- Reaction score
- 137.958
Έτσι λοιπόν έκανε τον κύκλο του, κι έφτασε από εκεί που ξεκίνησε.Δες πως ξεκίνησα το ταλαίπωρο τούτο νήμα.
Έτσι λοιπόν έκανε τον κύκλο του, κι έφτασε από εκεί που ξεκίνησε.Δες πως ξεκίνησα το ταλαίπωρο τούτο νήμα.
Ναι αφτό το έχω καταλάβει πχια...Έτσι λοιπόν έκανε τον κύκλο του, κι έφτασε από εκεί που ξεκίνησε.
X 100.000.000.000.000
'Αγνοια κινδύνου ή απλή αφέλεια?έτσι και τους ενισχυτές τους προτιμώ εκτός του κουτιού των ηχείων.
Ρομαντισμός. Είναι κι αυτός μια περίοδος, θα κοπεί στην εμμηνόπαυση.Αγνοια κινδύνου ή απλή αφέλεια?
Η σωστή η ενισχυτική βαθμίδα, η με απ'όλα τα καλά, βλέπει ένα μεγάφωνο, όχι πολλά, όχι κρος, όχι μπανάνες, τίποτα, μηδέν. Νιχιλισμός σκέτος.Εχμ, υπενθυμίζω ότι είμαι σε αναζήτηση ενισχυτικής βαθμίδας με απ'όλα χωρίς μεγάφωνα.
@AKARL ,πόσα μεγάφωνα είπαμε πως έχει το ηχείο σου?Η σωστή η ενισχυτική βαθμίδα, η με απ'όλα τα καλά, βλέπει ένα μεγάφωνο, όχι πολλά, όχι κρος
Το έχω υλοποιήσει κατά το παρελθόν...Αλήθεια τώρα, γιατί δε παίρνεις μία λάμπα για τα ηχεία σου;
Δε σε νοιάζει αφούΞέρει κανείς πόσο είναι το gain του Crown XLS-1502 σε περίπτωση σύνδεσης RCA και σε περίπτωση σύνδεσης XLR;
Απολύτως σωστό η μια (μικρή ή μεγάλη) διαφορά είναι στο ΣουΝουΡού:Δε σε νοιάζει αφού
- Selectable input sensitivity; 1.4Vrms and .775Vrms options so that amp can be driven at full power
Τι ... να το πάρω έτσι, γουρούνι στο σακί, χωρίς να το ... ακούσω πρώτα;Ακόμα;
Μα τι κάνεις τόση ώρα, έπρεπε ήδη να το έχεις συνδέσει στο ηχείο και να μας γράφεις τις γνωστές άχρηστες ακουστικές εντυπώσεις που όλοι μας εναγωνίως περιμένουμε για να σε κραξουμε ..
Ρομαντισμός. Είναι κι αυτός μια περίοδος, θα κοπεί στην εμμηνόπαυση.
[DOUBLEPOST=1516873129][/DOUBLEPOST]
Η σωστή η ενισχυτική βαθμίδα, η με απ'όλα τα καλά, βλέπει ένα μεγάφωνο, όχι πολλά, όχι κρος, όχι μπανάνες, τίποτα, μηδέν. Νιχιλισμός σκέτος.
και φωτο κουμπαρε ...Ακόμα;
Μα τι κάνεις τόση ώρα, έπρεπε ήδη να το έχεις συνδέσει στο ηχείο και να μας γράφεις τις γνωστές άχρηστες ακουστικές εντυπώσεις που όλοι μας εναγωνίως περιμένουμε για να σε κραξουμε ..