- Reaction score
- 84.881
Και μια σύγκριση γεύσης της πρωϊνής με την βραδυνή ισοστάθμιση, δείχνω για παράδειγμα το αριστερό ηχείο.
Ψηφίστε:
Ψηφίστε:
Άστο ήσυχο.Θα σκεφτώ αν κόψω 2db μεταξύ 30-45Hz, χτυπάνε άσχημα στο μάτι στο γράφημα, αλλά ακούγεται πολυ καλό.
βαλε μας και εινα γραφημα waterfal (40-95db με 800ms ως 120hz )με την μπλε καμπυλη
Μεταξύ 50-70 υπαρχει ακόμα θέμα φάσης/αντήχησης εξαιτίας της σκάλας και του δωματίου σχήματος Γ.Οι συχνοτικες υπερκαλυψεις οπως αυτη στα 50~60 σε σχεση με χαμηλοτερες μας ξεγελανε και ειναι χειροτερες απο τους μεγαλύτερους χρονους αντηχησης αυτων των συχνοτητων που τωρα δεν καλυπτουν,και ειναι και χαμηλοτερες απο αυτες...
Έχω φτιάξει και τέτοια καμπύλη, (και άλλες ) θα την ακούσω και βλέπουμε.κοψε εκει στα 30 καημενε
το εχεις δοκιμασει σε αλλα σημεια το sub ;
Και αυτό ισχύει, σωστά, αλλά έχω σχηματίσει την εντύπωση κοιτώντας άπειρα διαγράμματα πριν και μετά πως ο αλγόρυθμος παίζει ψυχοακουστικά παιχνίδια με τα decays. Δεν λένε βέβαια τίποτα για τον αλγόρυθμο αν τους ρωτήσειςΟσον αφορα το γιατι μετραει χειροτερα το dirac νομιζω οτι ειναι το οτι διορθωνεις 9 διαφορετικες θεσεις ομως μετρας μια με το rew.
Συρόμενη πόρτα, θα ανοίγει πίσω από την βιβλιοθήκη και ανάμεσα από το πιάνο. Δε ξέρω σε ποιο σκαλί θα βγει. 2ο ;Μεταξύ 50-70 υπαρχει ακόμα θέμα φάσης/αντήχησης εξαιτίας της σκάλας και του δωματίου σχήματος Γ.