wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.116
Χωρίς να είμαι ειδικός, ξέρω ότι υπάρχει αφρός πολυουραιθάνης χαμηλής διόγκωσης που κάνει αυτό που θες.
Αν πούλαγε θα το είχαμε μάθει ήδη... Θα χα αγοράσει χθες!Μόλις μας δήλωσε πως
- Δεν αγοράζει ανήλικα sub (κάτω των 18in)
- Θέλει και μεγαλύτερες ηλικίες. Σκέφτεται για 24
- Δεν πουλάει sub. Μόνο αγοράζει.
ευχαριστη εκπληξη τα jbl 9300 δεν "τσιριζουν" καθολου , αφθονο γκαζι και ιδια χροια με τα μπροστινα.
Tα καλά να λέγονται!οσον αφορα την εικονα δεν εχω λογια . πλεον βλεπω μονο 4k . τελεια εντονα χρωματα και αφθονο φως και μαλιστα χωρις να ενεργοποιησουμε την αφαιρεση metadata απο το oppo.
Δεν θα άφηνε ο Ντίμι..Αν πούλαγε θα το είχαμε μάθει ήδη... Θα χα αγοράσει χθες!![]()
τα 9300 αντικατεστησαν τα klipsch rs 62ii.
Ti αντικατέστησαν τα 9300; βάσεις έφτιαξες εσύ;
Tα καλά να λέγονται!
[DOUBLEPOST=1524565883][/DOUBLEPOST]
Δεν θα άφηνε ο Ντίμι..![]()
το σπιτακι ειναι ξυλινο εξωτερικα , εσωτερικα εχει διπλη γυψοσανιδα με πετροβαμβακα 10cm.Τι θες να κανεις? ξυλινο δεν ειναι το σπιτακι? που κολλαει η γυψοσανιδα? γεμισματα οτι και εαν σκεφτεσε ...πες ομως τις θες γιατι δε σε συμφερει φιαλιδια , θες ενα δισ τετοια για να γεμισεις επιφανειεςακομη και εαν εχεις λεφτα δε θα βρεις τοσα φιαλιδια σε ολη την πολη
υπαρχει λυση αλλα για λεγε...
Τι θα πει αυτό;μαπινει και ακτω απο κεραμυδια ......
ο τροπος στηριξης ειναι ο κλασικος , εγινε απο επαγγελματια οχι βεβαια με εμπειρια στουντιο.Η συχνοτητα συντονισμού των υλικών είναι η ίδια ανεξαρτήτως εντάσεων. Για στούντιακες καταστάσεις θέλουμε βέβαια ποιο εξειδικευμένο τρόπο στήριξης... Δε γνωριζα ότι είχε και μάλιστα διπλή γύψο σανίδα πόσο δε μάλλον τον τρόπο υλοποίησης τους..
μπαινει και κατω απο κεραμυδια.Τι θα πει αυτό;
και στα 4 re εχω βαλει φουσκωμα στα χαμηλα low shelf filter +10db απο τα 35hz και κατω για να ισιωσει χαμηλα η αποκριση.Τώρα πρόσεξα στο #864πως είναι χτισμένοκαι αντιλαμβάνομαι ότι ως '' βρωμα'' δεν εννοείς τον μεγάλο χρόνο απόσβεσης η θόλωμα στο χαμηλό, αλλά κάποιο θόρυβο από τα τοιχώματα....
Τώρα έχει γίνει βέβαια δεν ξέρω αν χρησιμοποιήθηκαν ειδικά ελαστικά παρεμβυσματα για τέτοιες δουλειές...
Αυτό χαμηλά τι έχεις κάνει δεν κατάλαβα έξτρα γκειν στο 10hz?![]()
Ξέχασε το !και κατι αλλο θελω να ρωτησω
γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο υλικο (πολυουρεθανη ή κατι αλλο ) που να μπει μεσα στην γυψοσανιδα (χωρις να γκρεμισουμε , κανοντας τρυπες οπου θα στοκαριστουν μετα) για να γινει απο πισω πιο σφιχτη ωστε να γινει ενα σωμα με τον πισω τοιχο?
ενηλικο sub πηρες εσυ?Ξέχασε το !
Καταρχάς απ ότι διάβασα παραπάνω υπάρχει πετροβαμβακας 10εκ. ανάμεσα στις γυψοσανίδες. Αν το έκανες σωστά (δηλ σκεπτόμενος την οικονομία χώρου) τότε το κενό που τοποθετήθηκε ο πετροβαμβακας είναι τόσο όσο, δηλ 10 εκ. Επομένως αφενός δεν υπάρχει χώρος (αέρας) αφετέρου η λύση του αφρού δεν υπάρχει περίπτωση να κατανεμηθεί ομοιόμορφα και αντί να βελτιώσεις την τοιχοποιία σου (που τώρα έχει μετρήσιμα χαρακτηριστικά ,άρα και δεδομένη ιδιοσυχνοτητα ) θα την καταστρέψεις ηχητικά, αισθητικά και τελικά θα ξοδευτείς χωρίς να πετύχεις τπτ.
Συμπέρασμα μην το κανείς, δεν υπάρχει φθηνή λύση στο πρόβλημα σου !![]()
τα 4645 παιζουν απο τα 25 και πανω. ισα που χαιδευονται δεν κανουν ιδιαιτερη διαδρομηΤώρα να σου έλεγα να αφαιρέσεις τον ένα 4645,μήπως αφαιρέσεις το +10db (η μειώσεις) χαμηλά δεν παίζει ετσι;θα ξεφτιληστουμε έτσι;
Λέω μήπως είναι απο τις αναρτήσεις (η και από αυτές δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα...) λόγω αυξημένων διαδρομών και πιθανών αυξημένων παραμορφωσεων...