- Reaction score
- 84.888
Όλα με το sub είναι Κώσταβαλε και το subακι καλε
Όλα με το sub είναι Κώσταβαλε και το subακι καλε
στα 40 κρος ;Όλα με το sub είναι Κώστα
βαλε καλε μια και το LFEΌλα με το sub είναι Κώστα
Καθε φορα διαφορετικο crosss, το GE ναι στα 40, τα παλαιότερα δεν θυμάμαι. Ειναι παλιές μετρησεις. Και δεν εχω αποθηκευμένα LFE measurements απο προχθές. Έσωσα μόνο των ηχείων. Κακώς.στα 40 κρος ;
βαλε καλε μια και το LFE
Λίγο; Κάτι RCA που δεν τα είχα σφίξει καλά στον προενισχυτή πέσανε στο πάτωμαλίγο στάθμες.
Είναι που είστε γιατροί και οι δύο και άμα κάτσει η στραβή ,θα σας προσέξει ιδιαίτερα ο συνάδελφος ΩΡΛ..και χωρίς φακελάκι!Για να καταλάβετε, ο Έαρ ακούει στα 12db πάνω από μένα. Σαν τον τερματογκαζι περίπου.
Τρομοκρατία
Πρέπει να πάμε σ'αυτήν την τρελή, να το τεντωσω και το δικό του το στέρεο. Κανόνισε!Για να καταλάβετε, ο Έαρ ακούει στα 12db πάνω από μένα. Σαν τον τερματογκαζι περίπου.
Τρομοκρατία
Moby και kraftwerk είναι ήδη οκ.
Κάτι RCA που δεν τα είχα σφίξει καλά στον προενισχυτή πέσανε στο πάτωμα
Τι να του τεντώσεις βρε Κώστα?Πρέπει να πάμε σ'αυτήν την τρελή, να το τεντωσω και το δικό του το στέρεο. Κανόνισε!
Ναι, σωστα, εχει κλείσει πριν δυο χρόνια περιπου, με κουρτινοσαντουιτς που εχω περιγράψει ξεκινώντας απο εδώ https://www.avsite.gr/forum/threads/Σταδιακή-αναβάθμιση-ηχοσυστήματος.149534/page-6#post-2076340Γιατρέ dimifootη , η σκάλα δεν παίζει να κλείσει? Εστω και με κουρτίνα βελούδο ή κάτι τέλος πάντων από πάνω μέχρι κάτω? Πρέπει να σου κάνει αρκετή ζημιά στον χώρο.
Τα ηχεία ποιά είναι? Μπερδεύτηκα. Τα golden ear?
Κώστα το δικό του δεν τεντώνει. Θα σε παει στα 125db σε όλο το φάσμα για πλακαΠρέπει να πάμε σ'αυτήν την τρελή, να το τεντωσω και το δικό του το στέρεο. Κανόνισε!
Με αφορμή την επίσκεψη του Εαρ χτες, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου.Πέρασα από κει χθες βράδυ, κι ανοίξαμε λίγο στάθμες.
...
Ωραία γούστα...
Σε προ(σ)καλώ να κάλεσεις για ακρόαση στο σπίτι σου τα μέλη @Georgesod ή/και @PAULT και μετά να μας πεις τι μουσικές "ανακαλύψατε" παρέα...Με αφορμή την επίσκεψη του Εαρ χτες, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου.
Οι επισκέψεις φίλων ακροαματικο-μουσικο-εικονο-βλαμμένων εχουν δυο σημαντικά οφέλη, (εκτός βέβαια της παρέας, της κουβέντας και της κατανάλωσης αλκοόλ ή κοψιδιών κατα περίσταση):
[...]
2. (και σημαντικότερο!!!!) Η ανακάλυψη ή υπενθύμιση δίσκων που αξίζουν ακρόασης.
[...]
Τωρα, οποιος δεν καταλαβαίνει τι σχέση εχουν όλα αυτά με τη «Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος”....καλά να πάθει.
Σε προ(σ)καλώ να κάλεσεις για ακρόαση στο σπίτι σου τα μέλη @Georgesod ή/και @PAULT και μετά να μας πεις τι μουσικές "ανακαλύψατε" παρέα...
Γειά σου Ντόκτορα αφτά μου αρέζουν πολύ!2. (και σημαντικότερο!!!!) Η ανακάλυψη ή υπενθύμιση δίσκων που αξίζουν ακρόασης.
Ωραία θα τα ακούσω και θα σου πω.Γειά σου Ντόκτορα αφτά μου αρέζουν πολύ!
Για σένα έχω να προτείνω τα εξής:
Keith Jarrett - The Köln Concert (timeless),
Residents - Eskimo (κράτα, καλού κακού, μια κουβέρτα δίπλα σου και μη χαμηλώσεις πολύ τα φώτα)
Coil - Horse Rotorvator (a walk on the wild side)
Scraping Foetus Off the Wheel - Nail & Hole (deeper in the abyss)
Frank Zappa - Civilization Phaze III & Yellow Shark (άνευ σχολίου)
Πες τον ΕΑΡ ότι του προτείνω τα άλμπουμ του R.L. Burnside στην Fat Possum (την ξέρει την εταιρεία από το PLAY ) καθώς και άλλους καλιτέχνες που έχουν ηχογραφήσει για αυτήν. Επίσης, υπενθύμισέ τον τους Carter the Unstoppable Sex Machine.