- Reaction score
- 2.316
Πως το κανεις?κούπα στο κέντρο με τη σαλάτα είναι από γραβιέρα.
Πως το κανεις?κούπα στο κέντρο με τη σαλάτα είναι από γραβιέρα.
ρίχνεις σε αντικολλητικο σκεύος τριμμένη γραβιέρα ή οτι αλλο τυρι που προτιμάς και λιώνει, αφου βγάλει το λάδι του και λιώσει (σε δυνατή φωτια γυρω στα 2-3 λεπτα) το βγαζεις και το βάζεις μέσα σε ενα παγωμένο βαθύ πιάτο, τυπου μικρο βαθύ σούπας.Πως το κανεις?
Μου έφυγαν τα σάλια.....καλή χώνεψη.
Mε μπυρίτσα φυσικά.ξεροσφυρι τα πηγες κατω....? αντροπης
Που είναι αυτό, Χαλάνδρι?
Στον Πρόεδρο του Χολαργού.Που είναι αυτό, Χαλάνδρι?
Δούλευα στον Αβραάμ στο Χολαργό, και μου θύμισε τα κρέατα που Έχει και ο Αβραάμ ίδια ακριβώς...... και υπάρχει καταστμημα και στο Χαλάνδρι..... πολιτικές γεύσεις....Στον Πρόεδρο του Χολαργού.
Τον ξέρω τον Αβραάμ. Γευστικά ο Πρόεδρος είναι ένα κλικ πάνω. Βέβαια παίζει ρόλο και το μαγαζί. Για παράδειγμα, ο Αβραάμ του Χολαργού είναι καλύτερος από του Χαλανδρίου. Όπως και ο Πρόεδρος του Χολαργού ή της Γλυφάδας είναι καλύτερος από των Μελισσίων. Έχουν ίδια υλικά αλλά το ψήσιμο και η όλη παρασκευή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.Δούλευα στον Αβραάμ στο Χολαργό, και μου θύμισε τα κρέατα που Έχει και ο Αβραάμ ίδια ακριβώς...... και υπάρχει καταστμημα και στο Χαλάνδρι..... πολιτικές γεύσεις....
Linguini ειναι βρεεε!!!Τουλαχιστον αυτη την φορα, οι τρεις γαριδες ειχαν ταλιατελες απο κατω![]()
Ναι καλά, ταλιατέλες αδυνατισμένες είναι!Linguini ειναι βρεεε!!!