Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Reaction score
30.455
QUOTE="haris1308, post: 2305420, member: 30343"]Οπότε τι να κάνουμε εμείς που δεν έχουμε τις γνώσεις; Τουμπεκί ψιλοκομμένο;
Νόμιζα πως το θρεντ αφορα στην ενθάρρυνση στη συμμετοχή και όχι στην αποτροπή.[/QUOTE

Ενθάρρυνση ....
Να σου θυμίσω πως σχολιάζεις στο θέμα μου ( Ηχεια έως 15000)?

View attachment 98197
View attachment 98198

Σορυ παιδιά .....σβήστε το αν θέλετε .
Αν δεν κάνω λάθος και οι δύο φώτο ήταν απάντηση σε πείραγμα κάποιου αλλου μέλους προς εμένα και δεν αφορούσαν ούτε εσένα ούτε τα ηχεία σου.
Θες να απολογηθώ επειδή τόλμησα να ποστάρω οφφ τοπικ στο θέμα ΣΟΥ για τα ηχεία ΣΟΥ;
Να το κάνω αν σε ικανοποιεί...

P

PMC

Guest
Αν δεν κάνω λάθος και οι δύο φώτο ήταν απάντηση σε πείραγμα κάποιου αλλου μέλους προς εμένα και δεν αφορούσαν ούτε εσένα ούτε τα ηχεία σου.
Θες να απολογηθώ επειδή τόλμησα να ποστάρω οφφ τοπικ στο θέμα ΣΟΥ για τα ηχεία ΣΟΥ;
Να το κάνω αν σε ικανοποιεί...

Δεν ήταν ακριβώς έτσι και το ξέρεις καλά .

Δεν θέλω να κανείς τίποτα .
Μετά από τόσο καιρό έχω προσαρμοστεί και έχω καταλάβει πολλά .

Αυτό που ήθελα εγώ είναι να υπάρχει ένα επίπεδο μεταξύ μας . Να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ας μην μην γνωριζόμαστε.Να ενδιαφερόμαστε για το θέμα του ανθρώπου που ρωτάει στο φόρουμ και οχι να βρίσκουμε αφορμή για χαβαλέ. σε ένα φόρουμ και πλάκα θα γίνει και πολλά ακόμα .

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές μπαίνω σε κουβέντες περνώντας το μέρος του νέου μέλους παρότι μπορεί να λέει και λάθος πράγματα.

Reaction score
30.455
Δεν ήταν ακριβώς έτσι και το ξέρεις καλά .

Δεν θέλω να κανείς τίποτα .
Μετά από τόσο καιρό έχω προσαρμοστεί και έχω καταλάβει πολλά .

Αυτό που ήθελα εγώ είναι να υπάρχει ένα επίπεδο μεταξύ μας . Να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ας μην μην γνωριζόμαστε.Να ενδιαφερόμαστε για το θέμα του ανθρώπου που ρωτάει στο φόρουμ και οχι να βρίσκουμε αφορμή για χαβαλέ. σε ένα φόρουμ και πλάκα θα γίνει και πολλά ακόμα .

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές μπαίνω σε κουβέντες περνώντας το μέρος του νέου μέλους παρότι μπορεί να λέει και λάθος πράγματα.
Γιατί δεν βάζεις τα quotes και όχι τις φώτο ξεκαρφωτες , για να δούμε πώς ήταν;

P

PMC

Guest

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.676
Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά;
Είναι κακό τώρα αυτό8-)

Εντάξει,στο γράφω γιατί έγραψες ότι χλευάζουν, που μάλλον δεν ισχύει.
Δείξε λίγη κατανόηση,οι άνθρωποι ακούνε από υπολογιστή, έχουν ξεχάσει τη "ζεστασιά του δίσκου βινυλίου":p:D
Μάγιστρος της σέχτας του ΄΄Σήκωρε΄΄,εμπνευστής της βινυλιακής σηκωμαροτριχομετρικής μονάδας LP69 και υποκινητής του BAN99,του νέου κώδικα ορίων μπαναρίσματος σε διαδικτυακά φόρουμ.Διόλου ευκαταφρόνητα έργα και ημέραι λοιπόν...

Ο υποφαινόμενος πάντως επιδεικνύει τεράστια κατανόηση,δεδομένου ότι όσοι χρησιμοποιούν υπολογιστή ως κύρια πηγή έχουν πρόσβαση σε λογισμικά που θα μπορούσαν να το κάνουν να παίξει με τονική θερμοκρασία ανώτερη εκείνης του βινυλίου...(και η ανάλυση δώρο)...Σελαβί εντ Σιγιουλέιτερ...:D

Reaction score
30.455
Δεν ξέρω πως να το κάνω ...

https://www.avsite.gr/forum/threads/Ηχεία-μέχρι-15-000€.162394/page-4

View attachment 98199
[DOUBLEPOST=1528323998][/DOUBLEPOST]Τώρα το χουμε κάνει λίγο μ@λ@κια το θέμα ....αν θες κάτι άλλο στείλε πμ
Να το κάνω εγώ λοιπόν ,αφού όταν εγκαλείς κάποιον δημόσια ,δεν μπορείς να του λες να απαντήσει με προσωπικό μήνυμα.

