- Reaction score
- 15.543
....κατι αλλο εκανες....δεν στο λεω απο τωρα για ναχουμε να γραφουμε
αν επαιρνες τον 7703 η 7704 που ελεγα, δεν θαχες τετοια θεματα και θα τον ειχες μια 10ετια[DOUBLEPOST=1531426797][/DOUBLEPOST]το μόνο αρνητικό είναι ότι και μόνο που είναι αναμμένος ψήνεται.
μα δεν δουλεύουν καν τα ενισχυτικά του. Σαν pro τον έχω. Σε αυτό το κομμάτι να λέμε και του στραβού το δίκιο ο yami δεν πύρωνε καθόλου.αν επαιρνες τον 7703 η 7704 που ελεγα, δεν θαχες τετοια θεματα και θα τον ειχες μια 10ετια
δε νομίζω έτσι κι αλλιώς να κρατήσω κάτι πάνω από 4-5 χρόνια και να μην το αναβαθμίσωμα δεν δουλεύουν καν τα ενισχυτικά του. Σαν pro τον έχω. Σε αυτό το κομμάτι να λέμε και του στραβού το δίκιο ο yami δεν πύρωνε καθόλου.
αντε ας το παρει το ποταμι...Αυτό που δεν έκανα ήταν να πειράξω τις καμπύλες καθώς δεν είχα το app. Άιντε πες....
στο eco on θα εισαι οκ.μα δεν δουλεύουν καν τα ενισχυτικά του. Σαν pro τον έχω. Σε αυτό το κομμάτι να λέμε και του στραβού το δίκιο ο yami δεν πύρωνε καθόλου.
[DOUBLEPOST=1531431369][/DOUBLEPOST]
δε νομίζω έτσι κι αλλιώς να κρατήσω κάτι πάνω από 4-5 χρόνια και να μην το αναβαθμίσω
Παίρνει αέρα εκεί που τον εχεις;
Ο δικός μου γιατί δεν ψήνεται; (μάλλον παίζετε στην τσίτα συνέχεια )
το εκανες ετσι ;αντε ας το παρει το ποταμι...
οτι μετρησεις κανεις να τις κανεις με volume στο 0 και να παιζεις σε εντασεις με ρυθμιση απο rew
...αν το dynamic eq ειναι on η off θα παρεις την ιδια μετρηση .....
εσυ απλα επαιζες με αλλο νουμερο σε volume και εβλεπες αλλο διαγραμμα,
μου χρωστας ενα 50νταρικο
ουπς....adcom ηθελα να πωπαρε και τονcrownνα ξεμπερδευεις.....μετα sub με + 3- 4db κερδος στα 1500e
atmos θα βαλεις ;Ναι. Απλά τα top center που θα βάλω έχουν μανούρα καθώς πρέπει να μπει δοκάρι για να κάτσουν και το ανέβαλα τόσο καιρό να κάνω καινούργια ισοστάθμιση. Αφού να φανταστείς έχω το mini dsp εδώ μπροστά μου και δεν αξιώθηκα να το βάλω χαχαχ. Πάντως το κεντρικό θέλει standard τελικό καθώς είναι chario και αυτά κατεβαίνουν εως και 2,5ω και στις εντάσεις που ακούω θα χρειαστεί ακόμα ένας xls1502 (το καταλαβαίνω αυτό καθώς σκληραίνει ψηλά σε τρελές εντάσεις). To δεύτερο κανάλι του mini dsp μόλις πάρω τον τελικό θα πάει για εκουαλάζινγκ του κεντρικού κυρίως για να δώσω κάποια db σε κάποιες λακουβίτσες.... Πάντως κι έτσι εντελώς αρρύθμιστο παίζει αρκετά καλά το θέμα