Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.836
. . . και πάλι κάτι λείπει :rolleyes:
Δεν βάζω αυτά τα ψόφια κρέατα αγαπητέ ποτέ στο τραπέζι...

Τι τραβάω για λίγο φαγάκι....
Τραχανάς σιγοβρασμένος σε ηλ.ματι του καφέ....
20180808_143011.jpg

Αργεί λίγο αλλά γίνεται καλύτερος στη πρώτη ταχύτητα.:drinks:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.836
- θυμίζει τον γκοντζίλα που τρώγαμε στον στρατό
Είχα βύσμα και με έστειλαν στο ναυτικό εμένα, Μιλά με για πολύ κοτόπουλο, ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί....

Reaction score
15.469
Τον αρτζι τον εχω για πολυ ατομο, αλλα οσο να 'ναι αυτη η σαλατουλα με σοκαρε ...
ισως να προσπαθει να χασει κι αλλο βαρος για να σηκωσει και την αλλη χερα σ' αυτη τη μανουβρα που δειχνει η φωτο που αναρτηθηκε ...
προπατω τελευταια και εξανοιξα τσι θερμιδες που δινουνε τα πραματα που τρωμε και ποσες χρειαζομαστε για να καμωμε πραματα οπως προπατημα ή αγλακι ...
καταναλωνωμε πολλες θερμιδες.
Εγω βεβαια απου 'μαι χειρωναχτης - απ' οτι μπορω να δω - χρειαζομαι γυρω στσι 3.200 με 3.500 θερμιδες την ημερα :D... οποτε
βανω οτι λαχανικα βρισκω στο ψυγειο στο φουρνο και ριχνω και μιαολια φετα απο πανω
IMG_20180808_133637.jpg

σβουριζω και δυο μπυρακια στο μαγειρεμα και τρια-τεσσερα κρασα στο φαϊ και μετα παω και θετω ...
το βραδυ παλι - εχει ο θεος ...
:drinks:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.836
Ξέρω πως δεν αρέσει σε πολλούς, εμένα πάλι πολύ!!
Τραχανάς χειροποιητος (Γεια σου μάνα) γλυκός με ντομάτα από το μπαξέ μού και λαδι από τις ελιές μου.
Χωριάτικη επίσης από το μπαξέ, τυρί φέτα από το σούπερ μάρκετ, όταν θα βγω στη σύνταξη θα πάρω και γίδια και θα έχω δική μου φέτα :D
20180808_145127-01.jpeg
Νταχαράκο η φέτα εντάξει ή είναι πολύ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Τον αρτζι τον εχω για πολυ ατομο, αλλα οσο να 'ναι αυτη η σαλατουλα με σοκαρε ...
ισως να προσπαθει να χασει κι αλλο βαρος για να σηκωσει και την αλλη χερα σ' αυτη τη μανουβρα που δειχνει η φωτο που αναρτηθηκε ...
προπατω τελευταια και εξανοιξα τσι θερμιδες που δινουνε τα πραματα που τρωμε και ποσες χρειαζομαστε για να καμωμε πραματα οπως προπατημα ή αγλακι ...
καταναλωνωμε πολλες θερμιδες.
Εγω βεβαια απου 'μαι χειρωναχτης - απ' οτι μπορω να δω - χρειαζομαι γυρω στσι 3.200 με 3.500 θερμιδες την ημερα :D... οποτε
βανω οτι λαχανικα βρισκω στο ψυγειο στο φουρνο και ριχνω και μιαολια φετα απο πανω
View attachment 102544
σβουριζω και δυο μπυρακια στο μαγειρεμα και τρια-τεσσερα κρασα στο φαϊ και μετα παω και θετω ...
το βραδυ παλι - εχει ο θεος ...
:drinks:

oταν εκανα 3θλο ειχα αναλογες θερμιδες με τις δραστηριοτητες μου
Οταν κανω διακοπες τρωω οτι ναναι για πρωινο γιατι μετα εχει περματημα μεχρι τις 2 ......
Απλα οταν βαλεις το σωμα σε μια ροη (πολλες ή λιγες θερμιδες)
σε οδηγουν στο να βαζεις ή να χανεις κιλα
Οταν χανεις κιλα νιωθεις πιο αερατος καταπονεις λιγοτερο τις αρθρωσεις σου.
Περσι ειχα κατεβει πειραια (δραπετσωνα) για 5 σερι ωρες γιογκα....
μετα γυρισα σπιτι εφαγα μακαρονια (ενα πιατο) - σπανιο πλεον
και σε 30 λεπτα τα ειχα χωνεψει.........
Ξανα εννοηται οτι ευχαριστει τον καθενα το κανει......

Reaction score
15.469
στα ψυγεία-θαλάμους του ναυτικού για την προμήθεια γκοντζίλα.
ακομα θυμαμαι να τον τεμαχιζω με το τσεκουρι απο το πυροσβεστικο και να μαζευω τα κομματια απο δεξια κι αριστερα - αφου πηγαινα παντα καθυστερημενος και η πριονοκορδελα ειχε κλεισει - μια φορα μαλιστα βρηκα ενα "φιλετο" με σφραγιδα 1947 ... το διαλεξα και το φαγαμε (κι εγω) ...
τι γκυκιες αναμνησεις απο το στρατο ...
κλαψ ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.631
Νταχαράκο η φέτα εντάξει ή είναι πολύ?
Μην τον ακούς τον Νταχάρη!

