- Reaction score
- 79.997
αυτό είναι ευκολάκι να το καταφέρω......εκτος αν αποφασισει ότι εισαι εντελως αχρηστος
Last edited:
αυτό είναι ευκολάκι να το καταφέρω......εκτος αν αποφασισει ότι εισαι εντελως αχρηστος
...εκτος αν αποφασισει ότι εισαι εντελως αχρηστος
Νομιζεις?αυτό είναι ευκολάκι να το καταφέρω...
Θέλει να μπει στην Κωνσταντινούπολη και να κάνει χαϊέντ πλιάτσικο ο ψωρίλος...(πολυ ξυλο θα φαει ο καημενος)
δεν έχω χύμα τίποτα...τρελός είσαι?απορω πως δε σε εχει πεταξει απο το σπιτι ηδη με τοσα καλωδια χυμα
είμαι χέλι εγώ..Νομιζεις?
...δε φανταζεσαι τι σε περιμενει
κάτι τόσα ηχεία..Nα μου φέρνει ηχεία στο σπίτι να κάνει τα γούστα του, μου βάζει στους τοίχους τα ηχεία, μου χάραξε τα πατώματα..
σιγά το πλιάτσικο....Θέλει να μπει στην Κωνσταντινούπολη και να κάνει χαϊέντ πλιάτσικο ο ψωρίλος...
Να τι λέει, ωριμότις μηδέν.μόνες τους οι τουρκάλες θα μου τα κουβαλάνε
Τι όλους;άσε που πολλά θα βγουν αγγελίες σε ισοτιμίες συμβολικών Αβγδ
όλους θα σας βολέψω καλέ!
Αμα βρεις μπουχάρα καλή χειροποιήτη, αντιγρεζική, κράτα μου μιαάσε που πολλά θα βγουν αγγελίες σε ισοτιμίες συμβολικών Αβγδ
Είναι και ψιλοκιτς αυτές χαιενδ!Αμα βρεις μπουχάρα καλή χειροποιήτη, αντιγρεζική, κράτα μου μια
χαχαχαχαχα !!!!!
κατεβαζε τωρα
δεν ξέρω ρε συ Κωστήοπως σε βλεπω εεδω κατεβασε λιγο(4-5db) 40-80hz βαλε dynamic eq on και απολαυσε.....
πρεπει ομως να φταιξεις τις σταθμες απο το τεστ τον του av στα 82 db για ολα τα καναλια
RT60 αυριο
η πλάκα είναι ότι με βλέπει εδώ και ώρες το Γωγουλίνι να χαμογελώ σαν το βλαμμένο
Τα δικά σου θα είναι με απόκρυψη δλδ άσπρα.η πλάκα είναι ότι με βλέπει εδώ και ώρες το Γωγουλίνι να χαμογελώ σαν το βλαμμένο
λέω να μη χαλάσω τη βραδιά δείχνοντας αυτό το βίντεο με τα μαυρα αφρολεξ να κρέμονται από τους τοίχους
αυτό θα το πω εγώΤα δικά σου θα είναι με απόκρυψη δλδ άσπρα.