Το μέλος @AKARL έγραψε:
Μα ούτε τα προσχήματα πχιά; Που είναι η Τούρτα όταν τη χρειάζεσαι;
Και του απάντησα:

Και στη συνέχεια ,το ίδιο μέλος έγραψε:

Ψιτ, μωρό .... ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου; :D
Και του απάντησα:

Να σου σιάξω μια τούρτα?:p

Bλέπεις κάπου να απευθύνομαι σε σένα με σκοπό να σε προσβάλλω;
Επαναλαμβάνω πως ,αν η μομφή αφορά στο ότι ξεκίνησα ένα off topic chatting με άλλο μέλος στο θέμα σου ,την αποδέχομαι και απολογούμαι.
Αλλά μην δημιουργούμε εντυπώσεις ,εκεί που δεν υπάρχουν.;)

Παρεμπιπτόντως ,με το μέλος @AKARL ,όπως και με πάρα πολλούς άλλους ,έχω την απαιτούμενη διαδικτυακή οικειότητα ,αν και δεν έχουμε ποτέ συναντηθεί δια ζώσης ,για να του πετάω τούρτες και να του χαρίζω γλυκά με φαλλικά σχήματα και δεν θα ζητήσω την άδεια τη δική σου ,ή κάποιου άλλου για να συνεχίσω να το κάνω.
Για οποιαδήποτε συμπεριφορά μου αντίκειται στους κανονισμούς ,υπάρχει αρμόδια Σ.Ο και Δ.Ο ,να τους εφαρμόσει. Και το γεγονός πως η ομάδα αυτή δείχνει ανοχή στο καβλάντισμα ,δε σημαίνει πως όταν το πράγμα ξεφύγει δεν θα αποδεχτώ την όποια παρατήρηση ή ποινή.

Last edited:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.675
- με χαρά μου πάντως βλέπω πως το παρόν νήμα τείνει και να ξεδιαλύνει και κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.635
Παρεμπιπτόντως ,με το μέλος @AKARL ,όπως και με πάρα πολλούς άλλους ,έχω την απαιτούμενη διαδικτυακή οικειότητα ,αν και δεν έχουμε ποτέ συναντηθεί δια ζώσης ,για να του πετάω τούρτες και να του χαρίζω γλυκά με φαλλικά σχήματα
Αν συναντηθείτε, βλέπω να κάνετε και s3x! :p:D

P

PMC

Guest
Καλημέρα .
Όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα ο κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του.

Καλώς η κακός αν θες να ανήκεις σε μια ομάδα όπως αυτό το φόρουμ μάλλον θα πρέπει να ανέχεσαι και κάποιες συμπεριφορές τις οποίες κανονικά δεν θα δεχόσουν . Μαλλον έτσι είναι τα φόρουμ ,τι να πω?
Πλέον και αφού έχουν περάσει κάποιοι μήνες συστηματικής παρακολούθησης του avsite τείνω να δέχομαι αλλά να μην δικαιολογώ τέτοιες συμπεριφορές .δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για αυτό όμως ...

Και πάλι πιστεύω πως όσο καλά και να γνωρίζεις κάποιον συνφορουμιτη θα πρέπει να δείχνεις σεβασμό με τον τρόπο που γράφεις γιατί πολύ πιθανόν αυτά που γράφεις να διαβαστούν και από άλλους και να παρεξηγηθούν ?
Ναι στην πλάκα βέβαια αλλά με όρια ... όσο αυτό γίνεται.

Εγώ δεν κρατάω κακιά από κανέναν και θα συνεχίσω να παρακολουθώ το σάιτ γιατί μου δίνει απαντήσεις σε πολλά από αυτά που με ενδιαφέρουν .

Επισεις. Μια φωτό μου που θέλω να δείξω .
Γιατί μπορεί να άρχισα να γράφω τώρα τελευταία αλλά κάποια εμπειρία την έχω. 610B957A-0C05-4AE1-8264-CF5C3A6D7CB9.jpeg

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
.............Αλλος βλεπει το δεντρο και σαχνεται
και αλλος δεν χορταινει με το δασος........
......καποια δεντρα δεν καηκαν ωραια......και ....μυριζουν ακομα............
δυσκολους χρηΣμους βαζω ..........το φερνω στο πιο φιλμ νουαρ......και η βροχα δεν πεφτει ραι θρου......

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.676
ΑΑΑΑ θελω και εγω τετοιο μπλουζακι!!!
Πρόσεχε μόνο μην ξεθωριάσει από τα πολλά...μπάνια.:roflmao:
Να το κάνω εγώ λοιπόν ,αφού όταν εγκαλείς κάποιον δημόσια ,δεν μπορείς να του λες να απαντήσει με προσωπικό μήνυμα.

