VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Τα σεμεδακια ειναι καλα για προσαναμα - απαγορευονται δια ροπαλου.Ενώ τα σεμεδάκια ειναι καλόγουστα;
Τα σεμεδακια ειναι καλα για προσαναμα - απαγορευονται δια ροπαλου.Ενώ τα σεμεδάκια ειναι καλόγουστα;
δε θα τα καταφερει ... θα παει για εχτελεση και το κριμα θα 'ναι στο λαιμο μας ....άμα καταφέρεις και την πείσεις πως αυτό είναι η υπέρτατη διακόσμηση!!... τότε το να καταφέρεις να βάλεις 2 πάνελ στις γωνίες θα είναι παιχνιδάκι!!
Εσύ θα έχεις φτιάξει το χώρο και μεις θα μπορούμε να δείχνουμε φωτογραφίες απ το σαλόνι σου στις δικές μας και να λέμε "να πως γίνονται οι δουλειές" !!!
my thought exactly ... κοιτα να δεις που μαθαινωαπομακρύνοντας πρωτίστως το δεξί ηχείο από την τωρινή του θέση
και καπου εκει καιγεται ο υποψηφιος hifiντελααας ....κι όχι με τα σεμεδάκια της πεθεράς
Το "κρίμα" στην όλη ιστορία, είναι σαλόνια φτιαγμένα από την παντόφλα, συνολικά ιδιαίτερα αμφιβόλου αισθητικής, που χαίρουν "ασύλου".. Το σενάριο θα έπρεπε να ξεκινήσει αλλιώς: "δε μου αρέσει το σαλόνι, είναι σκέτη κατάθλιψη, θέλω ανακαίνιση, να γίνει όμορφο, μοντέρνο, με διακοσμητή της προκοπής κι όχι με τα σεμεδάκια της πεθεράς", και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην ανακαίνιση η ηχητική φροντίδα του χώρου, βάζοντας τον διακοσμητή να συνεργαστεί με έναν μηχανικό ήχου.
Άλλοι νοικιάζουν για να γ@μ..και άλλοι ν'ακούσουν Μουσική!Όταν το στέρεο κοστίζει περισσότερο από ένα αυτοκίνητο κι η παντόφλα είναι Νο54 και πάνω, βλέπω λογική επιλογή την ενοικίαση μιας γκαρσονιέρας με ένα χώρο 25-35τμ, για να στηθεί σωστά ήχος, και να ακούς εκεί σωστά, σε ότι στάθμες θες κι όποτε θες, χωρίς να ενοχλεί κανείς κανέναν.
E, οχι, μπορεί κάποιος να έχει και ένα μέρος της βελτίωσης...για να το κλείσουμε προς το παρόν το θέμα, το συμπέρασμα από όλη την κουβέντα είναι: όλα, η τίποτε. Ετσι δεν είναι;
Δηλαδή τα σεμεδάκια είναι ρεαλιστικά;..αυτο ακριβως πιστευα, και συνεχιζω να πιστευω. Ισως μπορει να επιτευχθει αυτο με ηπιες περεμβασεις, ρεαλιστικες, που δε μεταμορφωνουν το χωρο. Ζουν και αλλοι ανθρωποι στα σπιτια μας Dimifoot, δε μπορουμε, δεν ειναι σωστο να τους αγνοησουμε.
Οφειλουμε να το αποδεχθουμε ως μια πραγματικοτητα, ασχετα εαν, χαριν αστειοτητος, τις οποιες διαφωνιες τις αποκαλουμε "παντοφλα".... ανεξαρτητως μεγεθου!
Θα δω...
..για να το κλείσουμε προς το παρόν το θέμα, το συμπέρασμα από όλη την κουβέντα είναι: όλα, η τίποτε. Ετσι δεν είναι;
..μα το προβλημα δεν ειναι τα σεμεν τα οποια περιστασιακα εμφανιζονται στο χωρο! Δε μιλαμε για την αισθητικη του πραγματος. Μιλαμε για την - με καποιους τροπους - ηχητικη βελτιωση, οση μπορει κανεις να παρει, τηρωντας τις προαναφερθεισες προυποθεσεις.Δηλαδή τα σεμεδάκια είναι ρεαλιστικά;
Ποιός καθορίζει και με ποιά κριτήρια ποιό είναι το ρεαλιστικό;
Ναι διαφωνώ...μα το προβλημα δεν ειναι τα σεμεν τα οποια περιστασιακα εμφανιζονται στο χωρο! Δε μιλαμε για την αισθητικη του πραγματος. Μιλαμε για την - με καποιους τροπους - ηχητικη βελτιωση, οση μπορει κανεις να παρει, τηρωντας τις προαναφερθεισες προυποθεσεις.
Ο καθορισμος του ρεαλιστικου γινεται οταν αξιολογουνται και προσμετρωνται οι αντιρρησεις οι οποιες πιθανον να υπαρχουν. Καλως υπαρχουν οταν υπαρχουν, διοτι προκειται για κοινοχρηστο χωρο στον οποιο περνιεται ο περισσοτερο χρονος οσων ζουν σ' ενα σπιτι.
Το αυτο βεβαιως δεν ισχυει οταν υπαρχει δωματιο ικανου εμβαδου το οποιο μπορει να διατεθει αποκλειστικα για το σκοπο που συζηταμε, εκει αλλαζει τελειως το πραγμα.
Διαφωνεις;
Αν πρόκειται λοιπόν για το σαλόνι ΤΗΣ, αποφασίζει αυτή. Αν πρόκειται για το σαλόνι της οικογένειας έχουν γνώμη όλοι. Αν δεν θέλει bass traps, να διώξετε και εσεις την κρυσταλλιέρα και πάει λέγοντας.Το "κρίμα" στην όλη ιστορία, είναι σαλόνια φτιαγμένα από την παντόφλα, συνολικά ιδιαίτερα αμφιβόλου αισθητικής, που χαίρουν "ασύλου".. Το σενάριο θα έπρεπε να ξεκινήσει αλλιώς: "δε μου αρέσει το σαλόνι, είναι σκέτη κατάθλιψη, θέλω ανακαίνιση, να γίνει όμορφο, μοντέρνο, με διακοσμητή της προκοπής κι όχι με τα σεμεδάκια της πεθεράς", και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην ανακαίνιση η ηχητική φροντίδα του χώρου, βάζοντας τον διακοσμητή να συνεργαστεί με έναν μηχανικό ήχου.
Ναι διαφωνώ.
Εφόσον δεν καταλαμβάνεις εμβαδό χρήσιμο με τα treatments, (τοποθετούνται στα ταβάνια και τους τοίχους) δεν τίθεται θέμα χρήσης κοινόχρηστου χώρου, παρά μόνο θέμα αισθητικής.
Αυτά που αρέσουν στην μέση ελληνίδα κυρία εγώ τα θεωρώ απαράδεκτα για σαλόνι.
Ολα λοιπόν είναι υπο διαπραγμάτευση. Τα είπε ο Εαρ παραπάνω, είναι απλό:
Αν πρόκειται λοιπόν για το σαλόνι ΤΗΣ, αποφασίζει αυτή. Αν πρόκειται για το σαλόνι της οικογένειας έχουν γνώμη όλοι. Αν δεν θέλει bass traps, να διώξετε και εσεις την κρυσταλλιέρα και πάει λέγοντας.
Δε πρόκειται για σαλόνι της, ή σαλόνι μου, πρόκειται για σαλόνι ΜΑΣ, συμφωνείς εδώ νομίζω. Υπό αυτή την έννοια, αυτομάτως προκύπτουν περιορισμοί εκατέρωθεν, και ως αποτέλεσμα αυτού, προσαρμόζεται κανείς και δρα στο μέτρο του δυνατού. Και για να προλάβω τυχόν ερώτησή σου, ποιο είναι το δυνατό, απαντώ: κρίνεται κατά περίπτωση!Αν πρόκειται λοιπόν για το σαλόνι ΤΗΣ, αποφασίζει αυτή. Αν πρόκειται για το σαλόνι της οικογένειας έχουν γνώμη όλοι. Αν δεν θέλει bass traps, να διώξετε και εσεις την κρυσταλλιέρα και πάει λέγοντας.
Απορω για τον πλυθυντικο! Απορω και για την απαντηση!Και τελικά, αν δεν υπαρχει περίπτωση να φτιάξετε τον χώρο σε υποφερτό ακουστικά επίπεδο, αν δεν περνάει ο λόγος σας, πουλήστε τα ολα τα μηχανήματα και πάρτε ακουστικά ή ηχομπάρα. Τσάμπα επένδυση έχετε κάνει.