Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

Reaction score
15.543
.....επειδη δεν ακους reference εισαι οκ με την μπλε καμπυλη....
βεβαια χανεις πολλα τωρα αλλα με την προσθηκη αλλου ενα sub θα εισαι οκ

το subακι ειναι οριακο οπως τοχεις να παιζει ....συμφωνω να παρεις ενα sub και να παιζει 15-40hz

Αν εχει την δυνατοτητα loudness σε πολυκαναλο ο emotiva προτεινω να ασχοληθεις με αυτο ...
....το audyssey με το dynamic eq και cinema eq κανει θαυματα ....δεν το λεει loudness:D
[DOUBLEPOST=1517725811][/DOUBLEPOST]βαλε μας και εινα γραφημα waterfal (40-95db με 800ms ως 120hz )με την μπλε καμπυλη

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.881
Και είναι περίργο πως αλλάζουν τα δεδομένα με το Dirac. Σαν να μετράει χειρότερα, αλλά να ακούγεται καλύτερα στους χρόνους αντήχησης.

Εδώ το ίδιο γράφημα χωρίς sub, χωρίς Dirac

no.jpg

Reaction score
6.495
Οι συχνοτικες υπερκαλυψεις οπως αυτη στα 50~60 σε σχεση με χαμηλοτερες μας ξεγελανε και ειναι χειροτερες απο τους μεγαλύτερους χρονους αντηχησης αυτων των συχνοτητων που τωρα δεν καλυπτουν,και ειναι και χαμηλοτερες απο αυτες...

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.881
Οι συχνοτικες υπερκαλυψεις οπως αυτη στα 50~60 σε σχεση με χαμηλοτερες μας ξεγελανε και ειναι χειροτερες απο τους μεγαλύτερους χρονους αντηχησης αυτων των συχνοτητων που τωρα δεν καλυπτουν,και ειναι και χαμηλοτερες απο αυτες...
Μεταξύ 50-70 υπαρχει ακόμα θέμα φάσης/αντήχησης εξαιτίας της σκάλας και του δωματίου σχήματος Γ.

Εχουν βελτιωθεί βέβαια πολύ με τις διαφορές παρεμβάσεις, αλλά δεν θα υπάρξει ποτέ αντιστοιχία με ενα κανονικό παραλληλόγραμμο δωμάτιο. Είπαμε, έπρεπε να πάρω αλλο σπίτι.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Αφησε την μπλε.
Το ιδιο δοκιμαζω και εγω και μου αρεσει περισσοτερο με φουσκωμενα τα χαμηλα.

Οσον αφορα το γιατι μετραει χειροτερα το dirac νομιζω οτι ειναι το οτι διορθωνεις 9 διαφορετικες θεσεις ομως μετρας μια με το rew.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.881
κοψε εκει στα 30 καημενε

το εχεις δοκιμασει σε αλλα σημεια το sub ;
Έχω φτιάξει και τέτοια καμπύλη, (και άλλες ;)) θα την ακούσω και βλέπουμε.

To sub το δοκίμασα και στις υπόλοιπες πιθανές θέσεις, εκεί παίζει καλύτερα. Δεν έχω πολλές επιλογές δυστυχώς λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου. :(
[DOUBLEPOST=1517747240][/DOUBLEPOST]
Οσον αφορα το γιατι μετραει χειροτερα το dirac νομιζω οτι ειναι το οτι διορθωνεις 9 διαφορετικες θεσεις ομως μετρας μια με το rew.
Και αυτό ισχύει, σωστά, αλλά έχω σχηματίσει την εντύπωση κοιτώντας άπειρα διαγράμματα πριν και μετά πως ο αλγόρυθμος παίζει ψυχοακουστικά παιχνίδια με τα decays. Δεν λένε βέβαια τίποτα για τον αλγόρυθμο αν τους ρωτήσεις :idk:

Last edited:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.747
Μεταξύ 50-70 υπαρχει ακόμα θέμα φάσης/αντήχησης εξαιτίας της σκάλας και του δωματίου σχήματος Γ.
Συρόμενη πόρτα, θα ανοίγει πίσω από την βιβλιοθήκη και ανάμεσα από το πιάνο. Δε ξέρω σε ποιο σκαλί θα βγει. 2ο ;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.473
6€. Η Περαστικιά λέει ψέματα γιατί πήρε το σα(μ)πάκι του Ποδαρίλου, του έχει υποχρέωση και την έχει για σπιούνο και διασπορέα ψευδών ειδήσεων.
Αυτά που θα δώσετε σε 'μένα θα χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση του forum ενώ τα δικά της για μπύρες, χούκερζ εντ μπλόου. :party:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.244
Νεότερο μέλος
takis17