argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.878
αυτο με χορταινει......
ανά μισάωρο?αυτο με χορταινει......
Από το πρωι εχω ξεχασει να φάω μεχρι και αυτό φαίνεται λαχταριστόβασιλικο δειπνο
κινοα μπιο
λιγη τοματα-αγουρι - 1 ελιες
μαι φετα λεπτη ντιγκελ
View attachment 102513
πέρνα από εκεί...να το μοιραστείτεΑπό το πρωι εχω ξεχασει να φάω μεχρι και αυτό φαίνεται λαχταριστό
Καλη όρεξη Αργύρη !!!
οχι αυτο ειναι το βραδυνο μου.....ανά μισάωρο?
hungry is a state of mindπέρνα από εκεί...να το μοιραστείτε
για βραδινό καταπίνεται...οχι αυτο ειναι το βραδυνο μου.....
με την ζεστη δεν εχω ορεξη.......
αλλιως μπορει να ετρωγα ενα μπιφτεκι γαλοπουλας στον ατμομαγειρα , και μια σαλατουλα
αλλα τωρα
ή αυτο ή ενα γαιουρτι με 2 κριτσινια ολικης.....ως εκει.....
φαγητο αυριο παλι
[DOUBLEPOST=1533663167][/DOUBLEPOST]
hungry is a state of mind
Το συγκριτικό για όσους τυχόν τους ενδιαφέρει, έγινε και έβγαλε παμψηφεί (από εμένα) καλύτερα τα λουκάνικα της κρεταφαρμ.Σήμερα έφτιαξα κριθαράκι το οποίο πέτυχε!!
Ευτυχώς.
Συνοδεία με ένα λουκάνικο χωριάτικο του χασάπη και δύο της κρέτα φαρμ από αυτά τα σπέσιαλ.
Θα κάνω συγκριτικό.
Αργύρη μου, έχεις κάποιο αίτημα?αυτο με χορταινει......
Συμφωνώ απόλυτα, μόνο που για να χαμογελάσω πρέπει να ξοδέψω. Χρόνια προσπαθώ να το ξεπεράσω αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να νευριάζω.να περναμε καλα με οτι κανουμε
ακομα και να δεν κανουμε παλι καλα να περναμε.
ενα χαμογελο διωχνει χιλια κακα.......
Εγώ θα συμπορευτώ με τον αγαπητό Αρτζι κι ας λέει το ψωμί ντινκελ αλλιώς...Κακά τα ψέμματα, αλλά αν δεν ξοδέψεις δεν κάνεις τίποτα, δεν χαίρεσαι τίποτα και αυτές οι σοφιστείες που λένε για τα χαμόγελα και τις αισιοδοξίες, εγώ τα βρίσκω ανώφελα και αναποτελεσματικά.
Χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα, άλλωστε λένε ότι ακόμη κι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
Λάθος κάνουν;
Για τα λεφτά παλεύουμε όλοι, χωρίς λεφτά δεν παίρνεις ούτε atmos!!
Το κακό είναι ότι πολλοί θέλουν λεφτά χωρίς να δουλέψουν, ή θέλουν τα λεφτά των άλλων.
Ή να μοιραστούνε τα λεφτά των άλλων.
Γιατι έχουμε χάσει το νόημα της ζωής.Χρόνια προσπαθώ να το ξεπεράσω αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να νευριάζω.
Καλά τα είπες, έχω γνωστούς, συναδέλφους και φίλους που στο βωμό του χρήματος θυσιάζουν ότι βρουν εύκαιρο μπροστά τους.Το κακό είναι ότι πολλοί θέλουν λεφτά χωρίς να δουλέψουν, ή θέλουν τα λεφτά των άλλων.
Ή να μοιραστούνε τα λεφτά των άλλων.