Ηλεκτρονικό τσιγάρο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.844
για τον λόγο ότι είναι υπερτιμημένος και για μένα είναι μια σκάλα κάτω σε γεύση από τον venus (αριστερά από την φώτο) :wink:
Το Venus δεν το ξέρω, ο κοσμοναύτης δεν θα τον έλεγα υπερτιμημένο αλλά rda που θα πρέπει να έχει στη συλλογή του όποιος γουστάρει το σταξιμο.
Ως τόσο δεν κάνει για χοντρά στησιματα , εκεί κάπου χάθηκε η μπάλα με δαυτον.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.844
20180226_195047.jpg

Αυτός συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά που τον πιάνω στο χέρι, θέλει μια μικρή εκπαίδευση στο σταξιμο όμως

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.844
βρε συ.....μηπως το πινεις αντι να το ατμιζεις ; :D
Ότι μπορώ κάνω, τα τσουζω που και που...:drinks:
Γι αυτό αγαπάω τόσο τον ψόφιο λαγό, μπορείς να τον πλημμυρίσεις.
Ο CSMNT πάλι είναι τόσο όσο, θέλει όλη την ώρα σταξιμο.

Reaction score
8.905
Όταν "πλημμυρίζεις" τον ντρίπερ (= δηλ. κάτι σαν υπερτροφοδοσία) και ειδικά στους postless deck, δημιουργεί spitback = στα ελληνικά καψούλια και σπρέι / σταγονίδια....;)

Edit: η γνώμη μου είναι στα μηχανικά να μην βάζεις περισσότερες από 5 σπείρες, γιατί θα έχει ποιο "αργό" άρπαγμα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.844
Όταν "πλημμυρίζεις" τον ντρίπερ (= δηλ. κάτι σαν υπερτροφοδοσία) και ειδικά στους postless deck, δημιουργεί spitback = στα ελληνικά καψούλια και σπρέι / σταγονίδια....;)

Edit: η γνώμη μου είναι στα μηχανικά να μην βάζεις περισσότερες από 5 σπείρες, γιατί θα έχει ποιο "αργό" άρπαγμα!
Βασικά το σπλιτ μπακ δεν με χαλάει καθόλου, ίσα ίσα που η γεύση απογειώνεται, όσο για τις 5 σπείρες Ναι έχεις δίκιο αλλά στο flat sixty 21G άμα βάλω 5 σπείρες θα φάω την μπαταρία στα μούτρα, κατεβαίνει πάρα πολύ χαμηλά 0.05 δλδ.
Με 6 σπείρες σε 3.5 πυρήνα είναι μια χαρά για μηχανικό και όχι μακρόσυρτες τζούρες γιατί πάλι υπάρχει φόβος.
Αν έχεις ανησυχίες και δεν το έχεις δοκιμάσει το εν λόγο σύρμα το προτείνω αλλά να ξέρεις ότι άμα ξεχαστείς σου κατεβάζει την μπαταρία σε επικίνδυνα όρια για την ζωή της.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.164
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas