- Reaction score
- 1.752
Ναι αλλἀ ἐτσι το γρἐζι πἀει σὐννεφο, δεν θα ματσἀρει και οπτικἀ, και βἐβαια ετοὐτο εἰναι πουτσοαπροὐβντ.ddrc-88a + dirac + έναν καλιμπράτορα
Ναι αλλἀ ἐτσι το γρἐζι πἀει σὐννεφο, δεν θα ματσἀρει και οπτικἀ, και βἐβαια ετοὐτο εἰναι πουτσοαπροὐβντ.ddrc-88a + dirac + έναν καλιμπράτορα
τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά τα κομματάκια να φτάνουν στον ακροατήΤο γρέζι είναι με το τσουβάλι έτσι κι αληώς. Μη κσεχνάς ότι μιλάμε για πσιφηακά, που π έρνουν τη μουσηκηκαι τη κανου ν 1000 κοματακηα ..
αν είναι να πλερώνεις πουτσοαπρούβς όσο ένα νεφρό να μένει...Ναι αλλἀ ἐτσι το γρἐζι πἀει σὐννεφο, δεν θα ματσἀρει και οπτικἀ, και βἐβαια ετοὐτο εἰναι πουτσοαπροὐβντ.
μην κάνεις έτσι..σαν να ακούστηκε ήχος από μαγνητάκι στο τέλοςΤα ισοπέδωσε όλα
Τόσες δεκαετίες στα θρανία με αντικραδασμικα ρακ ,γραφιτες,στηρίξεις,πιατάκια,ποτηράκια και όλα τα αλλα πήγαν στράφι
δεν περιγράφω άλλο
Επίσης καλό θα ήταν να μάθουμε το κόστος αυτών των καλωδίων, ώστε να βρούμε και το λόγο τιμή ηχείων/τιμή καλωδίων.τα καλωδια, οι κυριοι της Kii , δεν γνωριζουν οτι τα ακουμπαμε ευλαβικα σε αντικραδασμικες βασεις και δεν τα κολλαμε στο πατωμα με ταινια?
https://www.skroutz.gr/s/12634551/Osram-LEDStixx.htmlΝα μάθουμε και το φωτιστικό στη βάση του ηχείου πόσο κοστίζει.
Πολύ μου άρεσε.
Θέλω 10 τέτχια, χωρίς τα κιι.
(να τα βάλω κάτω από τα μαγκνεπαν, κάτω από τα Άνταμ, κάτω από όλα τα ηχεία)
Πωλούνται πακέτο. Αγοράστε τα εσείς και ξεφορτωθείτε τα Κιι στην καμπούρα μου. Προσφέρομαι να θυσιαστώ.Να μάθουμε και το φωτιστικό στη βάση του ηχείου πόσο κοστίζει.
Πολύ μου άρεσε.
Θέλω 10 τέτχια, χωρίς τα κιι.
(να τα βάλω κάτω από τα μαγκνεπαν, κάτω από τα Άνταμ, κάτω από όλα τα ηχεία)
Με Innuos έπαιζαν?Ότι και να έπαιζε Ακουγόταν ψεύτικο. Μπαίνοντας στ δωμάτιο δεν έπαιζε το σύστημα. Μέτρησα τις μονάδες (μπρος, πίσω, στα πλαγιά) και λέω θα μπουμαρει. Αντιθέτως ακούστηκε στεγνό. Πολυ στεγνό με μαζεμένα σώματα σε όλο το φάσμα. Το μεγαλύτερο κακό είναι πως δεν ένοιωσα soundstage. Το κάθε ηχείο έπαιζε μεμονωμένα χωρίς να συμπληρώνει μεγάλη σκηνή (η έστω μικρή). Σε κομμάτια που ζήτησε ο κόσμος να ακούσει με περάσματα από αριστερά στα δεξιά το έκανε αυτό εμφανές. Ξεκίναγε από αριστερά - παύση - συνέχιζε δεξιά. Σε κλασικό σύστημα θα έπαιζες με απόσταση μεταξύ των ηχείων και ίσως με το toe-in. Ερωτήθηκαν οι ιθύνοντες και απάντησαν πως είναι optimally ρυθμισμένο.
Ναι.Με Innuos έπαιζαν?
Λογικό.παρά ‘audiophiles’
τα καλωδια, οι κυριοι της Kii , δεν γνωριζουν οτι τα ακουμπαμε ευλαβικα σε αντικραδασμικες βασεις και δεν τα κολλαμε στο πατωμα με ταινια?