Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

A

AKARL

Guest
6€. Η Περαστικιά λέει ψέματα γιατί πήρε το σα(μ)πάκι του Ποδαρίλου, του έχει υποχρέωση και την έχει για σπιούνο και διασπορέα ψευδών ειδήσεων.
Αυτά που θα δώσετε σε 'μένα θα χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση του forum ενώ τα δικά της για μπύρες, χούκερζ εντ μπλόου. :party:
Έχεις Π.Μ.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.896
Έχεις μόλις 2-3 λεπτά να μιλήσεις πριν γίνει το θρεντ πουταίν τουτ. :gotcha:
Δεν είναι ώρα ακόμα. Θα ακολουθήσουν εργασίες και προσθήκες, αρκετές.
Οι πρώτες παραγγελίες έχουν ήδη γίνει. Θα πάρει μερικές εβδομάδες. Θα ενημερωθείτε όταν ολοκληρωθεί το πρότζεκτ.

Αλλά μια που είμαστε εδω, να βάλω μια μετρησούλα. Αυτήν την φορά, είναι μέσος όρος μετρήσεων απο τον καναπέ, δυο θέσεις μπρος-πίσω (4 μετρήσεις δηλαδή), και όχι sweet spot.

Νομίζω πως έτσι πρέπει να μετράμε απο δω και πέρα, επειδή σε μια μόνο καρφωμένη θέση δεν έχει νόημα

Average.jpg

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.473
Παπαπάαα, με το τσιγκέλι του τα βγάζω... >:(

Επειδή η υπομονή δεν είναι το μεγαλύτερο προσόν μου, θα μπω στο αυτοκίνητο, θα πάω στη Θεσσαλονίκη και θα στρωθώ στον καναπέ του σαλονιού μέχρι να τα μάθω όλα για να μην αναγκαστώ να επιστρέψω τα χρήματα τόσων μελών που επικοινώνησαν.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.896
Παπαπάαα, με το τσιγκέλι του τα βγάζω... >:(

Επειδή η υπομονή δεν είναι το μεγαλύτερο προσόν μου, θα μπω στο αυτοκίνητο, θα πάω στη Θεσσαλονίκη και θα στρωθώ στον καναπέ του σαλονιού μέχρι να τα μάθω όλα για να μην αναγκαστώ να επιστρέψω τα χρήματα τόσων μελών που επικοινώνησαν.
Ξεκίνα την άλλη Παρασκευή

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Ξεκίνα την άλλη Παρασκευή
Ώστε να προλάβει να κάνει καμιά δουλειά στον χώρο προβολής, να απλώσει επιτοίχια τους διαχυτές και κλείσει πλευρές , να μετρήσει κ.α.:D
[DOUBLEPOST=1520427001][/DOUBLEPOST]
Φίλε Dimifoot, είσαι τυχερός που είναι στη δουλειά ο Κεφάλας! :p
Αφού δεν είχε συμμετοχή στους μερακλήδες ας έρθει απ'δώ!:lolsign::lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Δεν είναι ώρα ακόμα. Θα ακολουθήσουν εργασίες και προσθήκες, αρκετές.
Οι πρώτες παραγγελίες έχουν ήδη γίνει. Θα πάρει μερικές εβδομάδες. Θα ενημερωθείτε όταν ολοκληρωθεί το πρότζεκτ.

Αλλά μια που είμαστε εδω, να βάλω μια μετρησούλα. Αυτήν την φορά, είναι μέσος όρος μετρήσεων απο τον καναπέ, δυο θέσεις μπρος-πίσω (4 μετρήσεις δηλαδή), και όχι sweet spot.

Νομίζω πως έτσι πρέπει να μετράμε απο δω και πέρα, επειδή σε μια μόνο καρφωμένη θέση δεν έχει νόημα

View attachment 91457
Δια τον απλούστατο λόγο ότι κάθε ισοστάθμιση αποκλειστικά επί του sweet spot συνεπάγεται ακόμα μεγαλύτερες ανωμαλίες στην απόκριση σε θέσεις εκτός αυτού,με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται περαιτέρω η ΄΄ψυχοακουστική΄΄ απόκριση του συστήματος ως προς δεδομένο χώρο.

Ανάδρομη πορεία συνεπάγεται η εφαρμογή διάχυσης και ο έλεγχος των χαμηλών οκτάβων προτού να εφαρμοζόταν ισοστάθμιση.

Last edited:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.749
Εσύ νομίζω πως δεν ξέρεις ούτε το 1/3 :lolsign:
Άσε ρε να βγάλουμε μεροκάματο, αμέσως να με καρφώσεις, αφού είπαμε .. στα 4€ το 0,5€ δικό σου
:banned:

Α ναι !!
Αυτή την ιστορία με το σουητ σπότ την έχω παρατήσει εδώ και κάτι μήνες.
Νομίζω το είχα γράψει και σε άλλο νήμα, μετράω σουητ σποτ και μετα σε ακτίνα μισού μέτρου, δεξιά αριστερά μπροστά. Ιδιαίτερα σε χάλια σαλόνια (σαν το δικό μου) δεν υπάρχει καμία χρησιμότητα να προσπαθείς να σιδερώσεις ένα σημείο.

Last edited:

Reaction score
30.453
Άντε έλα να βάλουμε καμιά ψησταριά. με την ευκαιρία.
Επιτέλους!
Ένας άνθρωπος με τις σωστές προτεραιότητες!
(Μιχάλη, μια γωνίτσα θέλω κοντά στην φουφου να τσικνισω τα ρούχα μου με τις ευωδιές και ένα μπουκαλάκι τσίπουρο παραμασχαλα!)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.562
Επιτέλους!
Ένας άνθρωπος με τις σωστές προτεραιότητες!
(Μιχάλη, μια γωνίτσα θέλω κοντά στην φουφου να τσικνισω τα ρούχα μου με τις ευωδιές και ένα μπουκαλάκι τσίπουρο παραμασχαλα!)
Έλα εσύ και θα δεις τσίκνα!
Θα σε βάλω σε μια γωνίτσα δίπλα στους ΚΚέδες!! :p

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon