Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Πως το κανεις?
ρίχνεις σε αντικολλητικο σκεύος τριμμένη γραβιέρα ή οτι αλλο τυρι που προτιμάς και λιώνει, αφου βγάλει το λάδι του και λιώσει (σε δυνατή φωτια γυρω στα 2-3 λεπτα) το βγαζεις και το βάζεις μέσα σε ενα παγωμένο βαθύ πιάτο, τυπου μικρο βαθύ σούπας.
θα παρει μορφή οσο ειναι ζεστό, σε 2-3 λεπτά θα παγώσει το τυρί και θα εχει πάρει μορφή κούπας.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.709
Άντε και φωτο των μπακλιαροκεφτεδακίων.

Το μείγμα.
Αλεύρι, αυγό, μπύρα, σόδα, (του φαγητού, όχι του πλυσίματος), αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι μαύρο, μαϊντανός, κιμάς μπακαλιάρου.
IMG_20180325_125451.jpg

Η πρώτη βούτα στο τηγάνι.
IMG_20180325_125500.jpg

Έτοιμα ψημένα τραγανά με μια πράσινη σαλάτα.
IMG_20180325_131843.jpg

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Στον Πρόεδρο του Χολαργού.
Δούλευα στον Αβραάμ στο Χολαργό, και μου θύμισε τα κρέατα που Έχει και ο Αβραάμ ίδια ακριβώς...... και υπάρχει καταστμημα και στο Χαλάνδρι..... πολιτικές γεύσεις....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.999
Δούλευα στον Αβραάμ στο Χολαργό, και μου θύμισε τα κρέατα που Έχει και ο Αβραάμ ίδια ακριβώς...... και υπάρχει καταστμημα και στο Χαλάνδρι..... πολιτικές γεύσεις....
Τον ξέρω τον Αβραάμ. Γευστικά ο Πρόεδρος είναι ένα κλικ πάνω. Βέβαια παίζει ρόλο και το μαγαζί. Για παράδειγμα, ο Αβραάμ του Χολαργού είναι καλύτερος από του Χαλανδρίου. Όπως και ο Πρόεδρος του Χολαργού ή της Γλυφάδας είναι καλύτερος από των Μελισσίων. Έχουν ίδια υλικά αλλά το ψήσιμο και η όλη παρασκευή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm