- Reaction score
- 84.876
Εσυ μη γελάς γιατι θα ρθω και θα σου φάω τα ψάριαΜπουααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εσυ μη γελάς γιατι θα ρθω και θα σου φάω τα ψάριαΜπουααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Φιξτ.Μπουααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαρα
Άσε ρε Μπουχάρα.Εσυ μη γελάς γιατι θα ρθω και θα σου φάω τα ψάρια
Τι πουλάς; Το αγοράζω!
[DOUBLEPOST=1517580143][/DOUBLEPOST]Μετράει αξιοπρεπώς στην νέα θέση το Epik, παίρνει και την βοήθεια του τοίχου, μια χαρά.
Μάλλον θα μείνει.
450€ μου το έδωσε ο άσχετος , και εναν ενισχυτή μαζί, πες 250€ το sub με τα δυο 15ιντσα
Μήπως όχι;450e το πηρες ;
...δεν εκανε στον rose και στον zizik και το πηρες εσυ !!!
μηπως το πηρες πολλα ;
τοσο χαλια ειναι η οραση μου που νομιζω οτι εχει κατι απο κατω ;;;;Πλακάκια ! Τι άλλο? Δάπεδο.
Έχει δικά του ποδάρια.Γιατρε μου τι βασεις εχεις βαλει στα monoblock ?
Αυτό που λέει ο ΖιζικΓιατρε μου τι βασεις εχεις βαλει στα monoblock ?
Φοράς τα γυαλιά σου? το μόνιτορ είναι εντάξει?τοσο χαλια ειναι η οραση μου που νομιζω οτι εχει κατι απο κατω ;;;;
Το τινάζει το Γρέζι.Ο Ντόκτορ ... την απλώνει τη Μπουχάρα.
To DACάρει το φλάκ.Το τινάζει το Γρέζι.
Ρε συ .... το πως συγκρατήθηκα μόνο εγώ το ξέρω....
Κώλωσα να σχολιάσω την κεραμιδοκανελοκοραλλοκόκκινη Μπουχάρα του ποδίατρου .... και περίμενα στωικά.
Ηθικόν Δίδαγμα: Βάλτε χαλί σαν του DF για να μην έχει η εικόνα σας το μαύρο της το...χάλι.Ξέρετε τι σας λέει το χαλί μου;
Εμένα μου αρέσει, είναι μαλακό στο πάτημα και αρκετά σκούρο για να μην κάνει αντανακλάσεις η οθόνη.
Ηθικόν Δίδαγμα: Βάλτε χαλί σαν του DF για να μην έχει η εικόνα σας το μαύρο της το...χάλι.
Και ο @Zizik θα ασχολείται με την κουρά του χλοοτάπητος...Το επόμενο δημοφιλές νήμα:΄΄Σταδιακή αναβάθμιση τάπητος΄΄ (θα τίθενται τα...πάντα επί τάπητος)