- Reaction score
- 79.989
να φανταστώ ότι χειρίζεται και dome κάμερες αυτό?Mα καλά, είναι remotes αυτά για έτος 2018?
Οι περισσότεροι κατασκευαστές το έχουν μ@λακίσει το θέμα.
να φανταστώ ότι χειρίζεται και dome κάμερες αυτό?Mα καλά, είναι remotes αυτά για έτος 2018?
Οι περισσότεροι κατασκευαστές το έχουν μ@λακίσει το θέμα.
λάθος το ήξερα...όπου έβαζα κρος τα ηχεία...έβαζα και το sub μετάβρε συ...το LFE ειναι το .1 ειναι η πληροφορια του sub που περιεχει η ταινια και εσυ την κοβεις...!!!!
.....κανονικα θελει 120hz ...δ΄δ δεν εχει σχεση με το κρος τψν ηχειων.
το eco εχει off-on-auto εσυ να το δουλευεις στο auto
Το .1 είναι LFE, ανεξάρτητο κανάλι χαμηλών με συχνότητα αποκοπής τα 120Hz.τότε γιατί όταν ρυθμίζαμε το nano τα κροσάραμε όλα στα 80 ?
οκ το κατάλαβα αυτόΤο .1 είναι LFE, το ανεξάρτητο κανάλι χαμηλών.
80Hz είναι το crossover frequency των υπόλοιπων (5-11) full range καναλιών προς το sub.
ναιΣτο Nano εννοείς;
Στο Nano εννοείς;
όταν το έχω LPF of LFE ακούγεται πιο καθαρά το χαμηλό γιατί αναλαμβάνουν και τα L-R μέχρι τα 80τιποτε δεν καταλαβες LFE πες οτι δε σου δεινει δυνατοτητα να το ρυθμισεις o av ,το γιατι υπαρχει ή εαν θα επρεπε ειναι μια αλλη ιστορια .
Μεχρι 120 ειναι η πληροφορια του μεσα στην ταινια πως να στο πω και μετα μαχαιρι, ακομη και εαν βαλεις φιλτρο στα 80 σε αυτο(LPF of LFE) παλι θα υπαρχει πληροφορια 80-120 με χαμηλοτερη σταθμη μιας και μιλαμε για μιση οκταβα χανεις αναλογως φιλτρου του av.
Όπως και τα large, το bass management.New το LFE παντα 120hz και δεν το πειραζουμε , ο Κυριακακης ειχε αναφερει οτι κακως υπαρχει η επιλογη να το πειραζεις γιατι μονο μπερδευει τους καταναλωτες .
Ο δικός μου ποιος είναι ο ασημί; Έβαλες ρε καμιά ταινία να δεις τι κάνουν;κάναμε καφεδάκι και ξεκινάμε!
μια μικρή σύγκριση των 2 μεγεθών και μετά πάλι πακετάρισμα γιατί θα φάω ξύλο..με τόσα που γέμισα
δεν βάζω του Γιώργου μη ματιαστεί όπως είπε.....
γιατί σήμερα με τα ΕΛΤΑ παραλίγο να μας τον καβάτζωναν κιόλας
στα μενού είναι ακριβώς ίδιοι με εξαίρεση την επιλογή auro και το ΗΕΟS
update τον δικό μου τον έκανα στο μαγαζί...του Γιώργου όχι γιατί μπορεί να κ@υλώνει με τέτοια και δεν ήθελα να του το στερήσω
...την παρθενιά του πήρα μόνο
View attachment 88889
όπως διαφορές έχουν και στο ριμόουτ..πιο πλούσιο του 7012
View attachment 88890 View attachment 88891
το lfe 120 , τα ηχεια small αλλα το cross αναλογα το integration των main με τα sub, τα 80 ειναι μια καλη αρχηΔηλαδη αφηνουμε το lfe sta 120 hz και την ιδια στιγμη δηλωνουμε ολα τα ηχεια small και βαζουμε το κρος στα 100 αν καταλαβα καλα?
όχι μωρέ...ποια ταινία...γκαντεμιά χθες και σήμερα...δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα..Ο δικός μου ποιος είναι ο ασημί; Έβαλες ρε καμιά ταινία να δεις τι κάνουν;
Ευχαριστώ μόλις μου έρθει θα στείλω μνμ.όχι μωρέ...ποια ταινία...γκαντεμιά χθες και σήμερα...δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα..
ο δικός σου φεύγει ή σήμερα το απόγευμα ή αύριο με κούριερ τελικά...τα κανόνισα να ξερς
Ευχαριστώ μόλις μου έρθει θα στείλω μνμ.