LG OLED B7

minas

Πισιά
Reaction score
3.958
Σωστα ετσι λεει το λινκ αλλα υπαρχουν καινουργιες σφραγισμενες ! 2049 με 5 ετη εγγυησης απο Κωτσοβολο
Υπαρχει και μια εκθεσιακη που πιστευω 1600-1700 με 5 ετη εγγυησης θα την δινουν .
Καινουργιες σφραγισμενες υπαρχουν (συνολικα λιγα κομματια) και σε mediamarkt , πλαισιο .

Οι διαπραγματευσεις συνεχιζονται , γιατι αυριο θα την παρω ! Την βαρεθηκα την 42 πλασμα 10 και βαλε χρονια 8-)
Εκθεσιακή OLED δεν θα έπαιρνα. Θυμάμαι ακόμη μία στο Πλαίσιο που διάβαζα το logo της LG και στις σκηνές που δεν υπήρχε. Για σφραγισμένη τί να πω... το έχω κάνει ήδη το ατόπημα, κι εγώ από plasma 10ετίας :).

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.484
Δεν ειναι εκθεσιακες ! Ειμαι απολυτα σιγουρος γιατι ρωτησα . Τι ατοπημα εκανες? Που πηρες καινουργια TV ? :)
Ασε που πρεπει να επενδυσω καπου τα λεφτα απο το στοιχημα :D

Reaction score
406
αντικατασταση χθες με το καλωδιο της τοστιερας
Δεν είναι και το πιο ευκολο πραγμα πάντως,γιατί το καλώδιο εισερχεται στην τηλεόραση και ενωνεται με μία ηλεκτρολογική κλέμα(αν μπορώ να το πώ έτσι)
[DOUBLEPOST=1530917166][/DOUBLEPOST]
1. Αξίζει αν σε ενδιαφέρει η σωστή εικόνα.
2. Δεν αξίζει.
Θεωρητικά αγόρασα μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις της αγοράς με ένα και μοναδικό σκοπό την βέλτιστη εικόνα ,οπότε σαφώς και με ενδιαφερει.....η σωστή εικόνα! Θελω βέβαια να μάθω το κόστος και να δώ αν οι ρυθμίσεις του καλιμπραρισματος θα ειναι για την τηλ που βλέπω με κεραία, για τις ταινίες που βλέπω απο usb,για τις ταινίες και τα παιχνίδια που βλεπω- παίζω από το pl stasion 4 pro ή θα έχει εφαρμογή(το καλιμπραρισμα) μόνο σε ένα από τα παραπάνω.? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.750
εννοειται οτι σου κανω πλακα ε... Κανενας λογος για αλλαγη καλωδίου

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.025
2050 απο Κωτσοβολο (γιατι εχω ενα πολυ κοντα στο σπιτι μου) με 5 χρονια εγγυηση .
Τώρα θα φταίω εγώ αν διαγράψω τα μηνύματά σου με την 65" ως off topic στο νήμα με την 55"; :roflmao:

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.484
Ειδα το δευτερο μισο του τελευταιου επεισοδιου Godless σε Dolby Vision και επαθα πλακα .
Ειναι απιστευτο το βαθος που αποκταει η εικονα !, κατι σαν 3D effect .

Αρχισα τις εξομοιωσεις για το ποσο κοντα πρεπει να παω για να εχω το αντιστοιχο ποσοστο καλυψης του οπτικου πεδιου με τις 120" του PJ :geek:
[DOUBLEPOST=1531293353][/DOUBLEPOST]
Δε σας είπε οτι του έπεσε στο πόδι καθώς την έβγαζε απο την κούτα
Χθες το μεσημερι μπηκα σε φαση - δουλεια δεν εχει ο διαολος μαμαει τα παιδια του- και τωρα μετα την τοποθετηση ειμαι με σημαδια και γρατζουνιες σαν να εξημερωσα τιγρη που και εγω δεν ξερω πως εγιναν.

Αφου δεν εσπασα τιποτα στην τηλεοραση, ολα καλα :thumbsup:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29