- Reaction score
- 7.868
ότι ζητήσει ο πελάτης. και ο συγκεκριμένος κάθε 3 και λίγο αλλάζει κάρτεςΕίσαι καλλιτέχνης. Αλλά στην κάρτα γραφικών δεν έβαλες κανα μπλοκ ρε συ;
ότι ζητήσει ο πελάτης. και ο συγκεκριμένος κάθε 3 και λίγο αλλάζει κάρτεςΕίσαι καλλιτέχνης. Αλλά στην κάρτα γραφικών δεν έβαλες κανα μπλοκ ρε συ;
Μόνο 9 φανάκια
να ανοίξουμε άλλο topic στο σωστό μέρος μη χαλάμε αυτό. έχω πάρα πολλά ''rig'' να μοιραστώ μαζί σας.Βάλε και απ' το δικό σου καμιά. Άμα δείξω και από το δικό μου το παλιό armor thermaltake θα φρίξεις . Είναι όμως καρα efficient με μπλοκ σε cpu kai gpu
Δεν θέλεις, ο yamahaκος είναι προ, με τελικούς τα ice του Suzano.yamahaκο....θες να τις μετρήσουμε να δούμε ποιανού είναι πιο μεγάλη?
μα θέλω...και χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι την έχω πιο μεγάλη από σέναΔεν θέλεις, ο yamahaκος είναι προ, με τελικούς τα ice του Suzano.
fixedSusano.
7912 ;Και ναιιιιι έφτασε marantz sr 7912
7012 κατά λάθος7912 ;
καλοριζικος και καλοπαιχτος....
όλα έτοιμα συνδεδεμένα έτρεξα και το πρώτο audyssey.7012 κατά λάθος
Λογικο. Τα ηχεία είναι ευαίσθητα, ο χώρος σου όχι πολυ μεγάλος. Σου κοβει 10db ωστε όταν βάλεις εσυ το ενισχυτη στο 0 να εχεις reference εντάσεις. Αν δεν σου τα έκοβε θα ειχες πιο υψηλες.όλα έτοιμα συνδεδεμένα έτρεξα και το πρώτο audyssey.
Πρώτη παρατήρηση στα γρήγορα γιατί πέρασε η ώρα. Το db σε όλα τα ηχεία μου τα έχει βγάλει αρνητικά και μάλιστα πολύ. τα front πχ -10db και το crossover από 40
Με το volume στο 50% -2. Με έβαλε να το ρυθμίσω ώστε να βγάζει 75 dbΛογικο. Τα ηχεία είναι ευαίσθητα, ο χώρος σου όχι πολυ μεγάλος. Σου κοβει 10db ωστε όταν βάλεις εσυ το ενισχυτη στο 0 να εχεις reference εντάσεις. Αν δεν σου τα έκοβε θα ειχες πιο υψηλες.
Το σημαντικό είναι να μην στο βγάζει -/+ 12 γιατί εκει τερματίζει το ρυθμιστικό και δεν ξέρεις αν είναι -12 ή -20.
Το sub πώς στο εβγαλε?
Διορθώθηκε.7912 ;
Οκ. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω το απόγευμα. Το έχω γυρίσει σε db απλο την αρχή λόγο συνήθειας απο τον Yamaha.για να εχεις αποψη τι εχει κανει το audyssey κανε ρυθμιση των ηχειων με το app (βαλε μας και φωτο να δουμε, ολων των ηχειων)
αλλαξε το volume σε db....στο 0 θα ειναι το reference που πρεπει να ακους και ειναι το μεγιστο..
http://manuals.marantz.com/SR7011/EU/EN/GFNFSYwrfimgdw.php
η αναφορα στο 0 θελει τα ηχεια ως 7.1 setup να εισαι στα 75db και οταν πας σε 9.1 η 11.1 σε 82db
με το κινητο σου βαλε manual test tone και μετρα στο 0 volume αν ειναι ιδια με +/- 0.5db
....εκτος sub που δεν θα δειχνει σωστα....
Ξέρεις τώρα τι γίνεται μπερδεύομαι λίγο με το yamaha από συνήθεια τόσα χρόνια to direct το είχα δει και γενικά τα προγράμματα απλά το direct του yamaha έσβησε ο ενισχυτής και ήταν τελείως καθαρό χωρίς eq τίποτα ενώ το straight έπαιρνε το σήμα και έβαζε τις ρυθμίσεις του ypao χωρίς κάποιο πρόγραμμα.ναι ρελε ειναι
δες εδω τι θελεις ειναι στο 14 .....direct και pure direct
http://manuals.marantz.com/SR7012/EU/EN/WBSPSYyowkhwei.php