stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Εκθεσιακή OLED δεν θα έπαιρνα. Θυμάμαι ακόμη μία στο Πλαίσιο που διάβαζα το logo της LG και στις σκηνές που δεν υπήρχε. Για σφραγισμένη τί να πω... το έχω κάνει ήδη το ατόπημα, κι εγώ από plasma 10ετίας .Σωστα ετσι λεει το λινκ αλλα υπαρχουν καινουργιες σφραγισμενες ! 2049 με 5 ετη εγγυησης απο Κωτσοβολο
Υπαρχει και μια εκθεσιακη που πιστευω 1600-1700 με 5 ετη εγγυησης θα την δινουν .
Καινουργιες σφραγισμενες υπαρχουν (συνολικα λιγα κομματια) και σε mediamarkt , πλαισιο .
Οι διαπραγματευσεις συνεχιζονται , γιατι αυριο θα την παρω ! Την βαρεθηκα την 42 πλασμα 10 και βαλε χρονια
Δεν είναι και το πιο ευκολο πραγμα πάντως,γιατί το καλώδιο εισερχεται στην τηλεόραση και ενωνεται με μία ηλεκτρολογική κλέμα(αν μπορώ να το πώ έτσι)αντικατασταση χθες με το καλωδιο της τοστιερας
Θεωρητικά αγόρασα μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις της αγοράς με ένα και μοναδικό σκοπό την βέλτιστη εικόνα ,οπότε σαφώς και με ενδιαφερει.....η σωστή εικόνα! Θελω βέβαια να μάθω το κόστος και να δώ αν οι ρυθμίσεις του καλιμπραρισματος θα ειναι για την τηλ που βλέπω με κεραία, για τις ταινίες που βλέπω απο usb,για τις ταινίες και τα παιχνίδια που βλεπω- παίζω από το pl stasion 4 pro ή θα έχει εφαρμογή(το καλιμπραρισμα) μόνο σε ένα από τα παραπάνω.? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!1. Αξίζει αν σε ενδιαφέρει η σωστή εικόνα.
2. Δεν αξίζει.
Βάλε την tv στη δουλειά.H Tv σπιτι και εγω δουλεια
Τώρα θα φταίω εγώ αν διαγράψω τα μηνύματά σου με την 65" ως off topic στο νήμα με την 55";2050 απο Κωτσοβολο (γιατι εχω ενα πολυ κοντα στο σπιτι μου) με 5 χρονια εγγυηση .
...και το χιούμορ.Δεν μετραει το μεγεθος , το χρωμα ,η αντοχη , η τεχνικη (ρυθμισης) μετραει
Του φτάνει τόσο κάτω; Μετά τη σήκωσε;Δε σας είπε οτι του έπεσε στο πόδι καθώς την έβγαζε απο την κούτα.
Χθες το μεσημερι μπηκα σε φαση - δουλεια δεν εχει ο διαολος μαμαει τα παιδια του- και τωρα μετα την τοποθετηση ειμαι με σημαδια και γρατζουνιες σαν να εξημερωσα τιγρη που και εγω δεν ξερω πως εγιναν.Δε σας είπε οτι του έπεσε στο πόδι καθώς την έβγαζε απο την κούτα
Εδώ είμαστεΔε σας είπε οτι του έπεσε στο πόδι καθώς την έβγαζε απο την κούτα.