του Κόγια! :gotcha:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.006
Αν ειχα 15Κ διαθεσιμα μετρητα για ηχεια και μερικα αλλα μηχανηματα αντιστοιχης αξιας, θα τα πουλαγα ολα και θα επαιρνα αυτα:
https://www.athensproaudio.gr/el/grimm-audio-ls1-subwoofer-pair.html
Η πιθανοτητα να πετυχει κανεις καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα με οποιονδηποτε τυχαιο συνδυασμο ενισχυτων-ηχειων-καλωδιων-αλλων ματζουνιων, ειναι νομιζω απειροελαχιστη.

P

PMC

Guest
Αγαπητέ φίλε AKARL ... κάνε και λίγο έρωτα καμία φορά .
[DOUBLEPOST=1515965419][/DOUBLEPOST]Akins G Σευχαριστω για την πρόταση .
Τα συγκεκριμένα Ηχεια δεν τα έχω ακούσει αν και άνθρωποι που εμπιστεύομαι μου έχουν πει καλά λόγια .
Δεν μου κάθονται καλά στο αυτί τα ....pdf τους!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896
Αν ειχα 15Κ διαθεσιμα μετρητα για ηχεια και μερικα αλλα μηχανηματα αντιστοιχης αξιας, θα τα πουλαγα ολα και θα επαιρνα αυτα:
https://www.athensproaudio.gr/el/grimm-audio-ls1-subwoofer-pair.html
Η πιθανοτητα να πετυχει κανεις καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα με οποιονδηποτε τυχαιο συνδυασμο ενισχυτων-ηχειων-καλωδιων-αλλων ματζουνιων, ειναι νομιζω απειροελαχιστη.
Η ψήφος δεν (θα έπρεπε να) είναι δικαίωμα, αλλά ικανότης. Skill. (Το είχε πει κάπχοιος ψιλο-άσημος και κάπως δευτεράτζα. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ ποιος). Όπως ακριβώς τα Grimm.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.007
Τα συγκεκριμένα Ηχεια δεν τα έχω ακούσει
Να τα ακουσεις οπωσδήποτε. Και πουλάς και οτι εχεις απο Dac, ενισχυτές...εχουν ενσωματωμένα
Τι εννοείς;

Τελικά @jiovani75 , μετα απο όλη τη συζήτηση (και τις αντεγκλήσεις) ποια ηχεία σκέφτεσαι να ακούσεις;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.059
Τα συγκεκριμένα Ηχεια δεν τα έχω ακούσει αν και άνθρωποι που εμπιστεύομαι μου έχουν πει καλά λόγια .
Αφού κιόλας τους εμπιστεύεσαι, γιατί να μη τα δεις πιο σοβαρά;
Τι είπες τώρα! :gotcha:

Εδώ μόνο ο ντοχερτης θα έλεγε κάτι τόσο εύστοχο που να σε έκανε να αλλάξεις χόμπι!

A

AKARL

Guest
Η ψήφος δεν (θα έπρεπε να) είναι δικαίωμα, αλλά ικανότης. Skill. (Το είχε πει κάπχοιος ψιλο-άσημος και κάπως δευτεράτζα. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ ποιος).
Το αφτό ισχύει και για τα human rights - δεν (θα έπρεπε) είναι αυτονόητα. Το τυχαίο γεγονός ότι κάποιος γεννήθηκε άνθρωπος και όχι, φερ' ειπείν, κοάλα δε θα έπρεπε να εξασφαλίζει ανώτερα δικαιώματα από τα κοάλα.

Civil rights που κερδίζονται με την αρμόζουσα κοινωνική ευπροσηγορία και ενάρετη διαβίωση είναι αυτό που θα έπρεπε να απαιτούμε.
[DOUBLEPOST=1515967650][/DOUBLEPOST]
Δεν ταιριάζουμε .....είσαι γκρινιάρης .
Ναι, τα έχω τα κουσούρια μου αλλά έχω γαλανά μάτια, πλατύ στέρνο, θεληματικό πηγούνι, καλογυμνασμένο προκοιλιακό μυ (έναν) και ΜΕΓΑΛΗ .......... καρδγιά (βρε κατεργάρη).

Τι λες, πσήνεσαι; ;)

A

AKARL

Guest
Κανείς πολλά ορθογραφικά ....άστο . Με τίποτα !
Θα με αναγκάσεις να καταφύγω στα μεγάλα μέσα:

Έχω μαλλιά!

Έχω τρία σούπερ γουάου σετάπ στην Κρήτη και ένα στην Αθήνα.

Έχω κρυογεννημένα χρυσά καλώδια με βύσματα ροδίου. Ακριβό πικάπ. Έχω δίσκο με αφιέρωση από την ίδια την Νταϊάνα Κράλλ.

Τι άλλο θελειιιιιιιιιιιιιιιιις; :cry::cry::cry::cry:

A

AKARL

Guest
Αυτή είναι μια που πουλάει ....Ηχεια?
Έλα τώρα που κάνεις πως δεν ξέρεις μια από τις εμβληματικές φιγούρες του χαϊέντ (γιατί μουσικός δεν είναι). Ακούς τα πάντα αφού! ;)

Ηχεία είναι ο καημός σου; Θα σε σιάξω μωρό μου! :bigboss:

Έχω στήσει μια ιστορία να φάμε κοψοχρονιά κάτι βαρβάτα Μοντάνα, με κάτι @@ να, που σκοτώνει ένας άσχιετος.

Θα σου δώσω το ζευγάρι μου! :boast::newrussian:

Εντάκσει; ;)

Εδά κουράστηκα και πάω να θέσω...:lazy::lazy::lazy:

Καληνύχτα!

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253
Νεότερο μέλος