Αυτό το μέγεθος φέτας που έχεις βάλει, είναι η δοκιμή που κάνω στο σούπερ μάρκετ! :D

Last edited:

Reaction score
15.469
για πρωινο γιατι μετα εχει περματημα μεχρι τις 2
εγω βγαζω 4,5 χιλιομετρα την ωρα (αποσταση) αλλα ειμαι και νιουμπης στο αθλημα ...
Οταν χανεις κιλα νιωθεις πιο αερατος καταπονεις λιγοτερο τις αρθρωσεις σου
μεγαλη και σωστη κουβεντα - με 20-30 χιλιομετρα τη βδομαδα προπατω επιτελους ορθιος ...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.836
εγω βγαζω 4,5 χιλιομετρα την ωρα (αποσταση) αλλα ειμαι και νιουμπης στο αθλημα ...

μεγαλη και σωστη κουβεντα - με 20-30 χιλιομετρα τη βδομαδα προπατω επιτελους ορθιος ...
Εγώ που κάνω 200-300 χιλιόμετρα τη βδομάδα με ποδήλατο περπατάω και πετάω δλδ. σαν τη σερβιετα ένα πράμα :roflmao::roflmao:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
.....oταν το παρακανεις στην προπονηση
αναμενομενο μετα ειναι να το παρακανεις στις θερμιδες για να κρατησεις θερμιδικο ισοζυγιο
Απλα οταν τα παρατας,.....το ρειχνεις εξω.....οχι μια.....για παντα.....
Δυσκολο να επιβαλεις στον οργανισμο σου διατροφη η οποια να σε συντηρει - οχι παχαινει.
Μερικα παραπανω κιλα ειναι σχεδον ΟΚ....αλλα τα κιλα φερνουν
....και αυτα φερνουν αλλα........
Ακομα δεν εχω αξιωθει να παω για κρεας........για να δουμε.........σημερα......

Reaction score
15.469
Και τσι ανηφόρες!
Οι ανηφορες ειναι απου δεν επαλεψα και επαραιτησα το ποδηλατο - εκαπνιζα βεβαια ετοτε σας ... ασε που εχαλασε το ποδηλατο και θελει αχτινολογηση - ασε που πλεον δε βγιαζομαι και θελω να πηγαινω σιγα-σιγα να θωρω κι ολας ...
μα αστα 'τανα και να δουμε πως θα πεισωμε τον αρτζι να φαει μιαολια κριας - τονε θωρω στη φωτο και θα 'ν' ειναι καμμια 90αρια κιλα αντρας και θα ποθανει απο τη πεινα με τσι σαλατουλες :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.836
Οι ανηφορες ειναι απου δεν επαλεψα και επαραιτησα το ποδηλατο - εκαπνιζα βεβαια ετοτε σας ... ασε που εχαλασε το ποδηλατο και θελει αχτινολογηση - ασε που πλεον δε βγιαζομαι και θελω να πηγαινω σιγα-σιγα να θωρω κι ολας ...
μα αστα 'τανα και να δουμε πως θα πεισωμε τον αρτζι να φαει μιαολια κριας - τονε θωρω στη φωτο και θα 'ν' ειναι καμμια 90αρια κιλα αντρας και θα ποθανει απο τη πεινα με τσι σαλατουλες :D
Τι είναι μωρέ, κανένας μπέμπης να τον πείσεις, ο καθένας τρώει ότι θέλει και όσο θέλει....Μέχρι να έρθει η στιγμή του γιατρού που λέει και αυτός.
Εκεί κόβεται τσιγάρο,λιπαρά, αλκοόλ, σεξ χωρίς μα και μού...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μέχρι να έρθει η στιγμή του γιατρού που λέει και αυτός.
Εκεί κόβεται τσιγάρο,λιπαρά, αλκοόλ, σεξ χωρίς μα και μού...
Και είναι ζωή αυτή?
Μια ωραία ημέρα , θα πεθάνεις.... υγιής , αλλά θα πεθάνεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
και που λες παω για σουσι....κλειστος ο σουσοπουλος
και το κοβω κατα μπαλασκα μερια...
υπερυψηλης ωριμανσης αρχεντινος.......μπαινει φουρνο να γινει μυαλο,
μετα του παταω μια μπαρμπεκιου , να καουν τα καρβουνα (να παρει οψη εν ντε λα καρβουν)
κουμπωνω και μια ροκα μοτσαρελα φλερ σαλατα....(το ενα τεμαχιο θα φαω)
και ενα σφηνακι λευκο νοτιας αφρικιας....(οινο).....και καλα ειμαστε
μην ξεψαρωνουμε
και αυριο αλλο ενα....του μπι κοντινιουεντ
IMG_20180808_193757.jpg

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter