A
AKARL
Guest
Πάρτα άρρωστη ντιμιφούταινα.
Είσαι μεγάλη παλιόγρια...
Μπες μωρή αρσιβαρίστρια και πες τι έγινε
ΑΦΤΟ είναι επίπεδο δγιαλόγου!
Last edited by a moderator:
Πάρτα άρρωστη ντιμιφούταινα.
Είσαι μεγάλη παλιόγρια...
Μπες μωρή αρσιβαρίστρια και πες τι έγινε
Εχω αντίθετη προσωπική άποψη. Ξαναλέω, τα εχω τερματίσει άνετα, σε απόσταση κάτω απο τα τρία μέτρα. Συμπίεσαν του θανατά. Με τον Ζαπ παρέα.Πάρτα άρρωστη ντιμιφούταινα.
Σιγά μη το αφήσω να λήξει το θέμα.
Δώσε γνώση Β. Πως μπορεί το dsp να φτιάξει το waterfall; Πως μπορεί να αντιμετωπίσει την ενέργεια που αποθηκεύεται στην καμπίνα και διοχετεύεται σταδιακά στο χώρο; Δεν το έχω... Δεν ξέρω αν με εννοείς. Δε ρωτάω αν μπορεί να γίνει χρ. ευθυγράμμιση, ρωτάω αν μπορεί όλη η ενέργεια στις χαμηλές συχνότητες να βγαίνει πιο γρήγρορα.Με τη συνδρομή λογισμικού DSP...Το οποίο θα ευθυγράμμιζε χρονικά τους επιμέρους κλάδους,αφού αυτό θα συνιστά σοβαρότερο ζήτημα... (και τον λόγο που δεν είχα προχωρήσει σε O410,αφού είχα υπόψιν την εν λόγω δοκιμή,ενδιαφερόμενος κιόλας για την ακροαματική απόδοση στη ζώνη ανάμεσα σε εγγύς και μέσο πεδίο)
Όσον αφορά την επιλογή των σαμπ, ειναι πονεμένη ιστορία.Τα sub με τα οποία θα συνδυάζονταν σε μια τέτοια περίπτωση δεν είναι υποχρεωτικώς τα κοστοβόρα KH 870,αλλά οφείλουν να είναι τουλάχιστον τρία και ικανά γι απόδοση μέγιστης στάθμης 115 dB και άνω για τη ζώνη ευθύνης τους στις θέσεις των θεατών.
Βεβαίως!ΑΦΤΟ είναι επίπεδο δγιαλόγου!
Πολλά μαζί, την έχουν.Τα μικρά την Neumann ας πούμε δεν εχουν την στάθμη
Πολλά μαζί ειναι ακριβά.Πολλά μαζί, την έχουν.
Ο άλλος (ο σεΐχης) θέλει λέει 15in sub με ενα αβουγουδού. Και είναι και σεΐχης.Δεν συνομιλώ με πτωχούς ιατρούς...
Mήπως έχεις δυσανάλογα υψηλές απαιτήσεις από μιάμισης πιθαμής ηχειάκι;Εχω αντίθετη προσωπική άποψη. Ξαναλέω, τα εχω τερματίσει άνετα, σε απόσταση κάτω απο τα τρία μέτρα. Συμπίεσαν του θανατά. Με τον Ζαπ παρέα.
Άσε την διπλωματία, είναι παλαβοί οι γιατροί.Mήπως έχεις δυσανάλογα υψηλές απαιτήσεις από
Οχι, δεν έχω, συμφωνώ μαζί σου.Mήπως έχεις δυσανάλογα υψηλές απαιτήσεις από μιάμισης πιθαμής ηχειάκι;
Θέλεις να αποδίδει στο τέρμα το γκάζι τις κορυφώσεις σε πρόγραμμα συμφωνικής χωρίς συμπίεση στα 3 μέτρα;
Ακριβώς αυτό. Πολλά μαζί. Είτε σε μία καμπίνα (βλέπε το μεγάλο της XTZ), είτε σε ξεχωριστές καμπίνες. Και δε χρειάζεται να είναι πανάκριβα. Και τα presonus μια χαρά είναι, αρκεί να είναι πολλά. Π.χ. 10 presonus κάνουν 3000€ και είναι σούπερ.Πολλά μαζί, την έχουν.
Οταν θα σου πάρω τα sb13 και εσύ θα αγοράσεις XTZ, τότε θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ.Ακριβώς αυτό. Πολλά μαζί. Είτε σε μία καμπίνα (βλέπε το μεγάλο της XTZ), είτε σε ξεχωριστές καμπίνες. Και δε χρειάζεται να είναι πανάκριβα.
To τιμημα του να αναπαραχθουν απο ενα ηχειο τετοιων διαστασεων ολο το συχνοτικο φασμα,εντυπωσιακο αλλα ξεχρονιστο δεν εννοω την ευθυγραμμιση των μοναδων που χρειαζεται,αλλα και το waterfalls που σε χρονο αναφερονται.Δώσε γνώση Β. Πως μπορεί το dsp να φτιάξει το waterfall; Πως μπορεί να αντιμετωπίσει την ενέργεια που αποθηκεύεται στην καμπίνα και διοχετεύεται σταδιακά στο χώρο; Δεν το έχω... Δεν ξέρω αν με εννοείς. Δε ρωτάω αν μπορεί να γίνει χρ. ευθυγράμμιση, ρωτάω αν μπορεί όλη η ενέργεια στις χαμηλές συχνότητες να βγαίνει πιο γρήγρορα.
Όχι, κάνει τον χαζό.ήπως έχεις δυσανάλογα υψηλές απαιτήσεις από μιάμισης πιθαμής ηχειάκι;
Θέλεις να αποδίδει στο τέρμα το γκάζι τις κορυφώσεις σε πρόγραμμα συμφωνικής χωρίς συμπίεση στα 3 μέτρα;
Το μήνυμα σου με αγγιξεΠεθαίνω για maggies. Για το χωρο μου τα μικρα, τα .7 πιστευω ταιριαζουν μαζι με πολλα πολλα maggie bass panels. Dream set up σου λεω!