- Reaction score
- 7.868
Εννοείς ότι περνάει κάποιο βόμβο ή ότι ακολυγονται τα fun? Έχει πολλές ρυθμισεις αλλά και θόρυβο να κάνει όταν παίζεις δυνατά δε νομίζω να σε επηρεάσει.Κάπου διάβασα ότι κάνει λίγο θόρυβο σε κάποιες ρυθμίσεις
Εννοείς ότι περνάει κάποιο βόμβο ή ότι ακολυγονται τα fun? Έχει πολλές ρυθμισεις αλλά και θόρυβο να κάνει όταν παίζεις δυνατά δε νομίζω να σε επηρεάσει.Κάπου διάβασα ότι κάνει λίγο θόρυβο σε κάποιες ρυθμίσεις
....οταν παιρνεις ιδιες καμπυλες με umk-1 και μια διαφορα 1-2db ειναι οκ για mic τζαμπε .....δεν μπορει να μετρηση sub το app αλλα εισαι οκ ....το γραφημα του audyssey το δειχνει και ειναι οπως το δειχνει, δεν λεει ψεματα..
οταν δινεις db στο sub ανεβαινει η σταθμη στα hz που παιζει ...
εισαι οκ
Ριβιού χρηστών διάβασα και κάπου έλεγε ότι σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση είναι θορυβούλικο. Υπάρχουν 14-άρηδες με usb σύνδεση αθόρυβοι; Η με καμιά αντιστασούλα πάνω;Εννοείς ότι περνάει κάποιο βόμβο ή ότι ακολυγονται τα fun? Έχει πολλές ρυθμισεις αλλά και θόρυβο να κάνει όταν παίζεις δυνατά δε νομίζω να σε επηρεάσει.
Αν πάρεις από pc που είναι 12ν και το βάλεις σε usb που βγάζει 6 θα παίζει χαλαρά και αθόρυβα. Διαφορετικά πάλι από pc 14 ή και 20 με ένα μετασχηματιστή με ρυθμιζόμενα volt μπακάλικη λύση αλλιώς με fun controller.Ριβιού χρηστών διάβασα και κάπου έλεγε ότι σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση είναι θορυβούλικο. Υπάρχουν 14-άρηδες με usb σύνδεση αθόρυβοι; Η με καμιά αντιστασούλα πάνω;
Ελεος. Φτιάξτo με pwm.... Πάρε ένα θερμομετρο και φτιάξε μια καμπύλη στο pc. Όμορφα και ωραια....Αν πάρεις από pc που είναι 12ν και το βάλεις σε usb που βγάζει 6 θα παίζει χαλαρά και αθόρυβα. Διαφορετικά πάλι από pc 14 ή και 20 με ένα μετασχηματιστή με ρυθμιζόμενα volt μπακάλικη λύση αλλιώς με fun controller.
Άντε κάνε ένα κουμάντο να το φτιάξουμεΕλεος. Φτιάξτo με pwm.... Πάρε ένα θερμομετρο και φτιάξε μια καμπύλη στο pc.
Arduino ρε τρελε.Πάντως τώρα που ακούω μουσική με εκο off αλλά τελικό δροσερός είναι
Άντε κάνε ένα κουμάντο να το φτιάξουμε
o Ankokdog ειναι δικος μας george για αυτο του προτεινα αυτο. Για καποιον μεσο χρηστη σαφως και ειναι μια χαρα αυτο που λες.Σιγά μωρέ τώρα δεν χρειάζονται καμπύλες θερμοκρασίας και τέτοια εξεζητημένα πράματα. Δυο μεγάλοι ανεμιστήρες να δουλεύουν μόνιμα σε χαμηλές στροφές και να μην ακούγονται και είμαστε τζετ
Eγώ λέω να πάρω 2 τέτοιους θα τους ενώσω με λαμάκια και θα τους συνδέσω σε ένα zalman που έχω για έλεγχο στροφών αλλά από κει και πέρα πως θα τους δώσω ρεύμα από μπρίζα; Με ένα τροφοδοτικό 12 v ίσως; Και να έχει και on off
O 7012 me 2 τέτοιους θα μου πει πολλά ευχαριστώ...
Αυτή η λύση του μέλους kefalas είναι η καλύτερη και αποδεχτεί για σαλόνι και όχι μόνο.αν και εχει δυο ανεμιστηρες ο marantz κατω απο τις ψυκτρες και θελετε κιαλλο, εδω μια ομορφη λυση οικονομικη.
Εδώ σε Θέλω. Γι αυτό έβαλα με πολύ μικρό cfm.Θα σε δαγκώσω.... Για πες μας τι γίνεται όταν το airflow είναι negative λογω ότι η εκροή είναι μεγαλυτερμ από την εισροή;