Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

A

AKARL

Guest
Έτσι λοιπόν έκανε τον κύκλο του, κι έφτασε από εκεί που ξεκίνησε.:p
Ναι αφτό το έχω καταλάβει πχια... :coffee:

Το κοντό σου ... πχοιό είναι; :whistling: (δε νομίζω ότι μπορώ να αντέξω το μακρύ σου τέτχοια ώρα...)

ΥΓ: Δεν πήγε χαμένο το ταξίδι, έμαθα πολλά και ενδιαφέροντα ... ίσως και άλλοι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.955
Last edited:

A

AKARL

Guest
Α, ευκολακι. :p

:roflmao: X 100.000.000.000.000

OK, τώρα έχω ξυπνήσει, μπορείς να ρίξεις και το μακρύ σου. Το έριξε ρε παιδγιά ....:o

Εχμ, υπενθυμίζω ότι είμαι σε αναζήτηση ενισχυτικής βαθμίδας με απ'όλα χωρίς μεγάφωνα.

Όπως στη γυρόπιτα μου αρέσουν οι πατάτες απόξω (στο πλάϊ του πχιάτου, βρε αδερφέ) έτσι και τους ενισχυτές τους προτιμώ εκτός του κουτιού των ηχείων.

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.955
Αγνοια κινδύνου ή απλή αφέλεια?
Ρομαντισμός. Είναι κι αυτός μια περίοδος, θα κοπεί στην εμμηνόπαυση. :p:D
[DOUBLEPOST=1516873129][/DOUBLEPOST]
Εχμ, υπενθυμίζω ότι είμαι σε αναζήτηση ενισχυτικής βαθμίδας με απ'όλα χωρίς μεγάφωνα.
Η σωστή η ενισχυτική βαθμίδα, η με απ'όλα τα καλά, βλέπει ένα μεγάφωνο, όχι πολλά, όχι κρος, όχι μπανάνες, τίποτα, μηδέν. Νιχιλισμός σκέτος.:p:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.955
γυρόπιτα
Πχιο διεστραμμένη ορολογία για τον πιτόγυρο, δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα συναντούσα, ακόμα κι όταν κοιτούσα από κοντά ένα ρεντέκο που προσπαθούσε να παίξει Μόμπι..:lol::lol::lol:

Reaction score
30.453
Η σωστή η ενισχυτική βαθμίδα, η με απ'όλα τα καλά, βλέπει ένα μεγάφωνο, όχι πολλά, όχι κρος
@AKARL ,πόσα μεγάφωνα είπαμε πως έχει το ηχείο σου?
Έτσι , για να υπολογίσω πόσα αβγδ θα χρειαστείς για τις αντίστοιχες εκτός κουτιού ενισχυτικές βαθμίδες...:p
Εεε.. να μη χρειάζεσαι και ένα ψηφιακό κρος πριν τις ενισχυτικές βαθμίδες?:p
Πάρε ενεργά άνθρωπέ μου ,να γλυτώσεις από αυτούς!!!

Εναλλακτικά λοιπόν ,πάρε λάμπες με λίγα αλλά καλάαααα βαττ:p:p:p

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.955
Αλήθεια τώρα, γιατί δε παίρνεις μία λάμπα για τα ηχεία σου;
Αφού....

A

AKARL

Guest
Ξέρει κανείς πόσο είναι το gain του Crown XLS-1502 σε περίπτωση σύνδεσης RCA και σε περίπτωση σύνδεσης XLR; :help:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.885
Σε xlr σύνδεση θα δουλεύει ολόκληρη η ενισχυτική βαθμίδα ,ενώ σε rca θα δουλεύει η μισή. Χρειάζεσαι απαραιτήτως αντάπτορα .
Το πόσο gain έχει τι σε νοιάζει?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.955
Ξέρει κανείς πόσο είναι το gain του Crown XLS-1502 σε περίπτωση σύνδεσης RCA και σε περίπτωση σύνδεσης XLR; :help:
Δε σε νοιάζει αφού
  • Selectable input sensitivity; 1.4Vrms and .775Vrms options so that amp can be driven at full power

A

AKARL

Guest
Δε σε νοιάζει αφού
  • Selectable input sensitivity; 1.4Vrms and .775Vrms options so that amp can be driven at full power
Απολύτως σωστό η μια (μικρή ή μεγάλη) διαφορά είναι στο ΣουΝουΡού:

Signal to Noise >103dB (at .775Vrms, 6dB lower)

Σε κάθε περίπτωση έπεψα μαντάτο τση Χάρμαν και μου 'ποκρίθηκαν:

"Good morning,

The gain is the same for both connectors. They are directly paralleled together.

XLS1002 29.12 dB

XLS1502 30.88 dB

XLS2002 31.91 dB

XLS2502 32.64 dB"

Να το χτυπήσω μρε το εξελεσάκι; :party:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.955
Ακόμα;

Μα τι κάνεις τόση ώρα, έπρεπε ήδη να το έχεις συνδέσει στο ηχείο και να μας γράφεις τις γνωστές άχρηστες ακουστικές εντυπώσεις που όλοι μας εναγωνίως περιμένουμε για να σε κραξουμε ..:D:p:lol:

A

AKARL

Guest
Ακόμα;

Μα τι κάνεις τόση ώρα, έπρεπε ήδη να το έχεις συνδέσει στο ηχείο και να μας γράφεις τις γνωστές άχρηστες ακουστικές εντυπώσεις που όλοι μας εναγωνίως περιμένουμε για να σε κραξουμε ..:D:p:lol:
Τι ... να το πάρω έτσι, γουρούνι στο σακί, χωρίς να το ... ακούσω πρώτα; :angel:

:laugh::roflmao::lol::lolsign::rofl:

Σόρρυ Ζιζίκο μου...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.885
Ρομαντισμός. Είναι κι αυτός μια περίοδος, θα κοπεί στην εμμηνόπαυση. :p:D
[DOUBLEPOST=1516873129][/DOUBLEPOST]
Η σωστή η ενισχυτική βαθμίδα, η με απ'όλα τα καλά, βλέπει ένα μεγάφωνο, όχι πολλά, όχι κρος, όχι μπανάνες, τίποτα, μηδέν. Νιχιλισμός σκέτος.:p:D

Κοίτα να δείς ρε πούστη μου , και εγώ το ίδγιο έκαμα στα ηχεία μου , είχα μπανάνες και τις ξήλωσα όταν άλλαξα τα ενισχυτικά των δορυφόρων , καλώδια σκέτα σύνδεσα και έδεσε το γλυκό.
Βέβαια εγώ ώς άλλος μακιαβέλης έχω αναλογικό κρόςς και συνδέσεις rca αφού το ρημάδι μου το αναλογικό κρόςς είναι παλιό , δεν έχει xlr συνδέσεις, αλλά χέστηκα. Και έτσι την κάνει μια χαρά την δουλειά του .

Reaction score
15.467
Ακόμα;

και φωτο κουμπαρε ...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.844
Members