Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.817
προκύππτει έτσι κι ένα υπόβαθρο προτίμησης μονοτελικών τριόδων με τη μικρότερη δυνατή ισχύ από μεσήλικους χρήστες...
Θεϊκό!!!!!!!
Έγραψες μαν!!!!!

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Αν όμως κυνηγάς το απόλυτο ας πούμε hi end δε σε σώζει τίποτα , συνέχεια θα αναρωτιέσαι και θα ξοδευεσαι μέχρι να μάθεις
Δυστυχώς, δε θα μάθεις ποτέ αν ξοδεύεσαι εις το διηνεκές.
Για να μάθεις, χρειάζεται να ..δγιαβάσεις.:lol:

A

AKARL

Guest
Και γιατί δεν του βανεις τσι κωνοι που έχεις στον perraux για ποδάρια;
Δε γίνεται κουμπάρε Χαρούλη γιατί δεν το επιτρέπει η επί τω ικριώματι διευθέτηση ...

IMG_20180304_112933.jpg

Ποσά αβγδ δηλαδή το κάθε βαττ;
0,0014 αβουγουδού ανά τεμάχιο βατ ...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.841
Είπες κάπου για τα ανεμιστηράκια; Τι γίνεται, ακούγονται; Εχω μεγάλο πρόβλημα με τα ανεμιστηράκια.

Reaction score
15.467
Δε γίνεται κουμπάρε Χαρούλη γιατί δεν το επιτρέπει η επί τω ικριώματι διευθέτηση ...

View attachment 91196

0,0014 αβουγουδού ανά τεμάχιο βατ ...
Δε ντονε βγανεις απο κια περα ολοτελα ? ξανοιξε 'παε ηντα 'χει καμει ο αλλος
images.jpg

να 'χεις τα χαϊεντ σου για τη μοστρα και τον εργατη στα παρασκηνια ...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Τι γίνεται, ακούγονται; Εχω μεγάλο πρόβλημα με τα ανεμιστηράκια.
Ευτυχώς δηλαδή που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς σεσουάρ...συχνά.:roflmao:
Απάντηση:Ποτέ-never-jamais-mai-nimmer-nunca-никогда-決不-לעולם לא...
(To καταλάβαμε,ή...να κάνω και...άλλη πλάκα;)
Δε γίνεται γιατί δεν το επιτρέπει η επί τω ικριώματι διευθέτηση ...
Αγοράζεις από κατάστημα που διαθέτει ορθοπεδικά είδη δύο ελαστικά πατάκια για προσαρμογή σε βακτηρίες.
Προμηθεύεσαι κατόπιν έναν κώνο.Ρυθμίζεις με κόφτη το ύψος των ελαστικών πάτων να είναι κατά 1 χιλιοστό ανώτερο από εκείνο του επιλεγέντος κώνου (διότι θα υφίστανται οι πάτοι κάποιο βαθμό συμπίεσης από το βάρος).

Τοποθετείς τα ελαστικά κοντά στις οπίσθιες γωνίες κάτω από το εξωτερικό περίβλημα του Crown.Προσαρμόζεις τον κώνο στη μπροστινή κάτω πλευρά στο μέσον ως προς τη διάσταση του μήκους και λίγο πιο πίσω από την πρόσοψη ως προς το βάθος.

Συγχαρητήρια,μόλις απέκτησες απαγωγή κραδασμών με μονό σημείο μηχανικής γείωσης...

Last edited:

A

AKARL

Guest
Ναι, θέλω να μάθω, δεν κάνω πλάκα
OK Doc!

Λοιπόν, έως τώρα έχω ακούσει από ντόκτορ-φριέντλυ ακούζματα (Τζάρεττ, Εϊνάουντι, Μόμπυ, Σεν Ζερμέν κ.λπ.) έως τόταλλυ ντόκτορ--ανφριέντλυ ακούζματα ( Νοϋμπάουτεν, Σεπουλτούρα, Μπάτχοουλ Σέρφερς κ.λπ.). Οι εντάσεις έχουν κυμανθεί από επίπεδο πσιθύρου έως ... ενοχλώ τσι γείτονες σε αχτίνα μισού χιλιομέτρου.

Ουδέποτε ενεργοποιήθηκε το ανεμιστηράκι, οπότε δε δύναμαι να σου αναφέρω πόσο δυνατά ακούγεται όταν λειτουργεί. Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα τεμάχιο προκειμένου να το εντάξεις στο σετάπ σου ακόμα και αν καταφέρεις ποτέ να ενεργοποιήσεις το ανεμιστηράκι αμφιβάλλω σοβαρά αν θα το ακούσεις εν μέσω 115 ντιμπί μέσης στάθμης στη θέση ακρόασης και μετά από τα 2/3 του Δαχτυλιδιού. ;)

Αϊ χόουπ δις χέλπζ! :D

Reaction score
2.428
Είπες κάπου για τα ανεμιστηράκια; Τι γίνεται, ακούγονται; Εχω μεγάλο πρόβλημα με τα ανεμιστηράκια.
Το ανεμιστηρακι δεν παιρνει μπρος με τιποτα.
Σημειωτεον μενω σε μονοκατοικια χωρις γειτονες διπλα :wink:

Το συστημα παιζει καποιες στιγμες και 8-10 ωρες,μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κατι.

Reaction score
1.215
...μενει να δω ποσο ευμεταβλητος ειναι σε προενισχυτες (απ'οτι φαινεται ειναι) Εχω δοκιμασει ηδη μια ιδιοκατασκευη λαμπατου προ,και προχθες αγορασα απο συμφουριτη το λαμπατο buffer της musical fidelity το οποιο για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ καλο και εκατσε στο συστημα τουλαχιστον προς ωρας :drinks:
Είναι αρκετά ευαίσθητος στο τι θα συνδέσεις. Δοκίμασα και τις δύο επιλογές ευαισθησίας με τις πηγές κατευθείαν, με δύο προ (παθητικό & λαμπάτο) και με το ενεργό στάδιο προενίσχυσης ολοκληρωμένου. Οι διαφορές είναι ακουστές.

A

AKARL

Guest
Ασφαλέστερη μέθοδος που συντηρεί τον εξαερισμό : Βρίσκουμε σε σχετική ιστοσελίδα φωτογραφία από την πρόσοψη ενός ενισχυτή που θα ορεγόμαστε.Την κατεβάζουμε και τη μεγεθύνουμε υπό κατάλληλο συντελεστή,ούτως ώστε οι προκύπτουσες διαστάσεις ν'ανταποκρίνονταν στο ράφι του ικριώματος καλύπτοντας την ορατότητα ως προς την πρόσοψη του Crown.

Κόβουμε ακριβώς στα όρια του περιγράμματος.Την κολλάμε κατόπιν πάνω σε σκληρή ζελατίνη από διαφανές πλαστικό,διευθετημένη κατά τρόπον ώστε να στέκεται όρθια.Την τοποθετούμε στο ράφι σε κάποια απόσταση μπροστά από την πρόσοψη του Crown ούτως ώστε να μην υποβαθμίζεται η ικανότητα εξαερισμού και να μη γίνεται εξόφθαλμη η επέμβαση από τo...sweet spot.
Στο κάτω κάτω ο crown με πρόσοψη πλεξιγκλας δείχνει συμπαθητικός!
Δε ντονε βγανεις απο κια περα ολοτελα ? ξανοιξε 'παε ηντα 'χει καμει ο αλλος
...
να 'χεις τα χαϊεντ σου για τη μοστρα και τον εργατη στα παρασκηνια ...

Λοιπόν, ξανοίξτε να δείτε ήντα γίνεται. Άμα είναι να κάμεις μνιά δουλειά, αφτή πρέπει να γίνει σωστά και παστρικά .... με Ζιζίκεια προσέγγιση, ήτοι ... Μερακλίδικα! ;) :king:

Πρώτον, προσεγγίζεις έναν ντιούη με @@, ας πούμε λ.χ. τον Ζαπ ή τον Πετρομένη, και συζητάτε και συμφωνείτε σχετικά με τις οικονομοτεχνικές λεπτομέρειες του πρότζεκτ.

Δέφτερον, προμηθεύεσαι τα σωστά υλικά από σοβαρούς οίκους: π.χ. πυκνωτές V-Caps, Audio Note, Mundorf, Auricap Teflon κ.λπ., αντιστάσεις Vishay, Dale, Caddock, βύζματα και μπόρνες ροδίου από το καρντάση τον Κάρντας, ασημένια ΧΛΡ και σπήκον, σοβαρές εσωτερικές καλωδιώσεις κ.ο.κ.

Τρίτον, προμηθεύεσαι το σωστό και σοβαρό κουτί ενισχυτή, π.χ. αφτό που ζυγίζει 49 κιλά:

Τέταρτον, ο ντιούης σάχνει τα απαραίτητα, χαλκοστρώνει το εσωτερικό του κουτχιού, αναβαθμίζει τον ενισχυτή, του κοτσάρει τις σωστές εισοεξόδους και φροντίζει να υπάρξει έξυπνη και έφκολη πρόζβαση στο εσωτερικό για τσι ρυθμίσεις.

Πέμπτον, παραλαμβάνεις τον σαγμένο ενισχυτή και τον πέμπεις του Προέδρου να σου χαράξει το μοντέλο στην πρόσοπση: UHE-2002 Akavl Signature - :imtheking: (Ultra High End - 2002 ;)).

Έκτον, τον ενσωματώνεις στο σετάπ σου και καλείς τους πλέον ακραινείς υψιτελείς ακροαματικόφιλους προκειμένου να τον ... "ακούσετε". :spiteful:

Έβδομον, τους τρατάρεις κλασικές και οικείες υψιτελείς λιχουδιές, ήτοι αγνό παρθένο φιδόλαδο, αέρα κοπανιστό και υψιτελές παραμύθι. :boast:

Όγδοον, μαζεύεις προσεκτικά τζη μασέλες τους και τα κωλιά τονέ από το πάτωμα μετά την ακρόαση και τους τα δίνεις πακέτο να τα πάρουν σπίτι. :gotcha:

Ένατον, εξακολουθείς να ακούς τη μουσική σου όπως πάντα .... έστω και αν παραλείπσεις να κάμεις τα ανωτέρω 1-8 βήματα. :D :drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.817
αν καταφέρεις ποτέ να ενεργοποιήσεις το ανεμιστηράκι θα κάτσω να μου τρυπήσεις τη μύτη
Θα έλεγε κάποιος άντρας.
:lolsign::lolsign::lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.821
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025