- Reaction score
- 76.801
Νεα μπουχάρα.
Απ το εξωτερικό;Νεα μπουχάρα.
Τα 3d “παίζουν” εξαιρετικά τωρα που τα πήγα πίσω, θα μείνουν εκεί. Πιθανότατα θα μπουν και στο ταβάνι οταν θα έρθει η ωρα του ταβανιού, αν και δεν ξέρω τι νόημα εχει πια, ο χώρος ακούγεται μια χαρά.Όχι αλλά έλεγα μήπως αντικαταστουσες κάποια από αυτά που έχεις εκεί βιβλιοθήκες και τα 3d διαχυτικα, που έχεις φτιάξει να τα έστελνες ταβάνι...
Oppo ειπαμε εχεις;
Το βρηκα ο φουστης ετσι; Το 203 να υποθεσω;
Το βρηκα ο φουστης ετσι; Το 203 να υποθεσω;
Το Oppo 203 είναι 4Κ. Το Cambridge ειναι παλαιότερο, 1080Καλά, το παρόμοιο από Cambridge audio δεν εχεις;
6 και σήμερα.
Θ'ακούγεται καλύτερα.Τα 3d “παίζουν” εξαιρετικά τωρα που τα πήγα πίσω, θα μείνουν εκεί. Πιθανότατα θα μπουν και στο ταβάνι οταν θα έρθει η ωρα του ταβανιού, αν και δεν ξέρω τι νόημα εχει πια, ο χώρος ακούγεται μια χαρά.
Από ένα σημείο και μετά χάνει το νόημά της η φροντίδα χώρου. Γίνεται ψυχαναγκασμός.Θ'ακούγεται καλύτερα.
Δεν εχω σκεφτεί λεπτομέρειες. Πρώτα θα μπουν τα ατμος και βλέπουμε. Το καλοκαίρι του 2019.Ξύλινα και πάνω; 5-10-15-20?
Toυ άλλου του ακατανόμαστου; δεν το λέμε πλέον.Μέχρι τότε θα έχει πλημμυρίσει η αγορά απο υλικό του άλλου format καλέ.