Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

Reaction score
141
Στο 1,4V είναι η ευαισθησία.

Σε γενικές γραμμές με τον Perreaux SA-2 είναι μια περίπτωση match made in heaven.

Απλά η ευαισθησία εισόδου του προ για CD είναι πολύ υψηλή γι'αυτό και έχω λίγο χαμηλωμένα τα ρυθμιστικά του gain όταν χρησιμοποιώ το CDP.
Δες και τον XTZ edge A2-300. Χάνεις 3dB σε σχέση με τον Crown σε ισχυ, αλλά κερδίζεις πολυυ σε εμφάνιση, μέγεθος και λοιπά specs(THD, damping
Στο 1,4V είναι η ευαισθησία.

Σε γενικές γραμμές με τον Perreaux SA-2 είναι μια περίπτωση match made in heaven.

Απλά η ευαισθησία εισόδου του προ για CD είναι πολύ υψηλή γι'αυτό και έχω λίγο χαμηλωμένα τα ρυθμιστικά του gain όταν χρησιμοποιώ το CDP.
Δες και τον XTZ edge A2-300, νομίζω οτι καλύπτει όσα ζήτησες στο αρχικό ποστ. Χάνεις 3dB σε σχέση με τον Crown σε ισχυ, αλλά κερδίζεις πολυ σε εμφάνιση, μέγεθος και λοιπά specs (THD, damping factor, input impedance). Αν η ισχυς δεν σου φτασει, παίρνεις 2 τεμάχια στο χιλιάρικο που εχεις θεσει ως οριο, κάνεις biamping και εχεις 600W icepower στο κανάλι.

Reaction score
15.467
Δες και τον XTZ edge A2-300. Χάνεις 3dB σε σχέση με τον Crown σε ισχυ, αλλά κερδίζεις πολυυ σε εμφάνιση, μέγεθος και λοιπά specs(THD, damping

Δες και τον XTZ edge A2-300, νομίζω οτι καλύπτει όσα ζήτησες στο αρχικό ποστ. Χάνεις 3dB σε σχέση με τον Crown σε ισχυ, αλλά κερδίζεις πολυ σε εμφάνιση, μέγεθος και λοιπά specs (THD, damping factor, input impedance). Αν η ισχυς δεν σου φτασει, παίρνεις 2 τεμάχια στο χιλιάρικο που εχεις θεσει ως οριο, κάνεις biamping και εχεις 600W icepower στο κανάλι.
Παει αυτος ... ψωνισε ! τωρα
:drinks:

Reaction score
15.467
ηπηρες φορα ε ?
ηντα θα τονε καμωμε μρε κοπέλια ετονε ?

ο απο πανω μου 'ρεσει εμενα , ειναι χαϊ εντ , εχει μπλαβα φωτακια και πολλα καλωδια ...
:drinks:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Advance Acoustic MPP-506DA vs Cambridge Audio Azur-840E
Ψηφίζω Cambridge,έστω και αν στερείται DAC.
OK αφού το βαρύ πυροβολικό είναι εύκαιρο να ρίξω ένα ακόμα τρίλημα - μάλλον και το τελικό εκτός και αν μου διαφεύγει κάποιο αστεράκι με τιμή κάτω από 1.000 €:

Cambridge Audio Azur-840E vs Rotel RC-1570 vs Rotel RC-1572
Επιμένω Cambridge,επειδή διαθέτει και περισσότερα γκάζια.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.848
ο απο πανω μου 'ρεσει εμενα , ειναι χαϊ εντ , εχει μπλαβα φωτακια και πολλα καλωδια ...
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που προτιμώ τον άλλον, τον άσχημο.:p

Θά'ταν καλό να έχει Ντακ, αλλά έλα μωρέ, υπάρχει κι η μέτρικ! :)

Η φτηνή, η μικρή, σα φόνο θα την πάρει.:D

Και πιθανώς, θα είναι το μόνο που θα του μείνει φορέβε.:gotcha:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.848
Τον άσχημο. Τραγικά περισσότερα γκάζια καθότι οχτάβολτη έξοδος, καλύτερο δυναμικό εύρος στην τελική.
Τα ρότελ είναι εντελώς κονσούμερ, αν και τίμια, αλλά δε συγκρίνονται.
Περισσότερο δυναμικό εύρος μόνη της (και μόνο) η ...μέτρικ.:D

A

AKARL

Guest
Τον άσχημο. Τραγικά περισσότερα γκάζια καθότι οχτάβολτη έξοδος, καλύτερο δυναμικό εύρος στην τελική.
Τα ρότελ είναι εντελώς κονσούμερ, αν και τίμια, αλλά δε συγκρίνονται.
Περισσότερο δυναμικό εύρος μόνη της (και μόνο) η ...μέτρικ.:D
Από τις τέσσερις επιλογές, χωρίς αυτό να μπορώ να το τεκμηριώσω, ο Cambridge μου φαίνεται καλύτερος κατασκευαστικά άρα και σε όρους προσδοκώμενης μακροβιότητας. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως επισημαίνεις, φαίνεται να είναι επαρκής. Δεν έχει ντακ και φώνο αλλά αυτό αντιμετωπίζεται.

Μια γενική διαπίστωση είναι ότι ενώ με τους Κράουν έχει λυθεί άριστα και οικονομικότατα το θέμα ενίσχυση, δυστυχώς, στο θέμα προενίσχυση δεν φαίνεται να υπάρχει ανάλογη περίπτωση (πέριξ του ενός αβουγουδού).

Για τη μέτρικ έχεις τα χίλια δίκια Κώστα αλλά αυτή θέλει (πολύ) επιδέξιο κώλο και δεν είναι για περιπτώσεις σαν τη δική μου. :( :drinks:

Reaction score
29.321
Είχα τον advance 206 έχει λιγότερη ανάλυση και περισσότερο γρέζι από τον Cambridge που είναι πιό ήσυχος και πιο ρηλάξ !

Reaction score
30.453
Δεν αλλάζετε και τον τίτλο σε "Προτάσεις για προενισχυτή";
Τον τελικό τον πήραμε....πάει τώρα...την πατήσαμε με την κινεζια την επανγκελματική με τα πολλά τα γρεζα!:p
Να πάρουμε τουλάχιστον έναν προ τση προκοπής!:D
[DOUBLEPOST=1521620923][/DOUBLEPOST]Προ-τείνω τον τίτλο "Προ-τάσεις για Προ-ενισχυτή τση προ-κοπής".

Εννοείται με προ-διαγεγραμμενες (από μπουτχια και εαρ) προ-διαγραφές!

Last edited:

A

AKARL

Guest
Δεν αλλάζετε και τον τίτλο σε "Προτάσεις για προενισχυτή";
Τον τελικό τον πήραμε....πάει τώρα...την πατήσαμε με την κινεζια την επανγκελματική με τα πολλά τα γρεζα!:p
Να πάρουμε τουλάχιστον έναν προ τση προκοπής!:D
[DOUBLEPOST=1521620923][/DOUBLEPOST]Προ-τείνω τον τίτλο "Προ-τάσεις για Προ-ενισχυτή τση προ-κοπής".

Εννοείται με προ-διαγεγραμμενες (από μπουτχια και εαρ) προ-διαγραφές!
Και γιατί να μη δώσουμε μια Μπούτιο χροιά στον τίτλο, λ.χ. "Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους";

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.828
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025