- Reaction score
- 76.491
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί... ♫
Διάβασες τα σεντόνια?
Εγώ πάλι, ναι.Διάβασες τα σεντόνια?
Εγώ πάλι, οχι.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
Η ψήφος δεν (θα έπρεπε να) είναι δικαίωμα, αλλά ικανότης. Skill. (Το είχε πει κάπχοιος ψιλο-άσημος και κάπως δευτεράτζα. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ ποιος). Όπως ακριβώς τα Grimm.Αν ειχα 15Κ διαθεσιμα μετρητα για ηχεια και μερικα αλλα μηχανηματα αντιστοιχης αξιας, θα τα πουλαγα ολα και θα επαιρνα αυτα:
https://www.athensproaudio.gr/el/grimm-audio-ls1-subwoofer-pair.html
Η πιθανοτητα να πετυχει κανεις καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα με οποιονδηποτε τυχαιο συνδυασμο ενισχυτων-ηχειων-καλωδιων-αλλων ματζουνιων, ειναι νομιζω απειροελαχιστη.
Την επόμενη φορά που θα απαντήσεις έτσι θα έχει επίπτωση....Αγαπητέ φίλε AKARL ... κάνε και λίγο έρωτα καμία φορά !
Να τα ακουσεις οπωσδήποτε. Και πουλάς και οτι εχεις απο Dac, ενισχυτές...εχουν ενσωματωμέναΤα συγκεκριμένα Ηχεια δεν τα έχω ακούσει
Τι εννοείς;Δεν μου κάθονται καλά στο αυτί τα ....pdf τους!
Αφού κιόλας τους εμπιστεύεσαι, γιατί να μη τα δεις πιο σοβαρά;Τα συγκεκριμένα Ηχεια δεν τα έχω ακούσει αν και άνθρωποι που εμπιστεύομαι μου έχουν πει καλά λόγια .
Τι είπες τώρα!Δεν μου κάθονται καλά στο αυτί τα ....pdf τους!
Caro Giovanni το ανωτέρω αποτελεί προτροπή ή πρόταση;Αγαπητέ φίλε AKARL ... κάνε και λίγο έρωτα καμία φορά .
Δεν ταιριάζουμε .....είσαι γκρινιάρης .Τι ζώδιο είσαι;
Το αφτό ισχύει και για τα human rights - δεν (θα έπρεπε) είναι αυτονόητα. Το τυχαίο γεγονός ότι κάποιος γεννήθηκε άνθρωπος και όχι, φερ' ειπείν, κοάλα δε θα έπρεπε να εξασφαλίζει ανώτερα δικαιώματα από τα κοάλα.Η ψήφος δεν (θα έπρεπε να) είναι δικαίωμα, αλλά ικανότης. Skill. (Το είχε πει κάπχοιος ψιλο-άσημος και κάπως δευτεράτζα. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ ποιος).
Ναι, τα έχω τα κουσούρια μου αλλά έχω γαλανά μάτια, πλατύ στέρνο, θεληματικό πηγούνι, καλογυμνασμένο προκοιλιακό μυ (έναν) και ΜΕΓΑΛΗ .......... καρδγιά (βρε κατεργάρη).Δεν ταιριάζουμε .....είσαι γκρινιάρης .
Κανείς πολλά ορθογραφικά ....άστο . Με τίποτα !Τι λες, πσήνεσαι
Εσύ να κάτσεις στσ αυγά σου!Caro Giovanni το ανωτέρω αποτελεί προτροπή ή πρόταση;
Τι ζώδιο είσαι;
Θα με αναγκάσεις να καταφύγω στα μεγάλα μέσα:Κανείς πολλά ορθογραφικά ....άστο . Με τίποτα !
Αυτή είναι μια που πουλάει ....Ηχεια?Νταϊάνα Κράλλ.
Έλα τώρα που κάνεις πως δεν ξέρεις μια από τις εμβληματικές φιγούρες του χαϊέντ (γιατί μουσικός δεν είναι). Ακούς τα πάντα αφού!Αυτή είναι μια που πουλάει ....Ηχεια?