Το μέλος @AKARL έγραψε:

Και του απάντησα:

Και στη συνέχεια ,το ίδιο μέλος έγραψε:

Και του απάντησα:

Bλέπεις κάπου να απευθύνομαι σε σένα με σκοπό να σε προσβάλλω;
Επαναλαμβάνω πως ,αν η μομφή αφορά στο ότι ξεκίνησα ένα off topic chatting με άλλο μέλος στο θέμα σου ,την αποδέχομαι και απολογούμαι.
Αλλά μην δημιουργούμε εντυπώσεις ,εκεί που δεν υπάρχουν.;)

Παρεμπιπτόντως ,με το μέλος @AKARL ,όπως και με πάρα πολλούς άλλους ,έχω την απαιτούμενη διαδικτυακή οικειότητα ,αν και δεν έχουμε ποτέ συναντηθεί δια ζώσης ,για να του πετάω τούρτες και να του χαρίζω γλυκά με φαλλικά σχήματα και δεν θα ζητήσω την άδεια τη δική σου ,ή κάποιου άλλου για να συνεχίσω να το κάνω.
Για οποιαδήποτε συμπεριφορά μου αντίκειται στους κανονισμούς ,υπάρχει αρμόδια Σ.Ο και Δ.Ο ,να τους εφαρμόσει. Και το γεγονός πως η ομάδα αυτή δείχνει ανοχή στο καβλάντισμα ,δε σημαίνει πως όταν το πράγμα ξεφύγει δεν θα αποδεχτώ την όποια παρατήρηση ή ποινή.
Τα θέλει λιγουλάκι και ο πωπός σου,αφού ανακατεύεις φαλλικά σύμβολα με διάφορα...φελλικά - και δη χαϊενδικά.
Όπως θα λέγανε,είμαστε μουρλοί και γράφει μια...Τούρτα.:lolsign:
Αν όλες οι συζητήσεις ήταν σοβαρές, θα βαριόμουν και θα είχα εγκαταλείψει το forum. :)
Κατά τα άλλα,ξεκινά ο Γύρος του Πόνου και του Παραπόνου...

https://www.avsite.gr/forum/threads/Μόναχο-κατόπιν-εορτής.145390/page-23#post-2305522

Reaction score
30.455
Τα θέλει λιγουλάκι και ο πωπός σου,αφού ανακατεύεις φαλλικά σύμβολα με διάφορα...φελλικά - και δη χαϊενδικά.
Όπως θα λέγανε,είμαστε μουρλοί και γράφει μια...Τούρτα.:lolsign:
Πάτησα "like" στο μήνυμά σου ,όπως και σε ένα του εαρ παραπάνω ,αλλά μετά σκέφτηκα πως αυτή ακριβώς η συμπεριφορά θα με κάνει να φαίνομαι στα μάτια των "άλλων"
"Κολλαοὐζος - Αβανταδὀρος - Σιγονταριστἠς"
Μήπως να αποσύρω το "like";

Ή να το αφήσω για να εκπληρωθεί η προφητεία;
Λες και γλὐφοντας θα περἀσουν την τἀξη !

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Ηταν μια ζεστη μερα του Ιουνη του 2048. Επινε με τρεμαμενο χερι (απο το παρκισνον) το χαμομηλακι του. Μιλαγε ακαταλαβιστικα απο τα 15 εγκεφαλικα που ειχε παθει. Ομως καποιες φορες μπορουσες να καταλαβεις τα λογια του. "Δες θα παρω κραουν ποτε ρε π@@στη Μπουτχια".
[DOUBLEPOST=1528379558][/DOUBLEPOST]Η νοσοκομα τον ρωτησε πολλες φορες ποιος ειναι αυτος. Αλλα ποτε δεν πηρε απαντηση. Μονο μερικα Σαββατα τον χρονο εμφανιζοντουσαν κατι περιεργοι τυποι που βριζοντουσαν ολη την ωρα και επιναν νερο σε ποτηρια τσιπουρου. Ο ενας εφευγε παντα στις 3 παρα τεταρτο.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Εκεινη την ημερα ομως συνεβη κατι συγκλονιστικο. Μπηκε στο δωματιο ενας αγνωστος που δεν τον ειχε ξαναδει κανεις ποτε. Εμοιαζε σαν ξωτικο και ηταν περιπου 200 ετων. Παροτι η θερμικρασια αγγιζε τους 40 βαθμους φορουσε καμπαρντινα. Ξαφνικα ξεκουμπωσε την καμπαρντινα και εβγαλε μια καραμπινα. Τον σημαδεψε αναμεσα στα ματια και με φωνη τρεμαμενη απο την ηλικια του ειπε. "Ειμαι ο Μπουτχιας. Παμε να κυνηγησουμε πεταλουδες στο Μεξικο και δεν χρειαζεται να αγορασεις Κραουν". Πεταχτηκε απο την αναπηρικη του καρεκλα σαν ηλεκτρισμενος και εφυγαν για το Μεξικο. Απο τοτε δεν τους ξαναειδε κανεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.232
Members
38.293
Νεότερο μέλος
SotosΑ