- Reaction score
- 84.878
Τι θες να λέω;Νταξ’ ένα ποίημα έχει μάθει και λέει σε όλους, ενεργά, Dirac, καυσόξυλα
Βινύλιο, λάμπες και στηρικτικά καλωδίων;
Τι θες να λέω;Νταξ’ ένα ποίημα έχει μάθει και λέει σε όλους, ενεργά, Dirac, καυσόξυλα
Είχε βάλει φωτό παλιά νομίζω ενα ενυνδρίο με πιράνχας;Εσυ μη γελάς γιατι θα ρθω και θα σου φάω τα ψάρια
Έχει κάτι μεγάλα νόστιμα, δεν θυμάμαι είδοςΕίχε βάλει φωτό παλιά νομίζω ενα ενυνδρίο με πιράνχας;
Οκ θελω οφθαλμιατρο τοτεΑυτό που λέει ο Ζιζικ
Πακού λέγονται, είναι μεγάλα, τεράστια και νόστιμα.Έχει κάτι μεγάλα νόστιμα, δεν θυμάμαι είδος
Λακωνικός και επί της ουσίας ο Πρόεδρος!Πακού λέγονται, είναι μεγάλα, τεράστια και νόστιμα.
Πακού λέγονται, είναι μεγάλα, τεράστια και νόστιμα.
https://www.reader.gr/extras/pakoy-psari-dolofonos-poy-troei-orheis-kai-spernei-ton-paniko-vinteoΛακωνικός και επί της ουσίας ο Πρόεδρος!
ΥΓ: Μα, για όνομαααααα, αφτός ο EAR όλα τεράστια τα έχει πχια...
Στάθη σου είμαι ευγνώμων για τον ανωτέρω υπερσύνδεσμο!
Για να ξέρεις τι πήρες.Τι πουλάς; Το αγοράζω!
[DOUBLEPOST=1517580143][/DOUBLEPOST]Μετράει αξιοπρεπώς στην νέα θέση το Epik, παίρνει και την βοήθεια του τοίχου, μια χαρά.
Μάλλον θα μείνει.
450€ μου το έδωσε ο άσχετος , και εναν ενισχυτή μαζί, πες 250€ το sub με τα δυο 15ιντσα
Δώσε κι άλλο ρε, μη το φοβάσαι, παραειναι νεκρή φυση αυτό.
ΑμέσωςΔώσε κι άλλο ρε, μη το φοβάσαι, παραειναι νεκρή φυση αυτό.
Αυτά και τέρμα:Θινκ δι Φλέτσερ Μάνσον κερβς μαϊ φρεντ, και κράτα το κατά μπουτχια ευαγγέλιο στο ένα χέρι, στο άλλο τους χρόνους αντήχησης.
Κι είθε ο θεός του χάι εντ να σε φωτίσει να μην απομακρυνθείς πολύ από τις μπι μπι σι κοιλίτσες.
Κωλοκουνήστρα καναπέ;Κάτι έχω στα σκαριά.
Νομίζω πως μουσική παίζω πιο δυνατά. ταινίες 5-6 db λιγότεροκαλα το λες....και ενα sub για τα χαμηλα
σε τι σταθμες ακους dimi τις ταινιες ;