Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.296
- δεν βρήκα περαιτέρω πληροφορίες
Και;άσε που δεν γράφτηκε έτσι . .
Δεν έχει σημασία τι είχε προβλεφθεί ή όχι.καμία . . . απλά κρατάω κάποια απόσταση από κάτι που δεν είχε προβλεφθεί κατά την εγγραφή του δίσκου . . . ίσως και να διαβάζει καλύτερα . . . ίσως
Ποιο μέλλον;Θα δούμε στο μέλλον εάν εδραιωθεί η ψηφιακή ανάγνωση , μηπως και αλλάξουν και τα στάνταρτ της εγγραφής
Επειδή είναι Hi-End!Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί και τούτο και το ΕΛΠ έχουν οδήγηση με ιμάντα...
Προφανώς γιατί είναι πιο φτηνή λύση, και δε βρίσκουν νόημα για ακριβότερη.Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί και τούτο και το ΕΛΠ έχουν οδήγηση με ιμάντα...
Μονο αυτο στο #12 ?Αν γλυκοκοιτάζω ακόμα τα πικάπς, είναι ο πόνος ψυχής για 500 περίπου βινύλια που τα μάζεψα "σταγόνα-σταγόνα" από έφηβος με το χαρτζιλίκι μου. Χρόνια τώρα κάθονται στη βιβλιοθήκη και δεν έχω πού να τα παίξω...
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν υπάρχει μέλλον στο βινύλιο είναι αυτό στο #12. Πανάκριβο όμως.
1)Άμεση οδήγηση 2)Βραχίονας παράλληλης μετατόπισης, χωρίς αντλίες και τέτοια. Υποκειμενικά μιλάω.Μονο αυτο στο #12 ?
Κανενας ιδιαιτερος λογος ?
https://www.hifishark.com/search?q=pioneer+pl-l10001)Άμεση οδήγηση 2)Βραχίονας παράλληλης μετατόπισης, χωρίς αντλίες και τέτοια. Υποκειμενικά μιλάω.
Γιατί να φαντασιωνόμαστε ένα πανάκριβο βινυλιακό μέλλον όταν υπάρχει ένα υπέροχο και προσιτό παρόν;Αν γλυκοκοιτάζω ακόμα τα πικάπς, είναι ο πόνος ψυχής για 500 περίπου βινύλια που τα μάζεψα "σταγόνα-σταγόνα" από έφηβος με το χαρτζιλίκι μου. Χρόνια τώρα κάθονται στη βιβλιοθήκη και δεν έχω πού να τα παίξω...
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν υπάρχει μέλλον στο βινύλιο είναι αυτό στο #12. Πανάκριβο όμως.
Οκ. Όμως είναι παλιάαα τεχνολογία
ΣΑΦΩΩΩΣ ! Μονάχα, Δεν έχει βραχίονα παράλληλης μετατόπισης.Γιατί να φαντασιωνόμαστε ένα πανάκριβο βινυλιακό μέλλον όταν υπάρχει ένα υπέροχο και προσιτό παρόν;
Συμφωνώ ότι είναι πανάκριβο, χωρίς ανταπόδοση (το κόστος του σε έρευνα και υλικά δεν μπορώ να το γνωρίζω). Απλά, μιλάω για ένα προϊόν που θα μπορούσε να βρει συνέχεια σε πιο προσιτά.Κοἰτα .... Αυτἠ η υπἐρβαση που μας καλοὐν να κἀνουμε, δεν ανταποδἰδει τις θυσἰες μας.
Το good enough πρἐπει να εφαρμὀζεται χωρἰς εξαιρἐσεις. Αν μη τι ἀλλο, ως αυτοσεβασμὀς.
το ᾽82 που φτιἀξανε οι γιαπωνἐζοι αυτὀ το πικἀπ, ὀλα τα λεφτἀ για ἐρευνα πἠγαιναν εκεἰ
ενὠ τὠρα, ὀλες οι φανφἀρες εἰναι κἀλπικες