- Reaction score
- 15.543
5.2.4 σε παιρνει....θαχεις και ολα τα formats να ακους ωραια
Μου έκανε εντύπωση γιατί ότι είχα στον yamaha έχω βάλει και στο marantz δλδ τα πίσω surround. O yami που ήταν και σε ποιο κλειστό σημείο ήταν απλά χλιαρός μετά από ολόκληρη ταινία να παίζει κόφτες. στο marantz με απλές ακροάσεις χαμηλά χωρίς καν να παίζει πολυκάναλος ήχος είναι αρκετά πυρωμένος και σε ανοιχτό σημείο.Eνα σχολιο για τα περι θερμοκρασιων... εαν δεν εχεις ηχεια πανω στα τελικα σταδια, η εστω μονο τα σαραουντ,και οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες, αυτο σημαινει πιθανον υψηλη πολωση (διαφορετικη επιλογη αναλογως μοντελου)γιαυτο και σε ηρεμια εχει τετοιες θερμοκρασιες...μην ξεχναμε οτι τα τελικα συνεχιζουν να ειναι οn απλα δεν εχουν φορτιο...
Οι ''ζεματιστοι'' λοιπον παιζει να ακουγονται καλυτερα απο τους τελικους που εχετε φορτωσει σε χαμηλες-μετριες σταθμες αναλογως των κρος -σαμπ και σε υψηλες ..
Μαλλον δεν καταλαβες ως ''πλεονεκτημα'' αναφερω το βρασιμο ...Μου έκανε εντύπωση γιατί ότι είχα στον yamaha έχω βάλει και στο marantz δλδ τα πίσω surround. O yami που ήταν και σε ποιο κλειστό σημείο ήταν απλά χλιαρός μετά από ολόκληρη ταινία να παίζει κόφτες. στο marantz με απλές ακροάσεις χαμηλά χωρίς καν να παίζει πολυκάναλος ήχος είναι αρκετά πυρωμένος και σε ανοιχτό σημείο.
Υπάρχουν λύσεις σχετικά με το θέμα.Μου έκανε εντύπωση γιατί ότι είχα στον yamaha έχω βάλει και στο marantz δλδ τα πίσω surround. O yami που ήταν και σε ποιο κλειστό σημείο ήταν απλά χλιαρός μετά από ολόκληρη ταινία να παίζει κόφτες. στο marantz με απλές ακροάσεις χαμηλά χωρίς καν να παίζει πολυκάναλος ήχος είναι αρκετά πυρωμένος και σε ανοιχτό σημείο.
Είναι η πρώτη φορά που ακούω ότι θα παίξει καλύτερα ο av από τον τελικό.Μαλλον δεν καταλαβες ως ''πλεονεκτημα'' αναφερω το βρασιμο ...
Βγαλε εκτος τον πολυκαναλο και παιξε με τα τελικα του μουσικη και ταινιες και μιλαμε παλι...
Από τις ίδιες τις θύρες usb του av2 δεκατεσάριδες θέλει να τραβάνε. Το θέμα είναι από που θα πάρουν ρεύμα χωρίς μοντιά. ankokdog εσύ που είσαι του modding έχεις καμιά ιδέα;
Πάντως ρε Κεφαλά το έχω απορία. Θα σκάσω λέμε..... Τι σύστημα έχεις;;
Το t8 ειναι ήδη στο καλάθι στο amazon. 115 euro.
Κάπου διάβασα ότι κάνει λίγο θόρυβο σε κάποιες ρυθμίσειςΤο t8 ειναι ήδη στο καλάθι στο amazon. 115 euro.