susano lx90
Professional Home Cinema
- Μηνύματα
- 1.580
- Reaction score
- 5.129
εγω τα εχω γυρισει προς τα μεσα τα μεγαφωνα και τα bass reflex προς τα εξω και παιζουν πολυ καλυτερα.....
last year ειναι η φωτοEδώ άλλα λέει...
![]()
χωράς να κάτσεις ή ακούς από διπλανό χώρο με μικρόφωνο και streaming?οπου σε 22 τμ εχω 6 χ18" sub
Αυτό ναι, είναι λόγος να το μεγαλώσει.χωράς να κάτσεις
Εδώ ρε φίλε χοροπηδάει μία γιαγιά που μένει 100 μέτρα πιο κάτω έχω μάθεί!Ή να κάνει μια προέκταση σε μια μεριά, να μεταφέρει όλα τα ενισχυτικά εκτός δωματίου, να μη πιάνουν χώρο και να μη χοροπηδάνε κιόλας!
ισα ισα χωραει ενας διθεσιος καναπες.χωράς να κάτσεις ή ακούς από διπλανό χώρο με μικρόφωνο και streaming?![]()
ηχομονωση δεν με ενδιαφερει. ο μονος λογος για να χτισω ειναι αν θα βελτιωσει την κατασταση...Ηχομονωση θες? ενοχλεις γυρω,εχεις θεματα?μπαινεις σε διαδικασια να βλεπεις συγκεκριμενες μερες-ωρες?
Εγω θα το εκανα παντως με διπλους τοιχους-κενο,(room in room)προεπιλεγμενες διαστασεις για λιγοτερα στασιμα καλυτερη ταξινομιση και θα μειωνες τον αριθμο των σαμπς λογω μη διαφυγης οποτε θα ειχες ακομη μεγαλυτερο χωρο ...
την γιαγια την εκπαιδευσα . μονο την πρωτη φορα βγηκε τρομαγμενη γιατι νομιζε οτι μας την πεσαν οι Τουρκοι. πολυ γελιο...Εδώ ρε φίλε χοροπηδάει μία γιαγιά που μένει 100 μέτρα πιο κάτω έχω μάθεί!![]()
δηλαδη 4Χ4645c μπροστα? τα 2 4645c χαιδευονται , δεν νομιζω οτι το θεμα μου ειναι εκει.Ο λόγος που έφτασες να έχεις υπερπληθώρα re-audio18' είναι γωστός, τον έχεις αναφέρει ο ίδιος σε προηγούμενες σελίδες.
Οπότε ήρθε η ώρα να φτιάξεις σοβαρά τον χώρο.
Αυτά που αναφέρεις 1.2.3.4 είναι ..
Όταν τον σφραγίσεις καλά τον χώρο βγάλε τα 2 re και βάλε μπροστά 2x 4645c για midbass περισσότερο.![]()
και εγω καπως ετσι το σκεφτομαι γιαυτο και το αναβαλω.Άστο ως έχει. Η υπάρχουσα κατάσταση είναι ουσιαστικά χωρίς τοίχους, χωρίς ανακλάσεις στις χαμηλές συχνότητες, οπότε, γιατί να μπλέξεις με ακυρώσεις εκεί που ..δεν έχεις;
Αν θες να το μεγαλώσεις, φυσικά να το κάνεις.
Το μεγαλώνεις όσο θες.
Τα ηχεία σου αρκούν για να παίζεις σε εντελώς ανοιχτό χώρο, και κατά βάση, έτσι παίζουν, όπως λόγου χάριν στο αυτοκίνητο.![]()
Και συ, σαν σε εξωτερικό χώρο ακούς, απλώς φοράς καπέλο.η αποκριση των re στον χωρο μου μοιαζει παρα πολυ με μετρησεις του ricci απο το data bass (οπου ειναι σε εξωτερικο χωρο).