stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Τον τελικό λόγο έχει ο καλιμπρέητορ στην τοποθέτηση.
Ίσως το πίσω. Το μπροστά δεν χωράει σε ύψος.Ported φυσικά,
Τον τελικό λόγο τον έχει η Harman. (Την ισοσταθμιση ήχου την αναλαμβάνω εγώ -και το Dirac)Τον τελικό λόγο έχει ο καλιμπρέητορ στην τοποθέτηση.
Το μεγαλύτερο μεγάφωνο.Αν υποθέσουμε πως δεν είχαν οικονομική διαφορά, ποιό απο τα δυο θα διαλέγατε;
Όχι, υπάρχει και σε αυτήν την διάσταση περιορισμός χώρου.Το "θηρίο" της ΧΤΖ, ξαπλωτό, δεν σου κάνει;
Δεν παίρνουμε ανήλικα σαμπκαναδυό οικονομικά 10-αράκια πρισόνους,
Για πίσω, οποιαδήποτε άλλη επιλογή, εφόσον δεν τίθεται θέμα περιορισμού διαστάσεων, είναι μέσα στο παιχνίδι.Για πίσω, αν δεν κάτσει ένα άλλο παράλληλο σενάριο, παίζει και το V1811
Αυτός που τα λέει αυτά, με τόσα ενήλικα, δεν έχει βγάλει άκρη.Δεν παίρνουμε ανήλικα σαμπ
Kαι να τα βάλει μπροστά, που μου έχει το πικάπιον πρώτη μούρη!τι να τα κανεις dimi μου αυτα τα sub που λες ;...αφου δεν ακους σε υψηλες εντασεις !!!
....να τα παρεις και να βαζεις σκηνες ;
παρε 4 σαμπακια 12αρια στα λ7 των 2 που θελεις, να ακους καλα και στις σταθμες που ακους και ασε τα μεγαθηρια για εκεινους που ακουν ολη την ταινια δυνατα
Αν και οταν πουλησεις sb16, p.m. me.Έλα να πάρεις το sb16 αλλά φέρε ένα pb μαζί σου pb13 ή pb4000 ότι θες...
Μπάζει ο χώρος του, δεν φταίνε τα subsΑυτός που τα λέει αυτά, με τόσα ενήλικα, δεν έχει βγάλει άκρη.
Θα μπορούσε να έχει βγάλει άκρη, με αρέι ανηλίκων.
Αν δε σκέφτεται τους λοβούς απόκρισης, δε φταίω γω. Ο Μπρούνο πάντως, με τους λοβούς σχεδιάζει, όχι με "ενήλικα". I rest my case.
Είσαι απο τους ελάχιστους που δεν εχουν καταλάβει ακόμα την διαφορά της μέσης στάθμης και της κορυφής.τι να τα κανεις dimi μου αυτα τα sub που λες ;...αφου δεν ακους σε υψηλες εντασεις !!!
Δεν υπαρχει λόγος να μπλέξω τα μπούτια μου. Η Harman εχει αποδείξει πως τα δυο subs στην τοποθέτηση που προανέφερα παίζουν σχεδον ισάξια με τα τέσσερα.παρε 4 σαμπακια 12αρια στα λ7 των 2 που θελεις
Αυτό μάλιστα, θα είχε ενδιαφέρον ως υλοποίησηΔηλαδή, για να σε τσιγκλίσω λίγο, μια 6-άδα ανήλικων το ένα πάνω στο άλλο, δε παλεύονται από κανένα ενήλικο 18", τον κώλο σου κάτω να βαράς με άχτι.
Το πικάπ δεν φεύγει από εκεί, μου θυμίζει τα νιάτα μου. Τότε που είχα μαλλιά που λέει και ο ΕαρKαι να τα βάλει μπροστά, που μου έχει το πικάπιον πρώτη μούρη!
χωρις να μετρησω,νομιζω σου εχουν πει 3 για svs, μελος stathis, μελος rose, μελος susanoΌχι, υπάρχει και σε αυτήν την διάσταση περιορισμός χώρου.
[DOUBLEPOST=1532859642][/DOUBLEPOST]2-2
Πείτε μου σας παρακαλώ