διαφορετικά ηχεία σε ενισχυτή

Reaction score
2
καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν στο ένα κανάλι ενισχυτή βάλουμε ηχεία διαφορετικών watt και ευαισθησίας από αυτά που έχουμε στο άλλο κανάλι αλλά μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του υπάρχει πρόβλημα?
επίσης εάν στον ενισχυτή δώσουμε σήμα μόνο στο ένα από τα 2 κανάλια του και συνδέσουμε μόνο ένα ηχείο στην αντίστοιχη έξοδο υπάρχει θέμα?
ευχαριστώ

Reaction score
2
Ωραια πολυ ωραια γιατι εχθες επρεπε να θρεψω την περιεργεια μου. Κ πανω στη ζαλαδα κ το πολυ πειραμα εκανα κ την πατατα μου εβαλα αναποδα το + και το - των καλωδιων Σε εναν ενισχυτη ευτηχως οχι πανω στους καλους μου ναντ αλλα σε εναν πιο φτηνο σονυ κ βγηκε κ μια λαμψη. Η ζημια θα εκτιμηθει σημερα :)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.687
Ωραια πολυ ωραια γιατι εχθες επρεπε να θρεψω την περιεργεια μου. Κ πανω στη ζαλαδα κ το πολυ πειραμα εκανα κ την πατατα μου εβαλα αναποδα το + και το - των καλωδιων Σε εναν ενισχυτη ευτηχως οχι πανω στους καλους μου ναντ αλλα σε εναν πιο φτηνο σονυ κ βγηκε κ μια λαμψη. Η ζημια θα εκτιμηθει σημερα :)
- δεν μπορεί ! . . . εάν βάλεις και τα δύο καλώδια λάθος . . . κανένα πρόβλημα , εάν βάλεις μόνο το ένα λάθος . . . απλά θα παίζει εκτός φάσης , ζημιά πάντως δεν γίνεται

- η λάμψη που λές , δεν κολλάει με την υπόθεση

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.687
μάλλον ακούμπησαν τα _ και +... έδωσαν ένα φιλάκι ...
- έτσι ναι , διότι ο αναμμένος ενισχυτής σ΄αυτήν την περίπτωση ''βλέπει'' σχεδόν μηδενική ωμική αντίσταση και . . . πούφφφ

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Καίγονται με τα καλώδια ανάποδα οι ενισχυτές;
Βραχυκυκλώνουν,σ'ένα φίλο του είχαν βάλει ανάποδα τις μπανάνες κόκκινο μαύρο και μετά απο λίγο ζεμάταγε απότομα.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.687
- μα γιατί ; . . . δεν αλλάζει κάτι , απλά είναι εκτός φάσης , εξάλλου εάν βραχυκυκλώσει απλά δεν παίζει , καίγονται τα στάδια εξόδου

Reaction score
2
Να ακουμπησε το ενα με το αλλο δυσκολο γιατι στον συγκεκριμενο σονυ τα καλωδια μπαινουν σε ενα κλιπσακι σα τηκεφωνικο μοιαζει οποτε δυσκολο να ηρθαν σε επαφη. Απλα ενω επαιζε ο ενισχυρητης σε φουλ ενταση τερμα πηγα να τα βαλω κ τσαφ μια λαμψη με καποιο θορυβο εκει στην υποδοχη . Τσαφ κανοινικο δηλαδη. Θα τον τσεκαρω μολις μπορεσω κ θα σας πω τι απεγινε. Λογικα κατι θαχει παθει
[DOUBLEPOST=1517501341][/DOUBLEPOST]
Να ακουμπησε το ενα με το αλλο δυσκολο γιατι στον συγκεκριμενο σονυ τα καλωδια μπαινουν σε ενα κλιπσακι σα τηκεφωνικο μοιαζει οποτε δυσκολο να ηρθαν σε επαφη. Απλα ενω επαιζε ο ενισχυρητης σε φουλ ενταση τερμα πηγα να τα βαλω κ τσαφ μια λαμψη με καποιο θορυβο εκει στην υποδοχη . Τσαφ κανοινικο δηλαδη. Θα τον τσεκαρω μολις μπορεσω κ θα σας πω τι απεγινε. Λογικα κατι θαχει παθει
αμεσως μετα ειδα οτι τα ειχα βαλει αναποδα στο κλιπς

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR