Home Cinema στο "termatogazi''

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Μιχάλη με όλα αυτα που γραφής, πρέπει να βλέπεις οτι Υπάρχει θέμα στον χώρο σού.....Και βέβαια να το χτίσεις, χίλιες φορές να έχεις ακύρωσεις παρα όλο αυτό!8-);)
Με το
1
2
3
4
Πως το μπορείς? :eek::eek::eek: Καποτε ετριζε κάτι στην κουζίνα και με χάλαγε............ Τώρα εσύ με όλο αυτό πώς μπορείς να δεις ταινία? Δεν σού τραβάει- αποσπάσει την προσοχή όταν βλέπεις ταινία? o_O:focus: τα αυτιά σού δεν πονάνε? Από τότε που έχω πάρει τα jbl 2φορές εχω πάει σε ωτορινολαρυγγολογο λόγο πόνου στα αυτιά μού, ευτυχώς η ακοή μού είναι οκ, το ακουωγραμα ηταν σούπερ, αλλά πρόσεχε.....! άμα γίνει κάτι είναι μη αναστρέψιμο;)
Τι να πω περι ορέξεως.........
Για μένα χτισετο, εννοείται μεγάλωσε το, κάντο 5χ7 και δώσε βάση και στην εμφανίσει. Το θέμα δεν είναι να βάλουμε παντού sub, αλλα να γεμίσουμε τον χώρο του hc σωστά με και με αρκετό χεντρουμ, χωρίς να τρίζει κάτι και να σου αποσπαει την προσοχή. Βάλε μπετό και θα δεις το φως ( ήχο ) το αληθινό.:D
Μεγεια τα 9300:drinks: και καλές ακροάσεις :)
Δεν ειναι τοσο απλο γιαυτο το συζηταω ξανα και ξανα. Πολυ πιθανο ειναι να το χτισω και οι γυψοσανιδες παλι να τριζουν. Αρα μετα μιλαμε ολα ξυλωμα και φτου και απο την αρχη . Καλυτερα να χτισω καινουργιο χωρο τοτε. Και μαλλον αλφα μπλοκ δεν φτανει, θελει τσιμεντο.

Τα αυτια μου δεν πονανε αντιθετως συνεχως σου ερχεται η αισθηση οτι θελεις και αλλο μπασο . Τα αυτια παθαινουν ζημια πιο ευκολα με τα ψηλα hz παρα με το χαμηλο. Απο ενα σημειο και κατω μιλαμε σχεδον μονο για δονηση και εκει ειναι που βλεπεις τις αντοχες των υλικων.
[DOUBLEPOST=1524591416][/DOUBLEPOST]
Έκανε και παράπονα στην Oppo γιατι πηδάει το player :roflmao:

(Το οποίο κάθεται πάνω σε ενα απο τα RE)
Ειναι και πανω σε 10 ποντους ηχοαποροφητικο
[DOUBLEPOST=1524591739][/DOUBLEPOST]
Ουφ .. αφού δεν μου είπατε για 4 15ιντσα , φτηνά τη γλυτωσα:hunter:
παρε εσυ το ενα και στην επομενη μπυρα βλεπουμε.[/QUOTE]

Πουλάς ? Αφού Δεν πουλάς ;) ή τζάμπα μπυρες πίνουμε ? :drinks:

Τουλαχιστον κάνε καμιά πρόταση να έχουμε τροφή για σκέψη. :rolleyes:
Για ανήλικο 15’’, max 16´´ με βλεπω.[/QUOTE]
Power sound audio V1801

Reaction score
6.558
To σαντουιτς που εχεις κανει 4 γυψοσανιδες(2 διπλες φανταζομαι και σταυρωτες) με μονωτικο 80κιλων ειναι σοβαρη μαζα ,εγω το θεωρω ποιο στεγανο απο ενα σκετο τουβλο παντως,αφου ξερεις τι γκαζιαρης εισε τι περιμενες οτι δε θα ετριζαν?:D
Ναι μπορει με το εξωτερικο χτισιμο να ειναι χειροτερα ...
Συνολικο παχος ποσο ειναι ? κανα35αρι εκατοστα ή παραπανω εχει κενο καθολου?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
To σαντουιτς που εχεις κανει 4 γυψοσανιδες(2 διπλες φανταζομαι και σταυρωτες) με μονωτικο 80κιλων ειναι σοβαρη μαζα ,εγω το θεωρω ποιο στεγανο απο ενα σκετο τουβλο παντως,αφου ξερεις τι γκαζιαρης εισε τι περιμενες οτι δε θα ετριζαν?:D
Ναι μπορει με το εξωτερικο χτισιμο να ειναι χειροτερα ...
Συνολικο παχος ποσο ειναι ? κανα35αρι εκατοστα ή παραπανω εχει κενο καθολου?
Γυρω στο 35 πρεπει να ειναι θα μετρησω και θα σου πω . Υπαρχει καποιο μικρο κενο μεσα στο ξυλινο κομματι.
Ο αρχικος σκοπος απο το σπιτακι ηταν "ησυχαστηριο" του πεθερου απο την πεθερα. Μετα ανελαβα εγω...
Σκεφτομαι με tone generator να δω αν μπορω να βρω τις συχνοτητες που γινεται η ζημια και μετα να δω τι μπορω να κανω

