- Reaction score
- 2.297
Οι περισσοτεροι απ αυτους στους οποιους αναφερεσαι δεν εχουν ενεργα.Αρα η ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ........μοιραστείτε μαζί μας λίγη από την ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ και την ΓΝΩΣΙΝ σας,
όπως κάνουν τουλάχιστον οι άλλοι με τα ενεργά...
Οι περισσοτεροι απ αυτους στους οποιους αναφερεσαι δεν εχουν ενεργα.Αρα η ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ........μοιραστείτε μαζί μας λίγη από την ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ και την ΓΝΩΣΙΝ σας,
όπως κάνουν τουλάχιστον οι άλλοι με τα ενεργά...
Και ο Karan όμως δεν πάει πίσω...Καλη φάση ο Y
Κατανάλωση 125W idle.
Θα τον βάλεις σε ξεχωριστή ασφάλεια για να τον κλείνεις !!
Εκτος και αν παίζει καμία πατέντα να βάλεις αέριο για οικονομία
Είσαι...ζηλιάρης,γι αυτό.Είσαι πολύ ευγενικός άνθρωπος.
Διακριτικός.
Εγώ αντιθέτως, βλέποντάς το:
Λέω ότι πρόκειται για παπαριά ενισχυτή.
3 πουλάκια κάθονταν.
Είσαι πολύ ευγενικός άνθρωπος.Αμφότερα τα αποτελέσματα φανερώνουν σχεδιάσεις με έμφαση σε κάποια ελκυστική ακροαματική αντίληψη αντί της τονικής ουδετερότητας.
Τι σχέση εχουν οι μετρήσεις;Ρε παιδιά, όταν ο ενισχυτής φτάνει το 1% παραμόρφωση στα 80-κάτι βατ, ποιό ηχείο θα παίξει;
Ας κοστίζει όσο μία μεζονέτα, τι σχέση έχει το κόστος με την ικανότητα οδήγησης;
Βέβαια, οι παραμορφωσιομηχανές των 15 και 25 βατ, ως γνωστόν, πουλιούνται και άνω των 200.000€, διότι έχουν πολύ ωραίες παραμορφώσεις, εντάξει, δεκτό, πάρτε παραμόρφωση να γουστάρετε, αλλά όταν μιλάμε για οδήγηση, να ξέρουμε τι λέμε, νταξ;
Πάμε πάλι τα βασικά; Νόμος του ωμ, ευαισθησία ηχείου, απόσταση ακρόασης, διπλασιασμός ισχύος για 3 ντεσιμπέλ γκέιν, δυναμικό εύρος σύγχρονων ηχογραφήσεων και φορμά υψηλής ανάλυσης, μέγιστη στιγμιαία στάθμη, αναγκαίο χεντρουμ ενισχυτικών σταδίων, μέγιστη επιτρεπόμενη παραμόρφωση για να ονομάζεται "Hi-Fi".
Αν δέχεσαι ότι βλέπω τον φτηνό Κράουν που πήρε ο ακαρλ ως "state of the art" ενισχυτικό, τότε μάλλον δε χρειάζονται περισσότερες ερωτήσεις για οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα, εκτός κι αν αναφέρεσαι στην εμφάνισή του.Ωραία τα λέει ο Κώστας Ear. Μην τον αποπροσανατολίζεις. Αγαπητέ πως το βλέπεις και το Diablo 300? same shit ή όντως state of art?
μου το ξαναγυρνας το γράψιμο σου....στο παλαιό γνωστό.Αν δέχεσαι ότι βλέπω τον φτηνό Κράουν που πήρε ο ακαρλ ως "state of the art" ενισχυτικό, τότε μάλλον δε χρειάζονται περισσότερες ερωτήσεις για οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα, εκτός κι αν αναφέρεσαι στην εμφάνισή του.
Γιατί, έμπορας τους είμαι;@vet να πω κι εγώ, ή θα μου κόψεις την καλημέρα;
Άμα θες pdf και γραφήματα πάρε ncore, άμα θες μουσική πάρε τον Diabloμου το ξαναγυρνας το γράψιμο σου....στο παλαιό γνωστό.
Για το Diablo 300 εχεις δει specs και γραφήματα? Αν ναι, πως τον βλέπεις?
Του ακαρλ, σίγουρα!εδώ ο άλλος είπε ότι ο κραουν είναι το τέλος.
Εκανα Like στο πρώτο ποστ, και όταν έβαλες το δευτερο με auto merge, αναγκαστικά unlike...καταλαβαίνειςΓιατί, έμπορας τους είμαι;
Πες ότι θες , εδώ ο άλλος είπε ότι ο κραουν είναι το τέλος.... Τι άλλο νήμα θα συντονίσω εδώ μέσα θεέ μου...
[DOUBLEPOST=1520851637][/DOUBLEPOST]
Άμα θες pdf και γραφήματα πάρε ncore, άμα θες μουσική πάρε τον Diablo