Νέα ηχεία για σαλόνι αντί των dali zensor 1 που έχω

Reaction score
375
Ποσα ohm ηχεια πρεπει να ψαχνω για να ταιριαζουν στον ενισχυτη μου?
Υπαρχει και κατι αλλο που πρεπει να προσεχω με βαση τα χαρακτηριστικα?

Παραθετω καποια χαρακτηριστικα του ενισχυτη σε φωτογαρφια

Untitled-1.jpg

Reaction score
375
Ποσα ohm ηχεια πρεπει να ψαχνω για να ταιριαζουν στον ενισχυτη μου?
Υπαρχει και κατι αλλο που πρεπει να προσεχω με βαση τα χαρακτηριστικα?

Παραθετω καποια χαρακτηριστικα του ενισχυτη σε φωτογαρφια

View attachment 80404
Ας μου απαντησει καποιος παιδια στην τελευταια μου ερωτηση... Υποσχομαι, δεν θα σας πριξω αλλο!!!

Ποσα Ωhm πρεπει να ειναι τα ηχεια που θα ψαξω?

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Τα ΔΑΛΙ σένσορ 1, σύμφωνα με τον ήχο έχουν 85 (!) δβ ευαισθησία στα 8ωμ με 1 βάτ...
Κατ' εμέ δε θα έπρεπε καν να τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν! >:(
240 ευρώ ήχείο να απαιτεί 240 βατ ενισχυτή! Ούτε για σαρράουντ σε προλότζικ δεν κάνουν... Τα σένσορ 3 έπρεπε να πάρεις... παίζουν με τα μισά βάτ το ίδιο δυνατά (+3 db ευαισθησία...). Αν σ'αρέσει αυτό που ακούς (δεν διάβασα όλο το νήμα, απλά είδα ότι εδώ και καιρό δεν έχεις βγάλει άκρη...), πάρε αυτά!:)
Έχουν 90 δβ ευαισθησία στο βάτ, η εταιρεία δηλώνει πως είναι ικανά για 110dba στο μέτρο το ζευγάρι (!!!), δηλαδή με τον ενισχυτή σου τα τερματίζεις άνετα (για να δείς πως είναι απλά:)), έχουν την καλύτερη τιμή πανευρωπαικά αυτήν την εποχή στην Ελλάς, και είναι και ΚΟΥΚΛΙΑ!!!;)
Αυτά, μην το πολυψάχνεις, απλώς έκανες κακή επιλογή μοντέλου όχι μάρκας, και τώρα τρέχεις! :drinks:

Reaction score
1.036
Δεν ειναι αυτο που πρεπει να σε απασχολει. Μεγαλη ευαισθησια να εχουν αν ειναι δυνατον, και εισαι οκ!

Reaction score
1.057
Τα ΔΑΛΙ σένσορ 1, σύμφωνα με τον ήχο έχουν 85 (!) δβ ευαισθησία στα 8ωμ με 1 βάτ...
Κατ' εμέ δε θα έπρεπε καν να τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν! >:(
240 ευρώ ήχείο να απαιτεί 240 βατ ενισχυτή! Ούτε για σαρράουντ σε προλότζικ δεν κάνουν... Τα σένσορ 3 έπρεπε να πάρεις... παίζουν με τα μισά βάτ το ίδιο δυνατά (+3 db ευαισθησία...). Αν σ'αρέσει αυτό που ακούς (δεν διάβασα όλο το νήμα, απλά είδα ότι εδώ και καιρό δεν έχεις βγάλει άκρη...), πάρε αυτά!:)
Έχουν 90 δβ ευαισθησία στο βάτ, η εταιρεία δηλώνει πως είναι ικανά για 110dba στο μέτρο το ζευγάρι (!!!), δηλαδή με τον ενισχυτή σου τα τερματίζεις άνετα (για να δείς πως είναι απλά:)), έχουν την καλύτερη τιμή πανευρωπαικά αυτήν την εποχή στην Ελλάς, και είναι και ΚΟΥΚΛΙΑ!!!;)
Αυτά, μην το πολυψάχνεις, απλώς έκανες κακή επιλογή μοντέλου όχι μάρκας, και τώρα τρέχεις! :drinks:
Δαπεδου θελει το παιδι !

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
:D Καλά! Είπαμε δε διάβασα όλο το νήμα!
Ας πάρει αυτά! Τα ίδια σπεκς, με λιγάκι έξτρα μπάσο! :rolleyes: Ούτε κι αυτά έχουν πολύ ανταγωνισμό στα λεφτά τους! ;) (Δεν ξέρω πόσα λεφτά θέλει να δώσει για δαπέδου,
αλλά αν θέλει να δώσει πολύ λιγότερα, πάω για ύπνο...8-))

Reaction score
1.057
:D Καλά! Είπαμε δε διάβασα όλο το νήμα!
Ας πάρει αυτά! Τα ίδια σπεκς, με λιγάκι έξτρα μπάσο! :rolleyes: Ούτε κι αυτά έχουν πολύ ανταγωνισμό στα λεφτά τους! ;) (Δεν ξέρω πόσα λεφτά θέλει να δώσει για δαπέδου,
αλλά αν θέλει να δώσει πολύ λιγότερα, πάω για ύπνο...8-))
Σε εχω προλαβει πρωτος να πας για υπνο

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Ναι όντως, έριξα μια ματιά στα προηγούμενα, και έχω συμφωνήσει ήδη με 7-8 προτάσεις που έκαναν άλλοι συμφορουμίτες στον φίλο...:)

Ας πάρει αυτά! Άμα έχει διώξει και την κρυσταλιέρα, μια χαρά θα είναι! Καληνύχτα!:D

Reaction score
375
Ναι όντως, έριξα μια ματιά στα προηγούμενα, και έχω συμφωνήσει ήδη με 7-8 προτάσεις που έκαναν άλλοι συμφορουμίτες στον φίλο...:)

Ας πάρει αυτά! Άμα έχει διώξει και την κρυσταλιέρα, μια χαρά θα είναι! Καληνύχτα!:D
Μέχρι 400?.. βαριά 500 ευρώ ? Δαπέδου πάντα.

Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση σε χαμηλές εντάσεις. Οι υψηλές δεν με νοιάζουν καθολου.

Reaction score
725
Με 400-500 ευρω δαπεδου δε βρισκεις κατι καλο...
Κρατα τα δικα σου καλυτερα και παρε κανενα svs sb1000 subwoofer.

Reaction score
375
Χίλια ευχαριστώ για το λινκ. Πιο πολύ λόγω μεγέθους σκέφτομαι για το Dali sensor 5. Τι λες? Αγοράζω?
[DOUBLEPOST=1511355534][/DOUBLEPOST]Dali sensor 5 στα 450 €... ορμάω παιδιά? Χρήση Spotify μέσω Yamaha r-n402d
[DOUBLEPOST=1511356151][/DOUBLEPOST]Μagnat Monitor supreme 2002 ή Dali sensor 5? Και τα 2 τα βρίσκω 450€. Ποια να επιλέξω? Βοηθήστε τώρα που υπάρχουν προσφορές!!!

Reaction score
1.057
Το σιγουρο ειναι οτι προλαβαινεις να ξαναδιαβασεις τις απαντησεις που σ εχουν δωσει απι το νημα σου
Αν θελεις να κανω εγω το copy paste.

Reaction score
375
Το σιγουρο ειναι οτι προλαβαινεις να ξαναδιαβασεις τις απαντησεις που σ εχουν δωσει απι το νημα σου
Αν θελεις να κανω εγω το copy paste.
Απλα, κανενας δεν ανεφερε τα dalo zensor 5 που ειναι αυτη τη στιγμη σε προσφορα. Αυτο ρωταω κυριως. Αν αξιζουν τα λεφτα τους και αν θα δω διαφορα σε ποιοτητα αλλα και μπασα σε ηχο spotify που δεν ειναι και ο καλυτερος.

Reaction score
375
Επιστρέφω μετά από καιρό με μια ερώτηση πριν την τελική αγορά που αποφάσισα, απλά θέλω την έγκριση σας. Τα Cambridge audio sx80 που έχει σε προσφορά το e-shop αξίζουν τα λεφτά τους? Να τα πάρω? Έχετε κάτι πιο καλό ν Α προτείνετε? Παρακαλώ απαντήστε μου σύντομα γιατί η προσφορά του e-shop λήγει το Σάββατο το βράδυ!

http://www.e-shop.gr/cambridge-audio-sx-80-floor-standing-speaker-black-zeygos-p-PER.706713

A

AKARL

Guest
Επιστρέφω μετά από καιρό με μια ερώτηση πριν την τελική αγορά που αποφάσισα, απλά θέλω την έγκριση σας. Τα Cambridge audio sx80 που έχει σε προσφορά το e-shop αξίζουν τα λεφτά τους? Να τα πάρω? Έχετε κάτι πιο καλό ν Α προτείνετε? Παρακαλώ απαντήστε μου σύντομα γιατί η προσφορά του e-shop λήγει το Σάββατο το βράδυ!

http://www.e-shop.gr/cambridge-audio-sx-80-floor-standing-speaker-black-zeygos-p-PER.706713
Τρέχα!

Reaction score
375
Σοβαρά? Τόσο καλά είναι? Έχω τα Dali sensor 1 και τον Yamaha r-n402d. Πιστεύεις θα δω διαφορά αν αντικαταστήσω τα Dali με αυτά? Είναι αν έλεγα τα λεφτά... δεν μπορώ να βρω καλύτερα με τόσα πολλά λεφτά λες? Αν είναι, να τρέξω....

Α, και κάτι άλλο. Μου φαίνεται πολύ παράξενο το γεγονός πως δεν υπάρχει ούτε ένα βίντεο σε ολόκληρο τ9 Ίντερνετ με αυτά τα ηχεία, για να δω πως είναι.
[DOUBLEPOST=1518095782][/DOUBLEPOST]
Σοβαρά? Τόσο καλά είναι? Έχω τα Dali sensor 1 και τον Yamaha r-n402d. Πιστεύεις θα δω διαφορά αν αντικαταστήσω τα Dali με αυτά? Είναι αν έλεγα τα λεφτά... δεν μπορώ να βρω καλύτερα με τόσα πολλά λεφτά λες? Αν είναι, να τρέξω....

Α, και κάτι άλλο. Μου φαίνεται πολύ παράξενο το γεγονός πως δεν υπάρχει ούτε ένα βίντεο σε ολόκληρο τ9 Ίντερνετ με αυτά τα ηχεία, για να δω πως είναι.
Τέλος, ούτε στο Amazon τα βρίσκω. Μήπως είναι παλιά και εχουν αντικατασταθεί?

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos