- Reaction score
- 4.327
Γιατί;
οοπς..περαστικα !Χθες επίσης σφάχτηκα, έκανα 6 ράμματα και δεν πρέπει να το ζορίζω (πολύ )... Darwin Award.
Ειχαμε μια μικρη διαφωνια σχετικα με τον ΝτιμιΤριχες! Οτι χωρο και να εχεις, τρια χιλιαρικα θες. Σκ@τά.
Παλι πλακωθηκατε με τον S?
Ηρεμα ρε παιδια!
Νικησε βλεπω.
Ωχου μωρέ το τσαμένο το μωρό μου, έκανε βαβά...!Θα πρέπει να συνδέσω μικρόφωνο, να συνδέσω πισί, και δεν έχω πιά τρίποδο με μπουμ. Δώσε μου καμιά δεκαριά μέρες.
Χθες επίσης σφάχτηκα, έκανα 6 ράμματα και δεν πρέπει να το ζορίζω (πολύ )... Darwin Award.
Κατά μήκος έγινε η σφαγή, πέντε εκατοστά μήκος και ενα-δυο βάθος.Η φλέβα κόβεται οριζόντια, κάθετα δεν κάνεις τίποτα.
Μπλουτακ δοκίμασες;Ευτυχώς είχα την ετοιμότητα να το κλείσω και να το καλύψω αμέσως με άπειρα Hansaplast, οπότε είχαμε ελάχιστη απώλεια αίματος.
Ιιιιι, δεν το σκέφτηκα!Μπλουτακ δοκίμασες;
Θα το κάνεις μάκια να περάσει; Η Αναστασία αρνήθηκε.Περαστικούλια κι από ΄μένα!
Μόλις πουλήσει το καλώδιο βρε!Θα το κάνεις μάκια να περάσει; Η Αναστασία αρνήθηκε.
Όταν, με το καλό, πωλήσω τα γ@μοκ@λώδια και έρθεις στο Κάστρο θα το κάμω ... "μάκια" να "περάσει", θα βάλω και μπόλικο μπλου τακ στο "κόλπο"...Ιιιιι, δεν το σκέφτηκα!
Θα το κάνεις μάκια να περάσει; Η Αναστασία αρνήθηκε.
Μόλις πουλήσει το καλώδιο βρε!
Ξέχασες τί του υποσχέθηκες;
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!Όταν, με το καλό, πωλήσω τα γ@μοκ@λώδια και έρθεις στο Κάστρο θα το κάμω ... "μάκια" να "περάσει", θα βάλω και μπόλικο μπλου τακ στο "κόλπο"...
Το ... χέρι σου έκοψες, σωστά;
Γιατί το ΚΤΗΝΟΣ διψά συνέχεια!Γιατί;
Έτσι!Γιατί το ΚΤΗΝΟΣ διψά συνέχεια!
Χθες επίσης σφάχτηκα, έκανα 6 ράμματα και δεν πρέπει να το ζορίζω (πολύ )... Darwin Award.
Αυτός ο S κάνει και την αποκλειστική?Μόλις έφυγε ο S. Αναλύσαμε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημα και τις λύσεις του.
Ναι φυσικα, αφου τον εσφαξα τον πηγα νοσοκομειο. Ειμαστε σοβαρη εταιρία κυριε.Αυτός ο S κάνει και την αποκλειστική?
αλλάζει γάζες,σεντόνια κλπας?
τι έπαθες καλό μου? πρόσεχε λιγάκι μη κοπείς πιο χαμηλά και έχουμε άλλα
σιδερένιος
Κατά μήκος έγινε η σφαγή, πέντε εκατοστά μήκος και ενα-δυο βάθος.Σανηλίθιος...
Ευτυχώς είχα την ετοιμότητα να το κλείσω και να το καλύψω αμέσως με άπειρα Hansaplast, οπότε είχαμε ελάχιστη απώλεια αίματος.
Φυσικά καθάρισα τα πάντα τέλεια πριν φύγω για το νοσοκομείο...
Σας ευχαριστώ όλους!