Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Φτιάχνονται oldy .
Δεν είναι ακριβή η επισκευή.
πρεπει ν' ανεβουν αθηνα ? και ποσο στο περιπου θα κοστισει η επισκευη ?Φτιάχνονται oldy .
αυτο πως θα το δουμε ?Άμα δεν έχει αρπάξει το πηνίο φωνής
Θα το τσεκαρει ο μάστορας που θα βάλει το λάστιχοαυτο πως θα το δουμε ?
Οχι έχω μάστορα που τα φτιάχνει μέσω Skype.πρεπει τα μεγαφωνα ν' ανεβουν αθηνα ?
Αυτό είναι δύσκολο ν απαντήσω.ποσο θα κοστισει (κι αν εχει αρπαξει το πηνιο ποσο +) ?
Κρίμα είναι να γίνουν πατέντες.να μη βαλουμε δυο αλλα μεγαφωνα να τελειωνει η υποθεση ?
Ιιιιιιιιιιιι τι έκανες στα ηχείαΕιπα κι εγω να τουμπαρω τα γουφερακια μου κατα το argiον ευαγγελιον.
Δυστυχως δε τα καταφερα.
Αυτοι οι μπαγλαμαδες οι γαλλοι τα 'χουν (τουλαχιστον τα κατω) και πατανε πανω στην εσωτερικη νευρωση του ηχειου ... οποτε φερνοντας το πανω-κατω θα βρισκε το καλωδιο...
σνιφ.
ακολουθει εχτενες φωτογραφικο ρεπορταζ
View attachment 87564
View attachment 87565
View attachment 87566
αααΠοιά είναι η διαφορά των μικρών απ' τα μεγάλα ηχεία; Τα μεγάλα woofers, αφού στις μεσαίες και τις υψηλές συχνότητες μικρά και μεγάλα ηχεία είναι ίδια.
Όλντυ, πσάχνεσαι για καβλώδια;
Οϊ ... μετα το αρτζι εξετελεψα και με'τανα ...Όλντυ, πσάχνεσαι για καβλώδια;
Πω πω χάλασε ο κόσμος...Πρέπει να ρωτήσεις κόστος σε μαγαζί που ασχολείται. Κάνα 10€ είναι λογική τιμή επισκευής.
10 ευρω ειναι 2,5 ωρες δουλειας ΜΟΥ ... και φανταζομαι και αλλων ανθρωπων - εγω λοιπον ασχολουμαι για δεκα ευρω ... και με αποδειξη ... και φορολογουμαι ... να ασχοληθουν και αλλοι και να αμοιβονται δια την εργασια των και ουχι επειδη ασχολουνται με hiend κειμηλια αποθανωντα ή ζωντα ...Πω πω χάλασε ο κόσμος...
Ασχολείται κανείς για δέκα ευρώ??
Κόβει και απόδειξη??
Δεν νομίζω ότι συμφωνώ.Αυτό δεν καθιστά αυτομάτως το δεκάευρο, αξιοπρεπή αποζημίωση για να ασχοληθεί κάποιος με οτιδήποτε.