Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Όχι και πολλές...όλες!Πολλές φορές η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...
Γενικό το σχόλιο.
Και τώρα δώσε!
Όχι και πολλές...όλες!Πολλές φορές η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...
Γενικό το σχόλιο.
Can't do.Όχι και πολλές...όλες!
Και τώρα δώσε!
Το λες κι ονειρεμένα, απίστευτα καλό...3% THD για ηχείο είναι καλό!
Ramms+einEκτος κλασσικης μουσικης παραδειγματα εχουμε?
Αυτό είναι η όλη ουσία και η όλη ανταμοιβή σ αυτό το κοπιαστικό χόμπυ.
ἔπεα πτερόεντα ...Ξέρω τι έχω και τι δεν έχω. Εσείς ;
Αρκεί να μη γίνει...Godot ο Zapantin.Η αδημονία είναι κι εκείνη ζήτημα...ιδιοσυγκρασίας.Περιμενοντας τον Ζαπαντη...
Τεράστια η σημασία της ψυχοακουστικης που εισάγει ένα παράγοντα μη προβλεψιμότητας.
"Κάποιες ακουστες παραμορφώσεις μπορεί να είναι αποδεκτές ακόμη και επιθυμητές σε κάποιες περιπτώσεις". (Καυσόξυλα?)
...
Ας επιτραπεί μια απορία και από τη δική μου...μεροληπτική πλευρά : Είσαι απολύτως βέβαιος ότι ΄΄σάρωσες΄΄ την ιστοσελίδα της neumann και δεν εντόπισες τον παρακάτω σύνδεσμο;;;Ας δεχτούμε σαν υπόθεση εργασίας ότι το SPL είναι το ζητούμενο.
Όσο γίνεται μεγαλύτερο.
Με ποιες παραμορφώσεις;
Βλέπω τα χαρακτηριστικα του KH 310 A. που έχει πέραση τελευταία.
Σε μια ολόκληρη σελίδα όπου δίνονται πληροφορίες ακόμα και για το φινίρισμα,
απουσιάζει εντελως η πολύ βασική παραμόρφωση ενδοδιαμορφωσης (IMD)
και της αρμονικής (THD) το 0.5 που δίνεται δεν το λες ζηλευτό.
το δε maximum SPL δίνεται στα 3% THD. Έχει κάποια αξία αυτό;
Και δεν θίγω το θέμα αν οι μετρήσεις με ημιτονα σε δύο τρεις συχνοτητες
δίνουν αντιπροσωπευτικη εικόνα, αυτή που θα έχουν τα αυτιά μας δηλαδή.
Διαφωτιστε με.......
Πληροφοριακώς και μόνο,μια μονάδα ΑΜΤ δεν λογαριάζεται ως συμβατικό ribbon...Είδες άμα έχεις ribbon και δεν έχεις το mmd waveguide του αλλουνου πως διασπείρεις οριζοντίως;
Η Κλάιν παραδίδει μαθήματα στο τι μετρήσεις δίνει.Η Klein μάλλον δεν δίνει μετρηση για κανένα από τα δύο.
Και λίγα λες..λατρεία που έχει πέραση
Εγώ γουστάρω ξανθιές......Αλλά δεν είναι του γούστου μου.
Μπερδεύτηκα με τις μετρήσεις IMD των δύο ηχείων γιατί δίνονται με διαφοερτικό τρόπο. Είναι συγκρίσιμες;Αρκεί να μη γίνει...Godot ο Zapantin.Η αδημονία είναι κι εκείνη ζήτημα...ιδιοσυγκρασίας.
Όσο για την τονισμένη φράση,δεν ξέρω άμα εφαρμόζεται σε καυσόξυλα,αλλά ισχύει υπεράνω πάσης αμφιβολίας για κάποιες...ορατές παραμορφώσεις προκύπτουσες σε πληθώρα ατόμων που υποβάλλονται σε αισθητικές ΄΄βελτιώσεις΄΄ μέσω επεμβάσεων - και αισθάνονται ύστερα ικανοποιημένα με το αποτέλεσμα τρομάρα τους.
Ας επιτραπεί μια απορία και από τη δική μου...μεροληπτική πλευρά : Είσαι απολύτως βέβαιος ότι ΄΄σάρωσες΄΄ την ιστοσελίδα της neumann και δεν εντόπισες τον παρακάτω σύνδεσμο;;;
http://www.neumann.com/download.php?download=docu0134_KH310_review_S-and-R_en_2013-04.pdf
Επεξηγηματικές οι μετρήσεις,ικανοποιητικά τα αποτελέσματα και πολύ χρήσιμη ιδίως στο διάγραμμα no,7 η αντιπαραβολή προς τις αποδιδόμενες στάθμες ηχητικής πίεσης.
Μας θυμίζει κάτι η ΄΄μαγική τιμή΄΄ στάθμης των 85 dB σε απόσταση 2 μέτρων;
Ως προς τις αναφερόμενες τιμές,υπενθυμίζεται ότι εγγενές χαρακτηριστικό σε μια αλυσίδα ηχητικής αναπαραγωγής είναι η κατακόρυφη αύξηση στις απόλυτες τιμές παραμορφώσεων ακριβώς στους κρίκους εκείνους όπου επιτελείται μετατροπή ενέργειας από τη μια μορφή στην άλλη (λ.χ. ηλεκτρική προς μηχανική στην περίπτωση ηχείων).
Για να είμαστε βεβαίως ακριβοδίκαιοι,ας βγει στον τάκο κι έτερη λατρεία που έχει πέραση:
https://www.adam-audio.com/content/...tudio-reference-monitor-soundrecording-en.pdf
Πληροφοριακώς και μόνο,μια μονάδα ΑΜΤ δεν λογαριάζεται ως συμβατικό ribbon...
(Γύρω στα 3500 & 4600 αντιστοίχως για να είμαστε πιο ακριβείς)Μπερδεύτηκα με τις μετρήσεις IMD των δύο ηχείων γιατί δίνονται με διαφορετικό τρόπο. Είναι συγκρίσιμες;
(Τι αγοράζει κανείς με 4,000 euro...)
Ίδια σκατά μωρέ, 30 ντιμπί κάτω. Χάλια μάβρα.Μπερδεύτηκα με τις μετρήσεις IMD των δύο ηχείων γιατί δίνονται με διαφοερτικό τρόπο. Είναι συγκρίσιμες;
Κατά τα άλλα,΄΄ψαχνόμαστε΄΄ με ηχεία ικανοποιητικής απόδοσης σε χρηματικά όρια όπως τα 15000 ευρά...
Για να ξαναπιάσω λίγο τη...δικηγορία του διαβόλου,κανείς δεν υποχρεώνεται να κάνει απολύττως...ορθολογικά τα γούστα του....
Είναι πολύ δύσκολο να πεισθεί ο πλούσιος χαλιεντάς ότι με 3-4 χιλιάρικα κλείνει οριστικά το θέμα ηχείων κι ενισχυτικών μαζί (και ντάκ στο Νο.2), κι απλώς χρειάζεσαι (αναλόγως όγκου χώρου ακρόασης) κάποιες "υποηχοβαθύφωνες" κασέλες.
Δε το βάζει στο κεφάλι του ούτε με ένεση!
Επίσης, δε πείθεται για εντοιχισμό των άνωθεν κοσμημάτων. Και σα να μη φτάνει αυτό, δε πείθεται να χτυπήσει ένα γκειθαιν άμα αποφασίσει ότι δε θα τα εντοιχίσει ποτέ!