Reaction score
6.558
Λοιπον κοιτα να εστιασεις σε ποιο σημειο ακους το τριξιμο, και για διπλοτσεκαρισμα ακουμπα με τα χερια σου σπρωχνοντας με την μαζα του σωματος σου να δεις εαν αυτο σταματα και προσδιορισε οσο μπορεις καλυτερα το σημειο-α.(κοιτα καλυτερα χαμηλα κατω στις βασεις κοντα στο πατωμα για αρχη)
Εστιαζοντας το σημειο ανοιγεις τρυπα λιγο μεγαλυτερη απο τη διαμετρο το καλαμακιου του αφρου παρε ενα -δυο φυαλιδια ,το παχος 4γυψοσανιδων ειναι 4χ~1,5 =6+10=16 εκατοστα εαν δε φτανει το καλαμακι προσθετεις εσυ στο υπαρχον να αυξησεις το μηκος εκει μεσα ψεκαζεις τωρα κανονιζεις ανα μισο-ενα μετρο να ριχνεις τις μπιστολιες σου, εαν τωρα τριζουν τα παντα φωναξε συνεργειο να σου ερθει με το βυτιο να σου αδειασει τον αχορταγο να τελιωνεις:D.
Ασε, το ησυχαστηριο ψαχνω και εγω υποχθονια να την κανω οποτε μπορω απο τη συζυγο :D...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.380
Πιο κοντα ειναι η καημενη.
δε λες πάλι καλά που μένεις Ελλάδα και όχι σε καμιά γειτονιά στο Αμέρικα
να σου βγαίνει ο μαύρος μαδαφάκερ κάθε τρεις και λίγο :p:lol::lolsign:

Reaction score
6.558
Για το οπο δοκιμασε και με σαμπρελα,μια πλακα ξυλου απο πανω της ,αναλογως του αερα που θα βαλεις μεταβαλεις την σκληροτητα της αποσβεσης οσο θες ...
Για τις πολυ χαμηλες θα συμφωνησω,ποιο πολυ ενοχλουν τα 50 απο τα 20, εχεις μαθει και στα μασαζ ...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.159
Αντί για σαμπρέλα προτείνω μπαλόνια από αυτά τα "λουκάνικα"
Παλιά όταν ήμουν μικρός και αθώος, τα έβαζα κάτω από το πικάπ μου για να μπορώ να ακούω δυνατά χωρίς να τρέμει το πικάπ και να γεμίζει βόμβο ο χώρος αντί για μουσική.
Κάνουν καταπληκτική δουλειά.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Για το οπο δοκιμασε και με σαμπρελα,μια πλακα ξυλου απο πανω της ,αναλογως του αερα που θα βαλεις μεταβαλεις την σκληροτητα της αποσβεσης οσο θες ...
Για τις πολυ χαμηλες θα συμφωνησω,ποιο πολυ ενοχλουν τα 50 απο τα 20, εχεις μαθει και στα μασαζ ...
θα το παρω απο εκει πανω . αμαρτια ειναι

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881

αυτο ειναι το σχεδιο απο το cross του 3677 .
για να μειωσουμε τo x curve τι μπορουμε να κανουμε?
καποιοι προτεινουν να αλλαχθει ο C4 cap ( 2.5uF ) με μεγαλυτερο απο 4 εως 6 uF

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129

αυτο ειναι το σχεδιο απο το cross του 3677 .
για να μειωσουμε τo x curve τι μπορουμε να κανουμε?
καποιοι προτεινουν να αλλαχθει ο C4 cap ( 2.5uF ) με μεγαλυτερο απο 4 εως 6 uF
αμα ειναι να μπεις σε τετοια χωραφια, κατηργησε τελειως το κρος και καντο ενεργο, να γινει περιπου σαν 3678.
αλλα δεν υπαρχει λογος σουπερ ειναι το ηχειο μην πειραξεις τιποτα, οταν το ειχα δεν ενοιωθα οτι μου λοιπουν η υψηλες

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.084
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos