Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Τι να μας πει κι αυτός?Ξέρεις τι σας λέει αυτός?
Που να δει τι λέμε εμείς...χαχαχαχ!
Τι να μας πει κι αυτός?Ξέρεις τι σας λέει αυτός?
Το θέμα για μένα είναι πόσο κάποιος μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλη ένταση. Τα δικά μου ηχεία με ονομαστική εμπέδηση 4Ω, 2.5 δρόμων με 6.5ρια μεγάφωνα ούτε παραμορφώνουν αλλά και ούτε "διαμαρτύρονται" όταν φθάνω στα δικά μου όρια που τα αυτιά μου αρχίζουν να υποφέρουν. Αυτά με τον 1502 να παίζει στέρεο και τα δυο ηχεία, στα specs λένε για 525 watts/4Ω αλλά υπάρχει το crossover και όπως είπα ο ενισχυτής οδηγεί δύο ηχεία με τρία μεγάφωνα το καθένα....τελικα ποσα watt μπορει να φαει το 8ιντσο χωρις να εχτοξεφτει ?
Δεν ειναι το θεμα να παιζουμε ΔΥΝΑΤΑ και να πονανε τ' αυτια μας , το θεμα ειναι (μαλλον) αυτο που περιγραφει συνφορουμιτης κραυγαζοντας απο ηδονηΤο θέμα για μένα είναι πόσο κάποιος μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλη ένταση
Ρε μάγκες ήντα μοδαφάκας είν' αφτό το πωστολεειοηαρκαιοντιμιφούτης ... χέντρουμ! Γιου χεβ του χήαρ ιτ του μπιλήβ ιτ!
Αυτό εννοούσα, ότι ο ενισχυτής τα οδηγεί απαραμόρφωτα σε τέτοια ένταση που ενώ τα μεγάφωνα δεν έχουν πρόβλημα εγώ αρχίζω να έχω. Δηλαδή η οδήγηση του είναι αρκετή για τα συγκεκριμένα ηχεία.Δεν ειναι το θεμα να παιζουμε ΔΥΝΑΤΑ και να πονανε τ' αυτια μας , το θεμα ειναι (μαλλον) αυτο που περιγραφει συνφορουμιτης κραυγαζοντας απο ηδονη
αλλα ετσι ειναι - εσεις οι crownακηδες το λυσατε το θεμα ...
kostas, δεν ειδα καπου παρουσιαση του συστηματος σου ή δεν εψαξα καλα ...
Ομόρφησες μιαν ολιά, μρε Όλντυ
Γεροντοκαψουρες αδερφια ! ηντα να πει κιανεις ...αν είναι έτσι ο oldy
Χαχα ... καλο !Κάνε logout και δες.
Ναι.