- Reaction score
- 137.861
Εμένα μ'αρέσει.
Εσύ δεν είσαι χαιεντάς, δε ξερς.
Όχι, μου αρεσε.Λογικό να μην αρέσει στο ντιμι.
εχουμε ομως καπου κι ενα σιντι ... καλως κακωςστο τέλος βάλαμε Νταϊάνα Κραλ
\Απίστευτα βαρετή και ανούσια.
Ναι, ξέχασε να γραψει ο Περαστικός, πως στο τέλος βάλαμε Νταϊάνα Κραλ και προσπαθούσαμε να βρούμε την στάθμη που ακούνε οι “παραδοσιακοί ακροαματικοφιλοι”
Πολυ γέλιο. Αυτήν δεν θα την ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας της αν δεν υπήρχαν οι χαϊεντάδες και οι λαμπάτοι. Απίστευτα βαρετή και ανούσια.
Η μόνη χρησιμότητα των "έργων" της κυρίας είναι ως υψιτελών αξεσουάρ αξιολόγησης καλωδίων και πολύμπριζων από λάτρεις μηχανημάτων.Εμένα μ'αρέσει.
Το παίρνω πίσω, 350€.Όχι, μου αρεσε.
Θα στεναχωρηθώ πολυ που θα το δώσω στον Εαρ αύριο
δεν σε βλεπω ζεστο οπως τα αλλα γιατρε.....
...δεν εχεις και αδικο.
Όχι, μου αρεσε.
Θα στεναχωρηθώ πολυ που θα το δώσω στον Εαρ αύριο
'Οχι βέβαια...Tidal και μάλιστα MQA!εχουμε ομως καπου κι ενα σιντι ... καλως κακως
Τα σαμπ δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδια, αλλά τουλάχιστον πρέπει να συμβαδίζουν με το δόγμα Πάγκαλου "Μαζί τα φάγαμε". Δεν μπορεί να ξεμένει το ένα απο γκάζι και να συνεχίζει το άλλο πάνω απο μια στάθμη. Το μικρό είναι περιττό πλέον. Τι να το κάνω, να παίζει απο 40 έως 60?γιατί έδωσες το παλιό σου σαμπ;
Μπα, είναι ψηλό δεν κάνει. Θα το αφήσω εκεί προς το παρόν, ή θα το βάλω σε αντίστοιχη θέση σαν αυτή που το έχει ο @Kotsidis John . Χωράει εκεί εμπρός αριστερά, κάτι θα ξέρει αυτός, θα του είπαν απο το ACA.Ή το κάνεις τραπεζάκι. Κει, μπροστά, να απλώνεις και τα πόδια πάνω.
Έπρεπε να το βάλεις στο πατάρι για atmos δίπλα στο άλλο.Το παίρνω πίσω, 350€.
Ε, αυτά έχει η ζωή, άτιμη ζωή, τα'χει και με άλλον..Θα στεναχωρηθώ πολυ που θα το δώσω στον Εαρ αύριο
Έπρεπε να βγάλω το άλλο και να βάλω αυτό με αποσυνδεδεμένο ανεμιστήρι αλλά βαριόμουν να το ανεβάζω.Έπρεπε να το βάλεις στο πατάρι για atmos δίπλα στο άλλο.
Δεν πειράζει.Όταν έρθουν τα δυο 16αρια θα ανεβάσεις επάνω τα δυο 13αρια.Έπρεπε να βγάλω το άλλο και να βάλω αυτό με αποσυνδεδεμένο ανεμιστήρι αλλά βαριόμουν να το ανεβάζω.
Άστα να πάνε, πολύ γρέζι η κυρία.Ναι, ξέχασε να γραψει ο Περαστικός, πως στο τέλος βάλαμε Νταϊάνα Κραλ και προσπαθούσαμε να βρούμε την στάθμη που ακούνε οι “παραδοσιακοί ακροαματικόφιλοι”
Update:Καλοπιάστε τον για να πάρει κι άλλα σαπάκια
Μήπως η "φαεινή ιδέα αναδιάρθρωσης" περιλαμβάνει κάνα ταχυδακτυλουργικό κόλπο που κάνει εκείνο-το-εργαλείο-με-το-πλαστικό-καπάκι αόρατο;Update:
To Epik δοκιμάστηκε σε στάθμες και τα καταφέρνει μια χαρά, πολύ πιο δυνατά απο το sb2000.
O ncore που το οδηγεί δεν ζεστάθηκε καν, παρόλο το eq. Αμα βάλω και 1000αρι θα είμαι ακόμα πιο ψύχραιμος.
Και κυρίως μου ήρθε μια φαεινή ιδέα αναδιάρθρωσης του ρακ και του χώρου μπροστά για να παει εκει το Epik. Μάλλον θα χωρέσουν όλα στο τσακ.
Αν κάτσει με βλέπω να το κρατάω.
Θα σας πω το βραδάκι.
Θα χορεύει όλο το ρακ !!Και κυρίως μου ήρθε μια φαεινή ιδέα αναδιάρθρωσης του ρακ και του χώρου μπροστά για να παει εκει το Epik. Μάλλον θα χωρέσουν όλα στο τσακ.