Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εγώ.... Τι... Αφού....ρε φίλε, γιατί όταν τα γράφεις εσύ παίρνεις like από τον @costas EAR και όταν τα γράφουμε εμείς μας βρίζει;
Εξηγήσου Κώστα!
Γιατί ειρωνευεσαι ρε;Χαχαχαχαχα, άντε καλά.![]()
η μπατονετα κανει κακο ... λαδι θενε τ' αυτια ...
Καλυτερα το cd αλλα οχι τοσο που να δυσανασχετεις - μια χαρα επι ωρες!Ερώτηση ....σε σχέση με το CD εάν έχεις πώς παίζει το spotify?
Καλά ρε παιδιά,όλοι στον κάμπο κουφοί είστε;Προς επιρρωσιν των λεγομενων του Ν. Τεγοπουλου περι ανωτεροτητας του βινυλιου εναντι του ψηφιακου, προσυπογραφω, οντας ο ...ριβιουερ της συγκρισης. Ηττα πικρη!
Αυτό ισχυει για ολα τα πικαπ και ολα τα ψηφιακά?Ότι η αναπαραγωγή της μουσικής μεσω πικάπ, υπερέχει σε σχεση με αυτή του tidal- spoti.
Μπορεις να το δοκιμασεις και να μας πεις κι εσυ τη γνωμη σου!Αυτό ισχυει για ολα τα πικαπ και ολα τα ψηφιακά?
Πως μπορείς να είσαι τοσο σιγουρος?
μαρκα - pdf - λινκ απο ριβιουερ;λαδι θενε
Πιθανών όχι για όλα. Αλλά εγώ όταν έγραψα ότι το πικάπ υπερέχει, δεν αναφερόμουν μόνο σ' αυτό, αναφερόμουν στο σύνολο των μηχανημάτων που απαρτίζουν ένα αναλογικό σύστημα (πικάπ, βραχίονας, κεφαλή, κατάλληλο καλώδιο Phono, Phono Stage, και βεβαίως, στήριξη. Κανείς δεν πρέπει να το παραβλέπει αυτό). Πιστεύω λοιπόν ότι όσο ανεβαίνει το badget όλων αυτών, οι διαφορές αυξάνονται, έως του σημείου να είναι χαώδης, τόσο απλά. Προσοχή: αναφέρομαι στη σύγκριση με Tidal & Spotify, νομίζω ήταν σαφές αυτό. Προκύπτει άλλωστε τόσο από τις απαντήσεις μου παραπάνω, όσο και από το θέμα που άνοιξε ο φίλος Makismbd.Αυτό ισχυει για ολα τα πικαπ και ολα τα ψηφιακά?
Πως μπορείς να είσαι τοσο σιγουρος?
Οι δοκιμες αυτές, ακόμα και αν δεχθουμε οτι γίνονται υπο ελεγχομενες συνθηκες,Μπορεις να το δοκιμασεις και να μας πεις κι εσυ τη γνωμη σου!
....όπως και να έχει το βινύλιο είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ γνωστό ότι υπερέχει των ψηφιακών...
Παράνοια.μία μεγαλη παρανοηση.
"Σχετικη αξια" τι σημαινει; τα παντα ειναι (και εχουν) σχετικη αξια αφου μιλαμε για εντελως υποκειμενικα συμπερασματα. "Υπο διαφορετικες συνθηκες"...δηλαδη; να "ελεγξεις" υπο συνθηκες ο,που ουδεποτε θα βρεθεις;η ουσια ειναι το ΤΙ και ΠΩΣ ακους στις δικες σου συνθηκες, και οχι στη ...λευκοτητα των εργαστηριων.Οι δοκιμες αυτές, ακόμα και αν δεχθουμε οτι γίνονται υπο ελεγχομενες συνθηκες,
πραγμα οχι πάντα ευκολο, εχουν σχετικη αξια και μόνο για αυτον που τις κανει.
Υπο διαφορετικές συνθηκες τα συμπερασματα μπορει να ειναι εντελως αλλα.
Αυτό που μπορω ομως να σου πω με βεβαιοτητα ειναι οτι
η ταύτιση όλων των ψηφιακων με το σκληρο, ενοχλητικο, αμουσο ακουσμα
είναι μία μεγαλη παρανοηση.
Σημαίνει του κώλου τα 9-μερα αξία."Σχετικη αξια" τι σημαινει;